X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    inessa wrote:
    Polarmiś kochana jesteś <3
    A humor no coż bez niego zwariowałabym już chyba ale to Wy mi bardzo pomagacie i wraca mi humorek :D
    Opowiem Wam historie która krąży po oddziale ginekologicznym i to jest prawda:
    Pewna kobietka po 50 zaraz po Bożym Narodzeniu stwierdziła, zę musi się przebadać no i pierwszy ginekolog. Umówiła się jeszcze w tyg.przed nowym rokiem rano umyła się wypsikała, pięknie ubrała i poszła do lekarza. Gdy połozyła się na fotel lekarz tak dziwnie patrzy i mówi a pani co się tak wystroła to juz na Sylwestra. Kobieta zdziwiona odp.żenie to tak normalnie. Wróciłą do domku i opowoada córce no i mówi,że lekarz taki tekst do niej a córka się pyta w co była ubrana więc mama odpowiada i mówi na koniec a wiesz przed wyjsciem popryskałam się tym płynem do higieny intymnej. Córka wzięła mam e do łazienki i mówi: Mamo ale my nie mamy płynu do h.intymnej jak już to Ty popryskałaś się ŻELEM Z BROKATEM. :D :D :D mam stwierdziła, ze już nigdy nie pójdzie do tego lekarza ;)
    szok co nie :D

heheh dobre a ja powiem wam coś z życia wzięte. Mojego męża ciocia jak miała 20 lat pierwszy raz poszla do ginekologa.No ten jej kazał się rozebrać i wejsć na kozła. Ona posłusznie to zrobiła tylko na odwrót na niego wlazła:)Lekarz jak ją zobaczył to się jej zapytał-" a co ja mam Pani zrobić przegląd jamy ustnej?"hehheJa się tylko cioci zapytałam jak ona sie wdrapała na tego kozła hahhahah

Dobre hehehe, i ciekawe do wypróbowania :P warto zaobserwować wtedy reakcję lekarza :P

Mango, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakbym tak zrobiła w gabinecie, to pewnie jedno ze skierowań od lekarza byłoby na badania psychiatryczne :P

iza37, gosia7122, inessa, Mega lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    jakbym tak zrobiła w gabinecie, to pewnie jedno ze skierowań od lekarza byłoby na badania psychiatryczne :P

Na samo wspomnienie cioci płaczemy z mężem ze smiechu. Tak, tak w naszym przypadku to tylko psychiatryk hahhahaha

caffe, Mango, Bursztyn, inessa, anna maria lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę robic te gołąbki. Miłego popołudnia i wieczorku dziewczynki pappa
    UWIELBIAM WAS!!!!

caffe, Mango, megan8, inessa, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • caffe Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Lecę robic te gołąbki. Miłego popołudnia i wieczorku dziewczynki pappa
    UWIELBIAM WAS!!!!

Smacznego :)

Mango, inessa lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    anna maria wrote:
    witam wszystkie dziewczyny ,u mnie slonecznie ale zimno.Zaraz biore sie do sprzatania domu .Panda oczywiscie ze bycie Mama po 35 jest mozliwe a nawet pewne ,zobacz ja mam 41 i sie udalo,troche cierpliwosci i napewno Tobie sie uda i wszystkim naszym dziewczyna.

Aniu dajesz mi nadzieję bo ja znowu jakiś kryzys mam ,zbliżają się dni płodne a ja w głowie mętlik mam bo nie wiem czy staranie ma sens bo przyjdzie @ i kolejne rozczarowanie...

mam to samo :( boję się kolejnego rozczarowania :(

inessa, anna maria, polarmiś, gosia7122 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • grosza Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Inesska - teraz bardzo czekam na Twój kolejny cykl!
    Dostałam wynik badania prenatalnego z krwi pappa - wszystko wygląda dobrze - cieszę się bardzo - teraz następne usg prenatalne po 20tyg. ciąży
    Cały czas Was czytam i jestem z wszystkimi myślami
    Pozdrawiam

Angela dobre wieści są na wagę złota.
    Dbaj o WAS :) :) :)
    Jak samopoczucie?

Bursztyn, megan8, inessa, anna maria, bliska77, angela lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja gołąbki będę robiła jak zawitam na Niemcy a dzisiaj ugotowałam sobie naprawdę pyszną zupke Botwinke rewelacja ja naprawdę mam wielkie smaki na kwaśne i normalnie jak jem coś co jest choć o drobinkę kwaśne to mnie już nie mdli a kiedyś nie mogłam za często jeść bo miałam zgagę hihihih A dzisiaj oglądałam program z gotującymi dziećmi i tam robili pyszne krewety ale takie duże i kuzynka się nabijała że ślinka leci mi potokiem a nigdy tak nie miałam , a jak przypomnę sobie jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży to w restauracji tam gdzie pracuję to jadłam tylko krewetki z czosnkiem , i teraz jak o nich pisze to ślinka normalnie leci jak potok , a mięsko może nie istnieć Ania Megan Kara też tak macie?

inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    inessko dzięki za eska :*

a mnie dziś tak głowa boli ,tak pulsuje aż mi niedobrze blee..
    pęcherz troszkę lepiej ...ale antybiotyk jak mam połykać to mi się dzwiga a mam biseptol i nie wiem czy są powlekane bo to gówno szybko się rozpuszcza ,jak ja nie cierpię antybiotyków

inessa, megan8, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    ja gołąbki będę robiła jak zawitam na Niemcy a dzisiaj ugotowałam sobie naprawdę pyszną zupke Botwinke rewelacja ja naprawdę mam wielkie smaki na kwaśne i normalnie jak jem coś co jest choć o drobinkę kwaśne to mnie już nie mdli a kiedyś nie mogłam za często jeść bo miałam zgagę hihihih A dzisiaj oglądałam program z gotującymi dziećmi i tam robili pyszne krewety ale takie duże i kuzynka się nabijała że ślinka leci mi potokiem a nigdy tak nie miałam , a jak przypomnę sobie jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży to w restauracji tam gdzie pracuję to jadłam tylko krewetki z czosnkiem , i teraz jak o nich pisze to ślinka normalnie leci jak potok , a mięsko może nie istnieć Ania Megan Kara też tak macie?

ja dzisiaj musiałam zjeść pizzę ,nie mogłam inaczej ,choć normalnie to nie jem takich rzeczy
    ostatnio smakowała mi kapusta kiszona surowa i kapuśniak i to na razie tyle

inessa, caffe, anna maria lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela i inne ciężaróweczki rośnijcie zdrowo :D

własnie !! jestem ciekawa czy w waszych brzuszkach chłopcy czy dziewuszki ;)

megan8, inessa, Bursztyn, caffe, anna maria, bliska77, Mango, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza popłakałam się ze śmiechu hahahahahahahhahahahahaha :D :D :D

MAngo Iza Caffe....wszystkie staraczki w tym miesiącu (przepraszam ale jest Was wiele, ale pamietam o każdej) musi się Wam udać, bo potem ja startuje do walki o cud :D

Samirko Biseptol? A on był wycofany z rynku znowu powrócił? Może ta pogoda dziwna albo antybiotyk? tak na CIebie działa, przytulam mocno do <3

Bursztynku jestem podobnego zdania co Ty jeśli chodzi o Age ;)

Bursztyn, caffe, anna maria, Mango lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:20

inessa, Bursztyn, caffe, anna maria, Mango lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan jaka mądra ;) ;) ;) oj starają się dziewczynki że chochochohco ;) ;) :D
    jakbym mogła to ja zaraz mam taki wzrost libido mimo bólu ;) hihihihih

Bursztyn, megan8, caffe, anna maria lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    iwka76 wrote:

ja dzisiaj musiałam zjeść pizzę ,nie mogłam inaczej ,choć normalnie to nie jem takich rzeczy

fascynujaca sprawa z tymi smakami :) organizm sam wie czego potrzeba i kaze sobie tego dostarczac. Tylko jak wytlumaczyc smaki moich dwu znajomych, jedna jadla ziemie a druga papier toaletowy- ten szary :D :D

inessa, megan8, caffe, anna maria lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    samira wrote:
    witam
    inessko dzięki za eska :*

a mnie dziś tak głowa boli ,tak pulsuje aż mi niedobrze blee..
    pęcherz troszkę lepiej ...ale antybiotyk jak mam połykać to mi się dzwiga a mam biseptol i nie wiem czy są powlekane bo to gówno szybko się rozpuszcza ,jak ja nie cierpię antybiotyków

biedna, wspolczuje, antyb. to paskudztwo, ale jak trzeba to trzeba. Jak dlugo masz to lykac?

mam brać 10 dni :O

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Iza popłakałam się ze śmiechu hahahahahahahhahahahahaha :D :D :D

MAngo Iza Caffe....wszystkie staraczki w tym miesiącu (przepraszam ale jest Was wiele, ale pamietam o każdej) musi się Wam udać, bo potem ja startuje do walki o cud :D

Samirko Biseptol? A on był wycofany z rynku znowu powrócił? Może ta pogoda dziwna albo antybiotyk? tak na CIebie działa, przytulam mocno do <3

Bursztynku jestem podobnego zdania co Ty jeśli chodzi o Age ;)

własnie tez mi się wydawało ze go wycofali ;)

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku ja słyszałam o różnych dziwnych smakach ale no własnie taki smak to już chyba do lekarza,żeby nie zaszkodziło dziecku?!

megan8, caffe, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    iwka76 wrote:

hahaha to może będzie wysyp chlopaków , a ja tak bardzio chcę dziewczynkę

megan8, inessa, caffe, anna maria lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    megan8 wrote:
    iwka76 wrote:

fascynujaca sprawa z tymi smakami :) organizm sam wie czego potrzeba i kaze sobie tego dostarczac. Tylko jak wytlumaczyc smaki moich dwu znajomych, jedna jadla ziemie a druga papier toaletowy- ten szary :D :D

o rany to rzeczywiście dziwne smaki az mnie zatkało jak to przeczytalam

megan8, inessa lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
‹‹ 419 420 421 422 423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ