X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:22

bliska77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 05:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Witam wszystkie koleżanki. Pogoda pod chmurką, barowa. Po wczorajszym dniu mąż mnie dzisiaj określił (gdy mnie zobaczył) - kochanie wyglądasz jak po mocno przepitej nocy - chodziło mu o to że mam spuchnięte oczy. Pomijając czarną rozpacz to wieczorem dobiłam się mega smutną lekturą, nad którą wylałam dodatkowo morze łez. Fakt wyglądam fatalnie, makijaż nie pomógł - bo teraz wyglądam jak stara pijaczka. Nie mniej dzisiaj lepiej, bardziej pogodzona z życiem. Powodzenia w nowym dniu.
    Bursztyn - muszę zastosować Twoją metodę, bo mam obrzydliwy szlafrok, którym od czasu do czasu też się "dobijam" snując się beznamiętnie po domu. Muszę pojechać do sklepu i kupić sobie ładniejszy by choć w te kiepskie dni nie wyglądać jak rozmemłane próchno.

Polarmisiu, cieszę się, ze choć troszkę lepiej u Ciebie, u mnie podobnie ale też z tendencją minimalnie zwyżkową :-), dzień szlafrokowy wskazany ale tak jak mówiłam Bursztynkowi, tylko jeden, ewentualnie dwa, bo wiesz, za długo to też niedobrze :-)
    miłego dnia

Panda, polarmiś, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane, jejku jaka ja dzisiaj spiaca jestem to jest jakas masakra, i jak patrze w ten ekran to mi sie oczy zamykaja...nie wiem o co chodzi w nocy spac nie moglam i teraz jest jak jest i jeszcze musze tutaj 3 godziny wymeczyc.
    Czesc PolarMis oj smutasy wywal do kosza i wlasnie moze na szlafrokowe zakupy sie wybierz to Ci sie humorek poprawi :)Poczytam Was sobie pozniej.
    Milego Wtorku zycze :)

iza37, samira, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    caffe wrote:
    Kurcze, a ja chyba będę chora o.O

Nie miewam gorączek, a teraz mam 37 stopni. Głowa mnie "ćmi" cały dzień i jest mi zimno.
    Słyszałam, ze jakiś wirus teraz panuje i ludzie na anginę chorują. Mam nadzieję, że niczego nie złapałam, bo nie mogę sobie pozwolić teraz na leżenie.

duzo czosnku przepedzi wirusa.

Bursztyn maszc calkowita racje duuuuzo czosnku i syropek z cebuli i bedziesz nowka sztunia ;)

bliska77, iza37, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Bursztyn wrote:
    caffe wrote:

Nie miewam gorączek, a teraz mam 37 stopni. Głowa mnie "ćmi" cały dzień i jest mi zimno.
    Słyszałam, ze jakiś wirus teraz panuje i ludzie na anginę chorują. Mam nadzieję, że niczego nie złapałam, bo nie mogę sobie pozwolić teraz na leżenie.

Bursztyn maszc calkowita racje duuuuzo czosnku i syropek z cebuli i bedziesz nowka sztunia ;)

tak syrop z cebuli, czosnku, miodku i cytryny jest niezastąpiony :-)

caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    caffe wrote:

I wampiry ;) ))))))))))))))))
    Zdrówka :)

bliska77, iza37, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • grosza Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    polarmiś wrote:
    Witam wszystkie koleżanki. Pogoda pod chmurką, barowa. Po wczorajszym dniu mąż mnie dzisiaj określił (gdy mnie zobaczył) - kochanie wyglądasz jak po mocno przepitej nocy - chodziło mu o to że mam spuchnięte oczy. Pomijając czarną rozpacz to wieczorem dobiłam się mega smutną lekturą, nad którą wylałam dodatkowo morze łez. Fakt wyglądam fatalnie, makijaż nie pomógł - bo teraz wyglądam jak stara pijaczka. Nie mniej dzisiaj lepiej, bardziej pogodzona z życiem. Powodzenia w nowym dniu.
    Bursztyn - muszę zastosować Twoją metodę, bo mam obrzydliwy szlafrok, którym od czasu do czasu też się "dobijam" snując się beznamiętnie po domu. Muszę pojechać do sklepu i kupić sobie ładniejszy by choć w te kiepskie dni nie wyglądać jak rozmemłane próchno.

Polarmisiu, cieszę się, ze choć troszkę lepiej u Ciebie, u mnie podobnie ale też z tendencją minimalnie zwyżkową :-), dzień szlafrokowy wskazany ale tak jak mówiłam Bursztynkowi, tylko jeden, ewentualnie dwa, bo wiesz, za długo to też niedobrze :-)
    miłego dnia

Popieram popieram !

Miłego dzionka :) :)

bliska77, iza37, polarmiś, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! niebo znów lazurowe, ale wiatr i zimno...ogrodnicy się odzywają :)zimni oczywiście, jeszcze tylko jutro Zimna Zośka i wskakujemy w bikini :)

bliska77, iza37, polarmiś, caffe, Bursztyn, inessa, angela lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas sloneczko zaświeciło wow:) Caffe, Samirka kurujcie się. Inesska nowy awatarek? Ładny, ale przyzwyczaiłam się do buźki twej:)Polarmis trzymaj się kochana,nie czytaj smutnych opowieści!!!Poczytaj coś optymistycznego. DZiewczyny tutaj mówiły o jakis książkach fajnych np. 50 twarzy Graya a poza tym najlepszą lekturą na pochmurne,smutne dni jest co? FORUM...Miłego dnia kochane forumkowiczki

bliska77, polarmiś, samira, megan8, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    iza37 wrote:
    U nas sloneczko zaświeciło wow:) Caffe, Samirka kurujcie się. Inesska nowy awatarek? Ładny, ale przyzwyczaiłam się do buźki twej:)Polarmis trzymaj się kochana,nie czytaj smutnych opowieści!!!Poczytaj coś optymistycznego. DZiewczyny tutaj mówiły o jakis książkach fajnych np. 50 twarzy Graya a poza tym najlepszą lekturą na pochmurne,smutne dni jest co? FORUM...Miłego dnia kochane forumkowiczki

Przerobiłam Graya - wszystkie części bo mi libido szwankowało, i jak się rozkręciłam to i przeczytałam Dotyk Crossa - Sylvi Day (polecam fankom Graya) i już zupełnie wróciłam z tym fantem (mam na myśli libido) do swoich lat 20!!! Mąż nie nadąża! No ale to lektura lekka, łatwa i podniecająca. Teraz zaczytuję się w ambitniejszej lekturze, przerabiam japońskiego pisarza Haruki Murakami. Wczoraj skończyłam jego powieść Norwegina Wood i dodatkowo sobie pochlipałam.

Ja czytam MISTRZa Katarzyny Michalik,polecam,super lekka fajna lekturka!

polarmiś, bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    a lekka i o seksie? Bo jak tak to szukam czy jest wydana w formie e-booka, a jak to kryminał to zrezygnuję.

Wątek erotyczny w tej książce jest wg mnie lepszy niż u Graya, pochłonęłam w dwa dni naprawde super,nie bede opowiadac ale extra!!!

polarmiś, samira, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:09

polarmiś, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)

Reni, Bursztyn, bliska77, caffe, iza37, polarmiś, inessa, Olena lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

Witaj
    jaka cudna fotka

samira, caffe, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    samira wrote:

Witaj
    jaka cudna fotka

dzięki ,mam wrażenie ze wszystkie tutaj widzimy taką małą istotkę w swoich oczach <3 a ta fotka wyraża moje marzenie ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 08:51

caffe, bliska77, polarmiś, inessa, angela, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)

Dzisiaj rano gorączki nie miałam, zobaczymy co się będzie działo dalej.

Dla smutasków wielki buziak :P

U mnie śluz sie pojawił, taki jak woda, bo mi w którymś momencie skapnął jak wstałam z łózka i wcale nie jest rozciągliwy, ani taki książkowy. To wszystko jest zagmatwane.
    Testy pozytywne przy śluzie niepłodnym, a teraz gdy wydaje się być czas płodny to kapie ze mnie woda. I bądź tu człowieku mądry.
    Nie chce mi się <3 <3 <3 i to jest najgorsze w tym wszystkim. Jak sobie pomyślę, że moglibyśmy, to druga myśl mi podpowiada: eee, tam nie przejmuj się, następnym razem (czyli za miesiąc) się do "roboty" przyłożysz... No i dalej nic nie robię o.O

polarmiś, inessa, Bursztyn, Mango, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    samira wrote:

Witaj
    jaka cudna fotka

tak, naprawdę bardzo ładna i taka "marzycielska"

samira, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, fajne zdjątko :)

samira, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Reni wrote:
    samira wrote:

Witaj
    jaka cudna fotka

dzięki ,mam wrażenie ze wszystkie tutaj widzimy taką małą istotkę w swoich oczach <3 a ta fotka wyraża moje marzenie ...

hahah to w takim razie wszystkie musimy ją sobie ustawić jako awatar hahah

inessa lubi tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Samirka, ze fotka super to już wiesz.Co tam u Ciebie kochana? Jak się czujesz?
    Caffe u mnie też wszystko popiep...e. Niewiem co myśleć o tym cyklu więc nie myślę nic:)

caffe, inessa, samira, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 430 431 432 433 434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ