35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa ale Tomus zadowolony.Ja nie mam na nic czasu bo mala caly czas przy cycu.Przy porodzie stracilam sporo krwi i mam anemie jestm slaba,pot leje sie ze mnie.Pozdrawiam wszystkie .
EwaT, Mega, mandragora, ania.g, caffe, polarmiś, Sabina, samira, Żanet, Dorka1979, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale tu dzis spokoj...ja zaszalalam w sklepie z art. dzieciecymi...becik, posciel,mata do przebierania, cerata, przescieradlo-podklad...i chyba to nie bedzie koniec...widzialam pieluchy bambusowe i cos mi zaswitalo ,ze byla kiedys o nich mowa..ale nie pamietam...choc cena zajebista , bo 25 zl za sztuke...mogliby je tez za ta cene sprzedawac u jubilera...
kurde, ostatni tydzien w polandii, co tam jeszcze musze kupic potrzebnego? aaa jakas Fride w aptece mam kupic do gilonkow, co mi napiszecie na ten temat?
ania.g, Mega, kapturnica, MartaDidinio, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Iwcia, frida to dosyć paskudne urządzenie ale dużo lepsze i skuteczniejsze od standardowej gruszki. Szczególnie kiedy maluszek ma katar. Używałam fridy przy poprzednim dziecku i sprawdziła się bardzo dobrze.
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kupilam to czego w italii nie widzialam wiec, prawdopodobnie nie odziedzicze po siostrze Alojza
( tzn rozki i posciele sa
, ale te ceraty to nie widzialam zeby ktos uzywal
tu maja jednorazowe ceraty 50 na 100 zrobione za zasadzie podpasek- w srodku z wkladem
zastanawiam sie co jeszcze moge tu kupic i wywiezc ?
Mega wrote:Iwcia zakupy ful wypas jak widzęania.g, samira lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ania a jak twoje samopoczucie?
Mały dziś wrócił do normalności swojego brykania. Trudno stwierdzić czemu przez trzy dni te ruchy były takie delikatne. W każdym razie przeszło mi adhd bo mam niziutkie ciśnienie.EwaT, iwcia77, Sabina, Lucky, Mega, malgos741, Pusurek, samira, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Dziękuję za zainteresowanie
Mały dziś wrócił do normalności swojego brykania. Trudno stwierdzić czemu przez trzy dni te ruchy były takie delikatne. W każdym razie przeszło mi adhd bo mam niziutkie ciśnienie.Lucky, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość