35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny podczytalam Was wreszcie ....
Iwcia niezle sie obkupilas a zabierzesz sie z tyloma manatkami???
Paszczaku piekna druga krecha, zazdraszczamw pozytywnym znaczeniu...
Reszte dziewczyn pozdrawiam bo juz nie pamietam co kto wiecej pisal-wybaczcie
Zmeczenie daje sie we znaki misja zaopatrywania sie w drzewo na kolejny sezon w toku wiec sil na myslenie juz nie starczaania.g, Mega, Sabina, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
hahah, wysylam to do krakowa do tej mojej kumpeli z Myslenic , ona mi to przywiezie autemkapturnica wrote:Czesc dziewczyny podczytalam Was wreszcie ....
Iwcia niezle sie obkupilas a zabierzesz sie z tyloma manatkami???
Paszczaku piekna druga krecha, zazdraszczamw pozytywnym znaczeniu...
Reszte dziewczyn pozdrawiam bo juz nie pamietam co kto wiecej pisal-wybaczcie
Zmeczenie daje sie we znaki misja zaopatrywania sie w drzewo na kolejny sezon w toku wiec sil na myslenie juz nie starczakapturnica, ania.g, Pusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aga39 wrote:hej Dziewczyny! Mam pytanie , czy któraś z Was brała clo 3 razy dziennie? To ta najwyższa dawka.Lekarz na wrzesień przypisał mi taką dawkę i jestem pełna obaw o skutki uboczne. Po dwóch niby nic nie było!
Ja bralampo jednej ale i to dawka dla mnie za duza bo roslo po kilka pecherzykow i niestety przerastalyw torbiele...
Aleskoro po 2tabsach nic ci nie bylo to pewnie i po3moze nie bedzie -
Aga39 wrote:hej Dziewczyny! Mam pytanie , czy któraś z Was brała clo 3 razy dziennie? To ta najwyższa dawka.Lekarz na wrzesień przypisał mi taką dawkę i jestem pełna obaw o skutki uboczne. Po dwóch niby nic nie było!01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Cześć dziewczynki ja dziś wieczór wolny oglądamy sopot festiwal i piję radlera cytrynowego.
za tydzień robota weekendowa.
Paszczak super dwie krechy teraz to zaciskam na dobrą betę.Mega, EwaT, iwcia77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:mam pytanie po dwóch nie miałaś pęcherzyków?
-
Aga to końska dawka, a te trzy miesiące bez wizyt też brałaś clo? jeśli tak to zmień ginka bo to nieodpowiedzialny lekarz. Ja przy clo byłam monitorowana w 10dc przed samą owulacją, przy takiej dawce powinnaś być częściej monitorowana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 21:52
Sabina, mandragora lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ja brałam jedną przez dwa cykle, a przez trzeci po pół bo miałam sucho a clo wpływa na śluz. Po trzech cyklach z clo, dwa miałam z clo 0,5 i menuparem 0,5( przy tych ostatnich stymulacjach byłam monitorowana 3dc,10dc,12dc i 16dc).
Wiem że jak za dużo będziesz brała clo mogą wystąpić torbiele i będziesz miała jeszcze większe przeboje z drożnością.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 21:53
Sabina, samira, mandragora lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ania.g wrote:Dziewczyny od ok godziny mam okropny ścisk w dole brzucha. Wzięłam nospę max jakieś 40 min temu i nic. Nie pamiętam nic takiego z poprzednich ciąż. Coś ktoś wie?
samira lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Przeginasz..
Za chwilę sama będziesz porywać dzieci z wózków i karmić je piersią tak bardzo się nad nimi rozplywasz...
p.s. Dzieńdobrywieczor
polarmiś wrote:Nie jestem karmieniowa faszystka ale faszystka wobec oburzajacych sie ciot na karmienie w miejscach publicznych a to dwie absoltutnie rozne sprawy i prosze ich nie myllic. W pracy przedyskutowalam temat karmienia publicznego piersia z 4 kobietami i 6 facetami. Wszyscy byli za, nie przeszkadza i nie oburza i nie obrzydza. Jeden facet przyznal ze mu staje wiec nie wiem do jakiej kategorii zaliczyc.malgos741, Sabina, samira, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dzień dobry w ten pochmurny czwartek. Ciężarne proszę o info kiedy zauwazylyscie podniesiana szyjkę? Chodzi mi o czas przed testowaniem, Dorka cos o tym wspominała. Moja wczoraj była nisko i twarda a dzisiaj wysoko i mięciusia jak kaczuszka;)
Poza tym dzisiaj pierwszy raz odkąd mierze temp w pochwie mój termometr pokazał magiczne 37 stopni. Wiem jest za wcześnie, obiecałam sobie ze nie będę sie nakręcać. Ale to takie trudne! Niech mnie ktoś przytuli...Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:faken, chyba jestem w ciazy bo foty nie umiem wstawic.. nosz robie wszytsko tak jak zawsze a nie wychodzi..
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:dobra, nie pije juz zadnych ziolek
a z fota za cholere nie wiem co jest nie tak- zrobilam identyko jak z fota pierwszego testu i nie dziala.. takze musicie mi wierzyc na slowo, bo na zadne "zapodaj to" moich testow nie wrzuce
i jeszcze jedno.. ostatnie tematy na forum totalnie nie zachecaja do prokreacjiniech sie ktoras powazna wypowie czy serio sie tak straszny indor po porodzie SN robi? bo ja zaczynam rozwazac CC i odlozenie mrozaczkow na kolejny rok, zeby sie wszystko pozrastalo, a nawet dobrze w ciazy jeszcze nie jestem