35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa szalejesz normalnieEwaT wrote:Asiu,gratulacje!

u mnie znów cielęcina i fasolka szparagowa
zamówiłam u rzeznika ogony cielęce, trzeba jakoś podreperować urode po ciąży..
. A jaki wpływ maja ogony na urodę?
mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaszcza jest dobrze i musi. Mocno trzymam kciuki!
Asia Poli - gratulacje. To dobra nowina! Jesli nie wlasnego malucha to wnuczusia bedziesz tulic.
Ewa kawa jak kawa pita z umiarem nie zaszkodzi- Cala Ameryka Poludniowa lacznie z pieciolatkami sie nia raczy .
AniaG - od Marcelowego puntu G - dobrze ze wszystko ok.
Wracam z zakupow - odwiedzilam poraz pierwsy Biedronke i wyszlam z pustymi rekami.
Ewa a jak robisz ogonowke? Ja jadlam pyszna w Malezji ale sama nie umiem zrobic.
Mega, mysza1975, ania.g, AsiaPoli, kapturnica, Parka, samira lubią tę wiadomość
-
tak jak oxtail w uk- w piekarniku z warzywami pieczonapolarmiś wrote:Paszcza jest dobrze i musi. Mocno trzymam kciuki!
Asia Poli - gratulacje. To dobra nowina! Jesli nie wlasnego malucha to wnuczusia bedziesz tulic.
Ewa kawa jak kawa pita z umiarem nie zaszkodzi- Cala Ameryka Poludniowa lacznie z pieciolatkami sie nia raczy .
AniaG - od Marcelowego puntu G - dobrze ze wszystko ok.
Wracam z zakupow - odwiedzilam poraz pierwsy Biedronke i wyszlam z pustymi rekami.
Ewa a jak robisz ogonowke? Ja jadlam pyszna w Malezji ale sama nie umiem zrobic. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie jestem karmieniowa faszystka ale faszystka wobec oburzajacych sie ciot na karmienie w miejscach publicznych a to dwie absoltutnie rozne sprawy i prosze ich nie myllic. W pracy przedyskutowalam temat karmienia publicznego piersia z 4 kobietami i 6 facetami. Wszyscy byli za, nie przeszkadza i nie oburza i nie obrzydza. Jeden facet przyznal ze mu staje wiec nie wiem do jakiej kategorii zaliczyc.paszczakin wrote:Dorka, nie denerwuj sie- nawet polar, karmieniowa faszystka przyznala, ze jak sie nie da to wtedy matka nie jest chuj.. Nie masz pokarmu to nie wyczrujesz..
Asia Poli- niezle.. Ja wlasnie ostatnio gadalam z mauzem, ze moja kolezanka z liceum, ktora wtedy zaliczyla wpadke moglaby juz byc babcia, jesli corka pojdzie w jej slady.. Fajna sprawa by byla jak i ty bylabys teraz w ciazy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 14:22
Sabina, EwaT, ania.g, caffe, kapturnica, iwcia77, Pusurek, samira, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f4a1fb1f950.jpg
Znalazlam zupe ogonowa jaka jadlam, nawet przepis jest wprawdzie nie malezyjski ale Indonezyski ale po polsku. Pamietam ze ta zupa zrobila na mnie wrazenie.
EwaT, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak mnie ta ogonowka podkrecilas ze mam ochote zrobic ale szukam teraz sklepu gdzie mozna kupic wolowy ogon. I nie ma:-( maz na wsi to moze poprosze zeby tam gdzies poszukal. Na razie ma dzikaEwaT wrote:Polarku mam wrażenie że duzo podrózowałaś
EwaT lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH