35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyslash wrote:Dziewczyny czy na forum jest gdzieś wątek o rubelli i toksoplazmozie?
Własnie pobrałam wyniki z internetu krwi, moczu i toxo i rubelli. Pozostałe muszę odebrac osobiscie.
w krwi mam poniżej jakies BASO 0,01 K/ul a noram 0,02-0,10
w moczu
Ciezar własciwy 1,025 g/ml 1,016 — 1,022
Urobilinogen 0,2 E.U/dl w normie
Mikroskopowy osad moczu (A19)
Nabłonki płaskie pojedyncze w.p.w. pojedyncze
Leukocyty 0-2 w.p.w. 0 - 3 wpw
Kryształy kw. moczowego nieliczne w.p.w. pojedyncze
Bakterie pojedyncze w.p.w.
Natomiast przeraziły mnie wyniki:
Toxoplazma gondi - p/c IgG (X41) 1141,0 IU/ml obecne (obecne > 3,0 IU/ml)
Toxoplazma gondi - p/c IgM (X45) 0,31 COI nieobecne
Rubella (rózyczka) - p/c IgG (V21) 165,6 IU/ml obecne
(nieobecne: < 5
watpliwy: 5 - 10
obecne: >=10)
A jak długo czeka sie na te wszystkie wyniki , bo wizytę u ginki mam na 12 sierpnia a jeszcze się nie wzięłam za robienie tych badańiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:wirusy to tak do tygodnia czasu , siki szybko nawet na drugi dzien
iwcia77, Mega, Sabina, Żanet, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ej to jakaś inwigilacja!
majtków nie mam!
polarmiś wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5841aca7bee.jpg
zobaczcie co Reni robi w pracy!!!!iwcia77, Dorka1979, Mega, Pusurek, Sabina, polarmiś, ania.g, kapturnica, Niuta, Żanet, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak mnie wKur*ia sluzba zdrowia w tym Kraju!nie dość że nie dadzą żadnych wyników do ręki ani nawet do wglądu,to nie powiedzą ci dokładnych akuratnie liczb wyników tylko ze " wszystko w normie,nie trzeba podejmować żadnej Akcji", już ja znam te ich normy inne niż w całej reszcie Europy...
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiaPoli wrote:Jak mnie wKur*ia sluzba zdrowia w tym Kraju!nie dość że nie dadzą żadnych wyników do ręki ani nawet do wglądu,to nie powiedzą ci dokładnych akuratnie liczb wyników tylko ze " wszystko w normie,nie trzeba podejmować żadnej Akcji", już ja znam te ich normy inne niż w całej reszcie Europy...
I tez wszystkie wyniki sa zawsze w normie, a normy rozjechane takie, ze az strach...
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:mam to samo...i tez sie martwie, ale pocieszaja ze potem nadgonimy
Naprawde nie trzeba tyc 15 kg, zeby urodzic dziecko z dobra waga. Ja sobie wyliczylam, ze Adas ma 3 kg, lozysko i wody pewnie 1 kg, cycki z 1.5 kg, no to jakies 1,5 kg na tluszszyk tu i owdzie ( ale nie na żebrach
)I po cholere wiecej?
moremi, mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wiecie, ze w moim dziwnym kraju nie robia posiewu na paciorkowce? Chyba, ze kobieta sie boryka ze stanami zapalnymi pol zycia i cala ciaze. Ale mi troche zal, ze nie powiedzialam, ze sie borykam.
A kto zgadnie jak wyglada badanie? Dostaje sie szpatulke z mala fiolka, smiga do toalety ( mozna wziac do domu ), grzebie, grzebie, grzebie szpatulka i wklada sie do fiolki. I gotowe.
Oni tu maja totalnego swira na punkcie jak najmniejszego grzebania w babie.ania.g, mandragora, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5841acga7bee.jpg
zobaczcie co Reni robi w pracy!!!!
Mega ale Ci dobrze!Simba, Mega, mandragora, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość