X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moj sra w krzakach inaczej się wstydzi

Rozumiem ze jak wasze psy sraja to je zaslaniecie dla oczu innych - tych co to brzydzi.Moj[/QUOTE]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 19:50

samira, Bursztyn, Pusurek, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Moj sra w krzakach inaczej się wstydzi

Rozumiem ze jak wasze psy sraja to je zaslaniecie dla oczu innych - tych co to brzydzi.Moj
    [/QUOTE]
    kiedy moj sra to zaslaniam swoje oczy, tak sie brzydze :)

Reni, iwcia77, moremi, samira, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze , ze sobie Bursztyn bo co by bylo jakbys psu musiala zaslaniac ???On tez sie moze kupy brzydzic =D

Bursztyn, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To dobrze , ze sobie Bursztyn bo co by bylo jakbys psu musiala zaslaniac ???On tez sie moze kupy brzydzic =D
    Nie musze, Leon jak robi, to zamyka oczy :)

kapturnica, Reni, iwcia77, moremi, samira, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa na lapku widze Tomcia :) Śliczności :) Duży chłopak :) I ten fryz :D

mysza1975, samira, Mega, EwaT lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, co tam się dzieje?

A mój małż wyraził właśnie zgodę na trzeciego kota :) tamdadam :D

Sabina, ania.g, Pusurek, iwcia77, macduska, Mega, caffe lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania mam nadzieję, że Marcel jest po prostu duzy i mu zwyczajnie robi się ciasno w brzuchu, stąd ta mniejsza aktywność :) Ale dobrze zrobiłaś, że pojechałaś, dałaś się pomacać i wszystko gra :) Wasze zdrowie i spokój najważniejsze :)

ania.g, mysza1975, moremi, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrzcie jak dlugo testy wychodzily negatywne :)

https://ovufriend.pl/wykres,bfeeb5026f74cbe3d10597ed7a392470.html

malgos741, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ania mam nadzieję, że Marcel jest po prostu duzy i mu zwyczajnie robi się ciasno w brzuchu, stąd ta mniejsza aktywność :) Ale dobrze zrobiłaś, że pojechałaś, dałaś się pomacać i wszystko gra :) Wasze zdrowie i spokój najważniejsze :)
    Całkiem możliwe. Doktorek żadnych namiarów z usg nie podał poza ilością wód płodowych. Nie sądzę żeby mnie wypuścili jeśli było by coś nie tak. W końcu jestem pacjentką samego szefa ;)

Sabina, mysza1975, mandragora, Pusurek, malgos741, Lucky, samira lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja miałam tak samo przez chwilę....przez 2 dni mały bardzo mało się ruszał....już się bardzo denerwowałam i też chciałam jechać do szpitala, ale po 2 dniach mu przeszło i znów wali w bęben ile wlezie - więc może dzieci też mają lepsze i gorsze dni? :)

mysza1975, Żanet, iwcia77, malgos741, ania.g, moremi, samira, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze szukal punktu "G" ? trzeba bylo mu pokazac nick na ovu :D. super ze wszystko ok :D
    ania.g wrote:
    Jestem. Boli mnie kość ogonowa od wysiadywania na izbie przyjęć. Zapis ktg, usg i badanie na macanego wszystko w normie. Ilość wód też w normie. Nie wiedzą z jakiego powodu ruchy małego są dużo mniej intensywne. W gabinecie siedziałam dobrą godzinę bo lekarz obcokrajowiec i nie bardzo ogarniał pisanie na klawiaturze. Co do usg nic mi nie powiedział poza tym że wszystko jest dobrze. Jedyne co ich dziwiło to puls 100 przy dobrym ciśnieniu. Szyjka ma 1,5 cm i wszystko tam zwarte. Śmiać mi się chciało jak jej szukał, miałam wrażenie że nie może znaleźć. Dalsza kontrola u lekarza prowadzącego. Mam nadzieję że przed planowym cc nie będę musiała tam już przesiadywać. Dziewczyny dziękuję za wsparcie.

kapturnica, mandragora, mysza1975, Bozia3, Żanet, Sabina, malgos741, ania.g, moremi, Parka, caffe, samira lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę powiedzieć, że jestem spakowana prawie jak Żanet - bo brzydzę się kłamstwem...;) Zamykam oczy jak muszę skłamać - a wtedy nie mogłabym pisać...;)
    Ale byłam dziś z młodym na zakupach - 3 godziny...przelecieliśmy wszystkie drogerie, smyki i inne rossmany....wydałam kupę kasy - ale wróciliśmy obładowani jak wielbłądy i zakupy mam chyba zrobione...Jutro prasuję koszule i pakuję resztę betów,,,

Żanet - ja natomiast komodę skręconą i wyładowaną po brzegi wyprasowanymi i wypranymi ciuchami dla małego mam od kilku tygodni. Jutro skręcamy
    łóżeczko i dopakuję torbę.

Czy te, które musiały dbać o pięknego piczkinsa bez indora...czy polewałyście się po porodzie tantum rose? Bo to kurestwo kosztuje 40 zł - kupiłam tylko dwie saszetki, ale nie wiem czy nie za mało....

mysza1975, Żanet, Sabina, inessa, ania.g, moremi, samira, Bursztyn, Parka, caffe, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Żanet Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Całkiem możliwe. Doktorek żadnych namiarów z usg nie podał poza ilością wód płodowych. Nie sądzę żeby mnie wypuścili jeśli było by coś nie tak. W końcu jestem pacjentką samego szefa ;)

Dobrze, że wszystko OK, odkąd opadł mi brzuch maluch też inaczej "kopie" bardziej się przeciąga i można wyczuć łokieć albo kolano niż faktycznie odczuwać kopniaki :)

mysza1975, iwcia77, ania.g, moremi, Parka, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Czy te, które musiały dbać o pięknego piczkinsa bez indora...czy polewałyście się po porodzie tantum rose? Bo to kurestwo kosztuje 40 zł - kupiłam tylko dwie saszetki, ale nie wiem czy nie za mało....
    Ja tak. Bardzo łagodził to uczucie sciągniecia i dobrze się po nim czułam. Taka odświeżona ;)

Bozia3, Parka lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    moze szukal punktu "G" ? trzeba bylo mu pokazac nick na ovu :D. super ze wszystko ok :D
    Hehe, ja mu dam punkt G ; )

iwcia77, Sabina, malgos741, mysza1975, moremi, caffe lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Hehe, ja mu dam punkt G ; )
    no ale fakt faktem, że nick do czegoś jednak zobowiązuje - Iwcia ma rację...:)

Sabina, iwcia77, ania.g, malgos741, Żanet, mysza1975, moremi, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, ogladam Music awards w szczecinie i poskakac by sie chcialo a tu dupa :( czuje sie jakas ociezala fizycznie :(

mysza1975, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurde, ogladam Music awards w szczecinie i poskakac by sie chcialo a tu dupa :( czuje sie jakas ociezala fizycznie :(
    chłe chłe...nie wiesz co mówisz..:) ociężała to się dopiero poczujesz...:)

Żanet, mysza1975, moremi, kapturnica, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Ania1602 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was bierze udział w programie ESPART? Może się orientujecie czy jakaś klinika prowadzi jeszcze nabór do tego programu?

* Czerwiec 2014 Aniołek :(
    * Czerwiec 2015 Aniołek :(
    Do trzech razy sztuka?
    * Wrzesień 2016 IVF
    * 19.09. transfer :(
    * 24.10. crio :(
    * 27.12. crio :) Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 :) ; 26dpt <3
    * TP 12.09.2017r.
    * 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka <3
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tez ogladam =D

iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4221 4222 4223 4224 4225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ