35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Witam wszystkie koleżanki. Pogoda pod chmurką, barowa. Po wczorajszym dniu mąż mnie dzisiaj określił (gdy mnie zobaczył) - kochanie wyglądasz jak po mocno przepitej nocy - chodziło mu o to że mam spuchnięte oczy. Pomijając czarną rozpacz to wieczorem dobiłam się mega smutną lekturą, nad którą wylałam dodatkowo morze łez. Fakt wyglądam fatalnie, makijaż nie pomógł - bo teraz wyglądam jak stara pijaczka. Nie mniej dzisiaj lepiej, bardziej pogodzona z życiem. Powodzenia w nowym dniu.
Bursztyn - muszę zastosować Twoją metodę, bo mam obrzydliwy szlafrok, którym od czasu do czasu też się "dobijam" snując się beznamiętnie po domu. Muszę pojechać do sklepu i kupić sobie ładniejszy by choć w te kiepskie dni nie wyglądać jak rozmemłane próchno.
Polarmisiu, cieszę się, ze choć troszkę lepiej u Ciebie, u mnie podobnie ale też z tendencją minimalnie zwyżkową
, dzień szlafrokowy wskazany ale tak jak mówiłam Bursztynkowi, tylko jeden, ewentualnie dwa, bo wiesz, za długo to też niedobrze 
miłego dnia
Panda, polarmiś, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Witam kochane, jejku jaka ja dzisiaj spiaca jestem to jest jakas masakra, i jak patrze w ten ekran to mi sie oczy zamykaja...nie wiem o co chodzi w nocy spac nie moglam i teraz jest jak jest i jeszcze musze tutaj 3 godziny wymeczyc.
Czesc PolarMis oj smutasy wywal do kosza i wlasnie moze na szlafrokowe zakupy sie wybierz to Ci sie humorek poprawi :)Poczytam Was sobie pozniej.
Milego Wtorku zycze
iza37, samira, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:caffe wrote:Kurcze, a ja chyba będę chora

Nie miewam gorączek, a teraz mam 37 stopni. Głowa mnie "ćmi" cały dzień i jest mi zimno.
Słyszałam, ze jakiś wirus teraz panuje i ludzie na anginę chorują. Mam nadzieję, że niczego nie złapałam, bo nie mogę sobie pozwolić teraz na leżenie.
duzo czosnku przepedzi wirusa.
Bursztyn maszc calkowita racje duuuuzo czosnku i syropek z cebuli i bedziesz nowka sztunia
bliska77, iza37, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:Bursztyn wrote:caffe wrote:Kurcze, a ja chyba będę chora

Nie miewam gorączek, a teraz mam 37 stopni. Głowa mnie "ćmi" cały dzień i jest mi zimno.
Słyszałam, ze jakiś wirus teraz panuje i ludzie na anginę chorują. Mam nadzieję, że niczego nie złapałam, bo nie mogę sobie pozwolić teraz na leżenie.
Bursztyn maszc calkowita racje duuuuzo czosnku i syropek z cebuli i bedziesz nowka sztunia
tak syrop z cebuli, czosnku, miodku i cytryny jest niezastąpiony
caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:caffe wrote:Kurcze, a ja chyba będę chora

I wampiry
))))))))))))))))
Zdrówka
bliska77, iza37, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
agafbh wrote:polarmiś wrote:Witam wszystkie koleżanki. Pogoda pod chmurką, barowa. Po wczorajszym dniu mąż mnie dzisiaj określił (gdy mnie zobaczył) - kochanie wyglądasz jak po mocno przepitej nocy - chodziło mu o to że mam spuchnięte oczy. Pomijając czarną rozpacz to wieczorem dobiłam się mega smutną lekturą, nad którą wylałam dodatkowo morze łez. Fakt wyglądam fatalnie, makijaż nie pomógł - bo teraz wyglądam jak stara pijaczka. Nie mniej dzisiaj lepiej, bardziej pogodzona z życiem. Powodzenia w nowym dniu.
Bursztyn - muszę zastosować Twoją metodę, bo mam obrzydliwy szlafrok, którym od czasu do czasu też się "dobijam" snując się beznamiętnie po domu. Muszę pojechać do sklepu i kupić sobie ładniejszy by choć w te kiepskie dni nie wyglądać jak rozmemłane próchno.
Polarmisiu, cieszę się, ze choć troszkę lepiej u Ciebie, u mnie podobnie ale też z tendencją minimalnie zwyżkową
, dzień szlafrokowy wskazany ale tak jak mówiłam Bursztynkowi, tylko jeden, ewentualnie dwa, bo wiesz, za długo to też niedobrze 
miłego dnia
Popieram popieram !
Miłego dzionka
bliska77, iza37, polarmiś, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas sloneczko zaświeciło wow:) Caffe, Samirka kurujcie się. Inesska nowy awatarek? Ładny, ale przyzwyczaiłam się do buźki twej:)Polarmis trzymaj się kochana,nie czytaj smutnych opowieści!!!Poczytaj coś optymistycznego. DZiewczyny tutaj mówiły o jakis książkach fajnych np. 50 twarzy Graya a poza tym najlepszą lekturą na pochmurne,smutne dni jest co? FORUM...Miłego dnia kochane forumkowiczki
bliska77, polarmiś, samira, megan8, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:iza37 wrote:U nas sloneczko zaświeciło wow:) Caffe, Samirka kurujcie się. Inesska nowy awatarek? Ładny, ale przyzwyczaiłam się do buźki twej:)Polarmis trzymaj się kochana,nie czytaj smutnych opowieści!!!Poczytaj coś optymistycznego. DZiewczyny tutaj mówiły o jakis książkach fajnych np. 50 twarzy Graya a poza tym najlepszą lekturą na pochmurne,smutne dni jest co? FORUM...Miłego dnia kochane forumkowiczki
Przerobiłam Graya - wszystkie części bo mi libido szwankowało, i jak się rozkręciłam to i przeczytałam Dotyk Crossa - Sylvi Day (polecam fankom Graya) i już zupełnie wróciłam z tym fantem (mam na myśli libido) do swoich lat 20!!! Mąż nie nadąża! No ale to lektura lekka, łatwa i podniecająca. Teraz zaczytuję się w ambitniejszej lekturze, przerabiam japońskiego pisarza Haruki Murakami. Wczoraj skończyłam jego powieść Norwegina Wood i dodatkowo sobie pochlipałam.
Ja czytam MISTRZa Katarzyny Michalik,polecam,super lekka fajna lekturka!
polarmiś, bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:a lekka i o seksie? Bo jak tak to szukam czy jest wydana w formie e-booka, a jak to kryminał to zrezygnuję.
Wątek erotyczny w tej książce jest wg mnie lepszy niż u Graya, pochłonęłam w dwa dni naprawde super,nie bede opowiadac ale extra!!!
polarmiś, samira, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:samira wrote:witam

Witaj
jaka cudna fotka
dzięki ,mam wrażenie ze wszystkie tutaj widzimy taką małą istotkę w swoich oczach
a ta fotka wyraża moje marzenie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 08:51
caffe, bliska77, polarmiś, inessa, angela, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki

Dzisiaj rano gorączki nie miałam, zobaczymy co się będzie działo dalej.
Dla smutasków wielki buziak
U mnie śluz sie pojawił, taki jak woda, bo mi w którymś momencie skapnął jak wstałam z łózka i wcale nie jest rozciągliwy, ani taki książkowy. To wszystko jest zagmatwane.
Testy pozytywne przy śluzie niepłodnym, a teraz gdy wydaje się być czas płodny to kapie ze mnie woda. I bądź tu człowieku mądry.
Nie chce mi się
i to jest najgorsze w tym wszystkim. Jak sobie pomyślę, że moglibyśmy, to druga myśl mi podpowiada: eee, tam nie przejmuj się, następnym razem (czyli za miesiąc) się do "roboty" przyłożysz... No i dalej nic nie robię
polarmiś, inessa, Bursztyn, Mango, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Reni wrote:samira wrote:witam

Witaj
jaka cudna fotka
dzięki ,mam wrażenie ze wszystkie tutaj widzimy taką małą istotkę w swoich oczach
a ta fotka wyraża moje marzenie ...
hahah to w takim razie wszystkie musimy ją sobie ustawić jako awatar hahah
inessa lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH