35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBez obrazy, ale jak mialas miesieczne dziecko, to nie bylo jeszcze galerii. To byly poczatki marketow w Pl.Bozia3 wrote:a ja byłam taką mamą..
ale po galeriach godzinami z miesięcznym dzieckiem nie latałam...
robiłam zakupy w sklepie osiedlowym i szłam z dzieckiem na spacer...
caffe, polarmiś, kapturnica, samira, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobiłam z obciążeniem i potem w kilku cyklach brałem bromka. Sama bym go sobie nie wymyśliłamandragora wrote:Sabina a po cóż ci ten bromek? ! Robiłaś prolaktyne? Bo jeśli nie to to przecież nie są drazetki

może pomoże?
mandragora lubi tę wiadomość
-
zapodawaj co sie da byle skutecznieSabina wrote:Dzień dobry!
Znaczy niezbyt dobry. Łeb mnie napieprza jak tylko oczy zdążyłam otworzyć. No i zczynam dziś nowy cykl
mówiłam że Paszczak mnie nie pociągnie za sobą
0Paszczusiu a co u Was?
Chyba zapodam sobie bromka wieczorkiem
co myślicie? 
-
nick nieaktualnyDzien dobry.
A co do galerii, to w No twierdza, ze noworodkowi nie zaszkodza zakupy. Nas wrecz wysylali do najwiekszej w miescie, kiedy czekalismy na wyniki bilirubiny - ze lepiej jest w markecie niz wsrod szpitalnych bakterii i ze dziecko sie podczas szopingu uodparnia.
mandragora, EwaT, polarmiś, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tez tak myslePusurek wrote:Dzien dobry.
A co do galerii, to w No twierdza, ze noworodkowi nie zaszkodza zakupy. Nas wrecz wysylali do najwiekszej w miescie, kiedy czekalismy na wyniki bilirubiny - ze lepiej jest w markecie niz wsrod szpitalnych bakterii i ze dziecko sie podczas szopingu uodparnia.
w uk w galeriach pełno malutkich dzieci że juz nie wspomne że bez czapeczek i skarpet(polskie mamy maja zajoba na punkcie tych cholernych czapek)
Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
Paszczaku zdjęcie cudne! Dalej zaciskam kciuki! U mnie temperatura dzisiaj 37,1 aż normalnie 5 minut z niedowierzaniem sie wpatrywalam w wyświetlacz. Wiec mam nadzieje ze koleżanka mnie pociągnie na zielonej fali....
mandragora, Sabina, Parka, macduska, mysza1975, iwcia77, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Szkoda, że nie mozesz zrobić bety i jej kontrolnie powtórzyć. To by wyjaśniło sprawę czy wszystko jest ok.paszczakin wrote:hej baby.. nie odzywalam sie wczoraj, bo bylam w rozpaczy- jestem niestabilna emocjonalnie.. plamienia mi sie zwiekszyly, nawet (ostrzezenie dla wrazliwych) jakis mini zlepek krwiakowy wypatrzylam wiec bylam przekonana, ze juz po ptakach..
polazlam spac zalamana, a po nocy czysciutko, zero plamien, a tescior dzis wyglada tak:
(sorki za jakosc, walnelam zdjecie komorka, bo leze)

wiec wiem, ze nic nie wiem..
A Ty betę będziesz powtarzała, czy robicie ją tam jednorazowo? Bo jedynie to Cię może uspokoić, bo testy teraz nic nie "mówią". -
nick nieaktualnyKawa wyplukuje. Magnez, wit. D. Po kawie walnij sobie zawsze przynajmniej 200 mg magnezu. Ja pije bezkofeinowa, ale kawa to kawa, tyle, ze kofeiny nie ma, wiec dzieciaka nie pobudze.EwaT wrote:dziewczyny jak myslicie-czy kawa wypłukuje faktycznie jakies wazne rzeczy z organizmu? przy karmieniu mozna pić?
w ogóle to od wczoraj jem folik
A folik to na ciaze juz?
mandragora, EwaT, polarmiś, Mega, Parka, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ja to bym się chyba bała ze dziecko kofeina naszprycujeEwaT wrote:dziewczyny jak myslicie-czy kawa wypłukuje faktycznie jakies wazne rzeczy z organizmu? przy karmieniu mozna pić?
w ogóle to od wczoraj jem folik
Ale piszą ze 300 mg kofeiny dziennie dozwolone. Do mleka idzie 1%. Daje to dwie cienkie kawy z mlekiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 09:00
Pusurek, EwaT lubią tę wiadomość
-
wczoraj sie wystrachałam i kazałam małzowi folika zakupić duże opakowaniePusurek wrote:Kawa wyplukuje. Magnez, wit. D. Po kawie walnij sobie zawsze przynajmniej 200 mg magnezu. Ja pije bezkofeinowa, ale kawa to kawa, tyle, ze kofeiny nie ma, wiec dzieciaka nie pobudze.

A folik to na ciaze juz?
kurcze ja pije normalna sypaną od 2-3 z mlekiem....mały spi normalnie
myslicie że te laski w brazyli na ten przykład kawy nie chleja jak karmia??
ciężko mi zrezygnować z kofeiny bo bez niej ryje nosem w ziemie cholera
ania.g, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Jeśli tak możesz zrobić, to tak zrób. Przynajmniej będziesz widziała to co najważniejsze - czy beta przyrasta.paszczakin wrote:jednorazowo chyba.. Simba miala raz.. chociaz mam chytry plan zadzwonienia do internisty w poniedzialek w celu wyludzenia skierowania, moze sie uda.. mysle ze te kurewskie nerwy bardziej mi szkodza niz badanie bez skierowania, no co za durny system..
mysza1975 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH