35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a ja byłam taką mamą..
ale po galeriach godzinami z miesięcznym dzieckiem nie latałam...
robiłam zakupy w sklepie osiedlowym i szłam z dzieckiem na spacer...caffe, polarmiś, kapturnica, samira, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Sabina a po cóż ci ten bromek? ! Robiłaś prolaktyne? Bo jeśli nie to to przecież nie są drazetki
może pomoże?
mandragora lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dzień dobry!
Znaczy niezbyt dobry. Łeb mnie napieprza jak tylko oczy zdążyłam otworzyć. No i zczynam dziś nowy cyklmówiłam że Paszczak mnie nie pociągnie za sobą
0Paszczusiu a co u Was?
Chyba zapodam sobie bromka wieczorkiemco myślicie?
-
nick nieaktualnyDzien dobry.
A co do galerii, to w No twierdza, ze noworodkowi nie zaszkodza zakupy. Nas wrecz wysylali do najwiekszej w miescie, kiedy czekalismy na wyniki bilirubiny - ze lepiej jest w markecie niz wsrod szpitalnych bakterii i ze dziecko sie podczas szopingu uodparnia.mandragora, EwaT, polarmiś, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Dzien dobry.
A co do galerii, to w No twierdza, ze noworodkowi nie zaszkodza zakupy. Nas wrecz wysylali do najwiekszej w miescie, kiedy czekalismy na wyniki bilirubiny - ze lepiej jest w markecie niz wsrod szpitalnych bakterii i ze dziecko sie podczas szopingu uodparnia.
w uk w galeriach pełno malutkich dzieci że juz nie wspomne że bez czapeczek i skarpet(polskie mamy maja zajoba na punkcie tych cholernych czapek)Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
Paszczaku zdjęcie cudne! Dalej zaciskam kciuki! U mnie temperatura dzisiaj 37,1 aż normalnie 5 minut z niedowierzaniem sie wpatrywalam w wyświetlacz. Wiec mam nadzieje ze koleżanka mnie pociągnie na zielonej fali....
mandragora, Sabina, Parka, macduska, mysza1975, iwcia77, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hej baby.. nie odzywalam sie wczoraj, bo bylam w rozpaczy- jestem niestabilna emocjonalnie.. plamienia mi sie zwiekszyly, nawet (ostrzezenie dla wrazliwych) jakis mini zlepek krwiakowy wypatrzylam wiec bylam przekonana, ze juz po ptakach..
polazlam spac zalamana, a po nocy czysciutko, zero plamien, a tescior dzis wyglada tak:
(sorki za jakosc, walnelam zdjecie komorka, bo leze)
wiec wiem, ze nic nie wiem..
A Ty betę będziesz powtarzała, czy robicie ją tam jednorazowo? Bo jedynie to Cię może uspokoić, bo testy teraz nic nie "mówią". -
nick nieaktualnyEwaT wrote:dziewczyny jak myslicie-czy kawa wypłukuje faktycznie jakies wazne rzeczy z organizmu? przy karmieniu mozna pić?
w ogóle to od wczoraj jem folik
A folik to na ciaze juz?mandragora, EwaT, polarmiś, Mega, Parka, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dziewczyny jak myslicie-czy kawa wypłukuje faktycznie jakies wazne rzeczy z organizmu? przy karmieniu mozna pić?
w ogóle to od wczoraj jem folik
Ale piszą ze 300 mg kofeiny dziennie dozwolone. Do mleka idzie 1%. Daje to dwie cienkie kawy z mlekiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 09:00
Pusurek, EwaT lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kawa wyplukuje. Magnez, wit. D. Po kawie walnij sobie zawsze przynajmniej 200 mg magnezu. Ja pije bezkofeinowa, ale kawa to kawa, tyle, ze kofeiny nie ma, wiec dzieciaka nie pobudze.
A folik to na ciaze juz?
kurcze ja pije normalna sypaną od 2-3 z mlekiem....mały spi normalnie
myslicie że te laski w brazyli na ten przykład kawy nie chleja jak karmia??
ciężko mi zrezygnować z kofeiny bo bez niej ryje nosem w ziemie choleraania.g, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jednorazowo chyba.. Simba miala raz.. chociaz mam chytry plan zadzwonienia do internisty w poniedzialek w celu wyludzenia skierowania, moze sie uda.. mysle ze te kurewskie nerwy bardziej mi szkodza niz badanie bez skierowania, no co za durny system..
mysza1975 lubi tę wiadomość