X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olenko my pisaliśmy do trzeciego roku życia, ale z tym ośrodkiem to się zdenerwowałąm naprawde, dzięki za słowa otuchy :D
    Z tego co się orientuje jak ja miałam problemy z prolaktyną to lekarze w szpitalu mi mówili,że stres podwyższa i większy wysiłek fizyczny przez dłuższy czas również może ale nie musi podwyższaćją.
    Polarmiś ale nie powinno CI być głupio że się rozkleiłaś to jest takie kobiece :) naturalne a tu napewno możesz tak się rozklejać ;) wspieram mocno :D

Bursztyn, caffe, megan8, Mango, Olena lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Hej dziewczyny! Polarmis Agusia co z wami? Nie załamujcie sie kochane!!!Ja też maiłam załamkę 1-go maja jak przyszła wredna@, ale już sie pogodziłam z tym,teraz połowa cyklu bez stymulacji i tak myslę sobie co ma być to będzie no trudno...Musimy chyba psychicznie troche wyluzować,choć to najtrudniejsze, ale mój lekarz powtarza mi to na każdej wizycie, że tak ogromna chęć posiadania dziecka mnie po prostu blokuje.Ale łatwo mu mówić...Ja staram się chyba udawać, że odpuszczam i nic mi z tego nie wychodzi heheh
    U nas leje,dziś 13, ale pomimo wszystkich przeciwności losu MIŁEGO DNIA kochane

Iza dobrze piszesz ja to samo miałam jak przyszła @ a teraz zbliżają się dni płodne i już mi lepiej ,może się uda?

inessa, caffe, bliska77, iza37 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochane coś jest nie tak ośrodek adopcyjny zażyczył sobie wypis ze szpitala!!! boje się,że nici z adocji :(

Panda miłej nocki <3

Nawet tak nie myśl!

inessa, grosza lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    inessa wrote:
    Kochane coś jest nie tak ośrodek adopcyjny zażyczył sobie wypis ze szpitala!!! boje się,że nici z adocji :(

Panda miłej nocki <3

Nawet tak nie myśl!

my w polskiej biurokracji kochamy papierki ale swoją drogą jak dokładnie wszystko sprawdzają przy adopcji jak dla mnie przesadyzm to jest.

inessa, Mango, caffe, polarmiś lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi przyjaciółka właśnie powiedziała, zę oni sprawdzają czy nie mam "przypadkiem" raka i to właśnie jest biurokracja. A do tego psycholog jest bardzo młoda i uczy się dopiero funkcjonowania i działania ośrodka.

Mango, caffe, Reni, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mi przyjaciółka właśnie powiedziała, zę oni sprawdzają czy nie mam "przypadkiem" raka i to właśnie jest biurokracja. A do tego psycholog jest bardzo młoda i uczy się dopiero funkcjonowania i działania ośrodka.

Nie zdążyłam Ci własnie napisać bo wyszłam z pracy, ale oni sprawdzają stan zdrowia przyszłych rodziców, także jeśli mówiłaś im, że masz mieć operację, to sobie zażyczyli.

Z drugiej strony ja to rozumiem, bo pewnie nie chcą dawać dzieci ludziom, którzy nie daj Boże są nieuleczalnie chorzy i ich dni są policzone, żeby zwyczajnie nie narażać dzieci na kolejne nie tylko stresy, ale też na ewentualną kolejną utratę rodziny.

Reni, grosza, inessa, bliska77, Bursztyn, samira, polarmiś, iza37, angela lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Panda miłej nocki <3

o masz od kiedy tak? ale co dowiedzieli się, ze byłas w szpitalu? to normalne, że chcą zaświadczenie lekarskie?

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    inessa wrote:

Nie zdążyłam Ci własnie napisać bo wyszłam z pracy, ale oni sprawdzają stan zdrowia przyszłych rodziców, także jeśli mówiłaś im, że masz mieć operację, to sobie zażyczyli.

Z drugiej strony ja to rozumiem, bo pewnie nie chcą dawać dzieci ludziom, którzy nie daj Boże są nieuleczalnie chorzy i ich dni są policzone, żeby zwyczajnie nie narażać dzieci na kolejne nie tylko stresy, ale też na ewentualną kolejną utratę rodziny.

kurcze ale z drugiej strony czy ja wiem aż tak prześwietlać czy to nie za bardzo intymna sprawa?

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Inesko jak ona się dopiero uczy to daj jej to zaświadczenie niech sobie w buty wsadzi będzie wyższa
    Przypadkiem to można w ciążę zajść
    nie martw się

inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    caffe wrote:
    inessa wrote:

kurcze ale z drugiej strony czy ja wiem aż tak prześwietlać czy to nie za bardzo intymna sprawa?

tak nawet porządek w szafkach mogą sprawdzać na wizycie domowej
    Inesska nie martw się to taka biurokratyczność nasza i im więcej papierków nazbierają to im lepiej

inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja u nich wszystko rozumiem ale musiałam powiedzieć o szpitalu bo pytałą czy mamy swoje dzieci albo czy się staramy no to powiedziałąm a za chwile mówi,że u nich nie potrzeba zaświadczenia o niepłodności. Do tego ja już dostarczyłąm z M zaświadczenia o stanie zdrowia.
    A przypadkiem to chciałabym zajść w ciąże :P
    Dziekuje za wsparcie mnie naprawde wiecie przecież ile to dla mnie znaczy. <3 <3 <3

Bursztyn, Reni, samira, Mango, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Panda miłej nocki <3

Inessa, niestety to są chore procedury, muszą pewnie sprawdzić czy to nie żadna ciężka choroba itp, po prostu muszą Cię "prześwietlić" będzie dobrze, jestem tego pewna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 18:40

Bursztyn, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Jak to jest dziewczyny z tą prolaktyną, czy ćwiczenia fizyczne mogą ją podwyższać? Wcześniej jak biegałam parę dni pod rząd po lesie to miałam wyciek z piersi. Teraz wycieku nie mam, trochę odpuściłam z ćwiczeniami. Dodatkowo te krwawienia, były teraz ustały. Może przesadzam z wysiłkiem fizycznym. Pójdę za tydzień zbadać prolaktynę, progesteron, tsh, ft3, ft4 i przydałby się jeszcze raz estradiol. Kupa kasy! :-(

EWarto zbadać, co do kasy, cóz to nasza kochana służba zdrowia, pomaga nam, jak może w ramach polityki prorodzinnej

Bursztyn, inessa, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Caffe, magiczna rozdzka meza i sok z gumijagod wymiataja!!! :D :D

to prawda :-)

Bursztyn, inessa, caffe, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Dziewczyny coś nas łączy oprócz starań- grupa krwi hhahha. Ja też mam ARh+

ja też hahahha

inessa, iza37 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, a ja chyba będę chora o.O

Nie miewam gorączek, a teraz mam 37 stopni. Głowa mnie "ćmi" cały dzień i jest mi zimno.
    Słyszałam, ze jakiś wirus teraz panuje i ludzie na anginę chorują. Mam nadzieję, że niczego nie złapałam, bo nie mogę sobie pozwolić teraz na leżenie.

inessa, bliska77, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe zdrówka zyczę :D
    Dziewczyny miłej nocki życzę :) <3

bliska77, Bursztyn, megan8, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe zdrówka zyczę :D
    Dziewczyny miłej nocki życzę :) <3

o widzę Inessa nowe zdjęcie, ładniutkie
    również dla Ciebie spokojnej nocy
    a Ty Caffe tylko się nie rozchoruj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 20:17

inessa, Bursztyn, megan8, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga mój mąż robił :D Dobranoc <3

Bursztyn, megan8, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Kurcze, a ja chyba będę chora o.O

Nie miewam gorączek, a teraz mam 37 stopni. Głowa mnie "ćmi" cały dzień i jest mi zimno.
    Słyszałam, ze jakiś wirus teraz panuje i ludzie na anginę chorują. Mam nadzieję, że niczego nie złapałam, bo nie mogę sobie pozwolić teraz na leżenie.

duzo czosnku przepedzi wirusa.

inessa, bliska77, Mango, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 429 430 431 432 433 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ