35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:Asiu,gratulacje!
u mnie znów cielęcina i fasolka szparagowa
zamówiłam u rzeznika ogony cielęce, trzeba jakoś podreperować urode po ciąży... A jaki wpływ maja ogony na urodę?
mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaszcza jest dobrze i musi. Mocno trzymam kciuki!
Asia Poli - gratulacje. To dobra nowina! Jesli nie wlasnego malucha to wnuczusia bedziesz tulic.
Ewa kawa jak kawa pita z umiarem nie zaszkodzi- Cala Ameryka Poludniowa lacznie z pieciolatkami sie nia raczy .
AniaG - od Marcelowego puntu G - dobrze ze wszystko ok.
Wracam z zakupow - odwiedzilam poraz pierwsy Biedronke i wyszlam z pustymi rekami.
Ewa a jak robisz ogonowke? Ja jadlam pyszna w Malezji ale sama nie umiem zrobic.Mega, mysza1975, ania.g, AsiaPoli, kapturnica, Parka, samira lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Paszcza jest dobrze i musi. Mocno trzymam kciuki!
Asia Poli - gratulacje. To dobra nowina! Jesli nie wlasnego malucha to wnuczusia bedziesz tulic.
Ewa kawa jak kawa pita z umiarem nie zaszkodzi- Cala Ameryka Poludniowa lacznie z pieciolatkami sie nia raczy .
AniaG - od Marcelowego puntu G - dobrze ze wszystko ok.
Wracam z zakupow - odwiedzilam poraz pierwsy Biedronke i wyszlam z pustymi rekami.
Ewa a jak robisz ogonowke? Ja jadlam pyszna w Malezji ale sama nie umiem zrobic. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Dorka, nie denerwuj sie- nawet polar, karmieniowa faszystka przyznala, ze jak sie nie da to wtedy matka nie jest chuj.. Nie masz pokarmu to nie wyczrujesz..
Asia Poli- niezle.. Ja wlasnie ostatnio gadalam z mauzem, ze moja kolezanka z liceum, ktora wtedy zaliczyla wpadke moglaby juz byc babcia, jesli corka pojdzie w jej slady.. Fajna sprawa by byla jak i ty bylabys teraz w ciazy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 14:22
Sabina, EwaT, ania.g, caffe, kapturnica, iwcia77, Pusurek, samira, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f4a1fb1f950.jpg
Znalazlam zupe ogonowa jaka jadlam, nawet przepis jest wprawdzie nie malezyjski ale Indonezyski ale po polsku. Pamietam ze ta zupa zrobila na mnie wrazenie.EwaT, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:Polarku mam wrażenie że duzo podrózowałaś
EwaT lubi tę wiadomość