35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:jednorazowo chyba.. Simba miala raz.. chociaz mam chytry plan zadzwonienia do internisty w poniedzialek w celu wyludzenia skierowania, moze sie uda.. mysle ze te kurewskie nerwy bardziej mi szkodza niz badanie bez skierowania, no co za durny system..
nerwy ci szkodzą na 100%
uspokój sie i tak teraz nie masz na nic wpływu,może relanium walnij?samira, mysza1975, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:wczoraj sie wystrachałam i kazałam małzowi folika zakupić duże opakowanie
kurcze ja pije normalna sypaną od 2-3 z mlekiem....mały spi normalnie
myslicie że te laski w brazyli na ten przykład kawy nie chleja jak karmia??
ciężko mi zrezygnować z kofeiny bo bez niej ryje nosem w ziemie choleraI też lubię mocną parzoną, fusiastą z mlekiem
Niestety jak karmiłam, to piłam tylko inkę, bo Mała ryczała jak ze skóry obdzierana
Ale do wszystkiego idzie się przystosować, do niepicia alko i kawy też
EwaT, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam pytania o bromka.
Jak się go bierze, to nie powinno się pić alkoholu. Ale ja w poniedziałek jadę w końcu na urlop (krótki, bo krótki, ale zawsze). I nawet grzanego piwka z wiśniówką mi nie będzie wolno? Wiadomo, że chlańska nie będzie, bo jedziemy z dzieciem, ale choć jakaś symbolika dla resetu i czyszczenia zwojów....
-
Jeszcze coś znalazłam o kawie ciekawego
normalnie kofeina metabolizowana jest 18 h przez kobietę w ciąży. Płód metabolizmie ha 180 godzin, a dziecko nie ma enzymów które metabolizuja kofeinę. Kofeina jest tak ze w kakao i czekoladzie
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:jednorazowo chyba.. Simba miala raz.. chociaz mam chytry plan zadzwonienia do internisty w poniedzialek w celu wyludzenia skierowania, moze sie uda.. mysle ze te kurewskie nerwy bardziej mi szkodza niz badanie bez skierowania, no co za durny system..
Jej wynik i tak nic nie zmieni, to nie leczenie, tylko badanie. Wez se zjedz cos dobrego i pospij moze jeszcze. Albo do ogrodu wyskocz jak pogoda ladna. Tylko juz przestan miec milion durnych mysli na raz!
paszczakin, Sabina, Mega, mysza1975, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Jeszcze coś znalazłam o kawie ciekawego
normalnie kofeina metabolizowana jest 18 h przez kobietę w ciąży. Płód metabolizmie ha 180 godzin, a dziecko nie ma enzymów które metabolizuja kofeinę. Kofeina jest tak ze w kakao i czekoladzie
caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Mam pytania o bromka.
Jak się go bierze, to nie powinno się pić alkoholu. Ale ja w poniedziałek jadę w końcu na urlop (krótki, bo krótki, ale zawsze). I nawet grzanego piwka z wiśniówką mi nie będzie wolno? Wiadomo, że chlańska nie będzie, bo jedziemy z dzieciem, ale choć jakaś symbolika dla resetu i czyszczenia zwojów....
Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Jeszcze coś znalazłam o kawie ciekawego
w ciąży nie piłam kawy, może okazjonalnie
tak sobie myśle skoro 1% tego co pije przedostaje sie do mleka to chyba nie jest tak dużo psia kostka?
mandragora, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszczak jak jesteś w ciąży to jesteś
Przecież fakt czy zrobię i betę czy nie niczego nie zmieni
Jak zaszłam w ciąże z Młodą zrobiłam sikańca raz i byłam w ciąży, urodziłam. Jak zaszłam drugi zrobiłam 2 testy, bete a i tak poroniłam. Beta niczego nie zmieni. Jesteś w ciąży, zakoduj to sobie i włącz jakiegoś mózgotrzepa w TV
Wszystko jest i będzie dobrze
mandragora, Mega, Parka, ania.g, samira, mysza1975, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Pusur ja ci nie każe wcisnąć czekolady! Pisze o kofeinę
to było przy okazji
Moi cisna Prince Polo i czekolade non stop... Okrutnicy...
Sabina, mandragora, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Matki karmiace nie jedza czekolady ani nie pija kakao, niestety. Mocny alergen. Chyba, ze jest cos, o czym nie wiem.
jem czekolademandragora, Pusurek, Mega, ania.g, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:w ciąży nie piłam kawy, może okazjonalnie
tak sobie myśle skoro 1% tego co pije przedostaje sie do mleka to chyba nie jest tak dużo psia kostka?
http://parenting.pl/portal/kawa-a-karmienie-piersia -
nick nieaktualnyEwaT wrote:ja pierdole z tym karmieniem
jem czekolade
Karmiac corke widzialam po niej jak na papierku lakmusowym czego nie moge jesc. Nie moglam prawie niczego, ale wyrosla po rozsadnej diecie i odwrazliwianiu jej na zarcie.
Ale po czekoladzie wygladala jak muchomor.Mega, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Luzuje majty i mam zamiar dobrze się bawić
Jakby co, nie biore odpowiedzialnosci za to, ze zezwolilam na picie.Mega, caffe, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Dzizas, ja nie mowilam o majtach. A Ty tylko o piciu, a nie o orgiach.
Jakby co, nie biore odpowiedzialnosci za to, ze zezwolilam na picie.Mega, mysza1975, Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzizas, ja nie mowilam o majtach. A Ty tylko o piciu, a nie o orgiach.
Jakby co, nie biore odpowiedzialnosci za to, ze zezwolilam na picie.Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość