X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzięki za zrozumienie :-)

Inessa, faceci po prostu inaczej świat pojmują :-) Twój M na pewno chce jak najlepiej, czasem warto wrzucić na luz, wiem, że się łatwo mówi ale szkoda życia na spięcia :-)

samira, angela, inessa, anna maria, caffe, grosza, Bursztyn, iza37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    A lody mnia mniam ja nie powinnam ze śmietany ale czasem sobie pozwole uwielbiam polewe karmelową i tofii a najczęsciej jem lody sorbet bardzo lubie truskawkowe i malinowe. Ale zrobiłaś mi ochote mmmmmmmmhhhhhmmmm ;)

malinowe też lubię bardzo :P

inessa, bliska77, anna maria, caffe lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    angela carte dor bardzo dobre,lobię tez Roladę Olimpijską z korala i Koktajlowe też Korala :P albo Grycana Owoce Leśne i Pistacja mniam ...aż się ślinie :D

samirka - ja uwielbiam czekoladowe, tiramisu, biszkoptowe i truflowe - to są moje smaki . W Galerii łódzkiej jest lodziarnia, która je serwuje i poza carte dor, Mc Donaldem to jest moje trzecie ulubione niejsce. Nie lubię lodów owocowych niestety

inessa, bliska77, samira, anna maria, caffe, grosza lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko - tak to jest z facetami - nie na darmo mówi się,że oni są z Marsa, a my z Wenus - zdody i porozumienia oraz lepszego humorku życzę

inessa, bliska77, grosza, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochane wicie my się posprzeczamy ale nie ma u nas ciszy my zaraz gadamy ale atmosfera była taka sobie już jest lepiej :D
    Angela to bardzo dobrze że mąż dba o Ciebie rozumiem że trudno Tobie z tym ale masz racje to tylko pół roku ;) a potem dziecko i domek :D

samira, bliska77, anna maria, caffe, grosza, Bursztyn, angela, Mango lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    samira wrote:
    angela carte dor bardzo dobre,lobię tez Roladę Olimpijską z korala i Koktajlowe też Korala :P albo Grycana Owoce Leśne i Pistacja mniam ...aż się ślinie :D

samirka - ja uwielbiam czekoladowe, tiramisu, biszkoptowe i truflowe - to są moje smaki . W Galerii łódzkiej jest lodziarnia, która je serwuje i poza carte dor, Mc Donaldem to jest moje trzecie ulubione niejsce. Nie lubię lodów owocowych niestety

Lody to ja normalnie (nie bedac w ciazy) srednio lubie ,ale za to teraz nie moge sie bez nich obejs najlepiej to jadlabym je od rana,smak smietankowe.Dodam jeszcze ze bez kapusty kiszonej nie moge sie obejs.

samira, inessa, caffe, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    angela wrote:
    samira wrote:

Lody to ja normalnie (nie bedac w ciazy) srednio lubie ,ale za to teraz nie moge sie bez nich obejs najlepiej to jadlabym je od rana,smak smietankowe.Dodam jeszcze ze bez kapusty kiszonej nie moge sie obejs.

obejsc-mialo byc ;-)

samira, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie zmorzył sen po południu ,teraz pisałyście o lodach ,a ja go sobie jadłam ,bez polewy taki najzwylklejszy ,ale był
    Dziś kłucie mi nie dokucza ,wszystko stonowane i ok

anna maria, inessa, bliska77, samira, grosza, Bursztyn, angela, Mango lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a takich konkretnych smaków na COŚ to nie mam ,anna maria skąd ci się to bierze?? ;D"

inessa, samira, Mango lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:14

inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    a takich konkretnych smaków na COŚ to nie mam ,anna maria skąd ci się to bierze?? ;D"

nie mam pojeci ,ale mam takie apetyty ze glowa bol,tak poza apetytami to ok tylko jak dluzej postoje to mnie krzyz boli.No i te mdlosci poranne.A Ty megan nic zadnych dziwnych objawow?

inessa, samira, caffe, Mango lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane to smacznych lodów :D

anna maria, megan8, bliska77, samira, caffe lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    megan8 wrote:

nie mam pojeci ,ale mam takie apetyty ze glowa bol,tak poza apetytami to ok tylko jak dluzej postoje to mnie krzyz boli.No i te mdlosci poranne.A Ty megan nic zadnych dziwnych objawow?

te kłucia ,ale dziś cisza z nimi i dobrze
    cycki raz bolą raz nie ,jak im się chce
    czasem mam wrażenie, że mi niedobrze ,ale to nie są jeszcze mdłości
    ten zmywacz do paznokci mnie wtedy odrzucił co normalnie lubię ten zapach sobie powąchać (tylko bez skojarzeń narkotycznych proszę) ;D"

samira, iwka76, anna maria, inessa, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:47

bliska77, samira, anna maria, inessa, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    eh... jednak.. możemy zmienić na liście @ 31.05 :-(

witaj w klubie, ja też proszę o zmianę @ 31.05 ....

anna maria, Reni, inessa lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Jolka76 na której stronce jesteś??
    Iwka może śpi??
    KaRa coś nie wchodzi tu do nas...

witajcie dzisiaj bawiłam sie w obserwatora na forum i sobie czytałam o wszystkim żeczywiście troche podrzemałam i czytałam co z tym pustym pęcherzykiem i cały czas sie zastanawiam co będzie . Byłam na zakupach u cioteczki sąsiadki i znów w łóżku , nie wiem czy to ciąża czy to łozko tak na mnie działa ale jestem cały czas zmęczona i spiąca. Jeśli chodzi o sąsiadów to ja na szczęście nie muszę się odgradzać jedynie moja siostra-sąsiadka ale staram jej nie wchodzić teraz w drogę bo tym razem ja mogę wybuchnąć i zrobić niezłą awanture a nie chcę się teraz denerwować Więc wekend majowy mija mi na leniuchowaniu tak jak doktorek nakazal hihihihi pozdrawiam i mam nadzieje że Megan też dobrze się czujesz

anna maria, megan8, inessa, samira, caffe, Bursztyn, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do bólikrzyża to ja mam cały czas bo jak wspominałam mam kłopoty z kręgosłupem ale teraz są jak by nasilone , a dzisiaj to myslałam że będę wymiotowała jak kot , bo moja kotka przytargała mi niespodziankę z kawałka królika do korytarza i niestety musiałam to posprzątać , normalnie bym zrobiła to bez żadnych odruchów wymiotnych a tym razem tak mnie rwało że już nie mogłam i nawet po tym jak już posprzątałam to musiałam postać nad toaleta bo tyko wspomniałam se ten widok to odrazu odruch .Myślałam że padne ze śmiechu jak już mi przeszło . Nigdy nie byłam obrzydliwa ihhihih

samira, inessa, megan8, caffe, Mango, anna maria lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze raz wklejam jak która chce luknąć :P

laski coś wam wkleję i obejrzyjcie bo wykasuję ,to dzidzia mojej kuzynki ,tej co pisałam ze dziś urodziła ,to tyko 1,14 minutki tylko :D

http://www.youtube.com/watch?v=I7mcs3rX5GY&feature=youtu.be

caffe, inessa, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reni i aga daty zmienione ...

teraz będziemy razem testowały jak coś tz. w tym cyklu ;)

inessa, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:14

samira, inessa, Mango, anna maria lubią tę wiadomość

‹‹ 386 387 388 389 390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ