35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Witam wszystkie koleżanki. Pogoda pod chmurką, barowa. Po wczorajszym dniu mąż mnie dzisiaj określił (gdy mnie zobaczył) - kochanie wyglądasz jak po mocno przepitej nocy - chodziło mu o to że mam spuchnięte oczy. Pomijając czarną rozpacz to wieczorem dobiłam się mega smutną lekturą, nad którą wylałam dodatkowo morze łez. Fakt wyglądam fatalnie, makijaż nie pomógł - bo teraz wyglądam jak stara pijaczka. Nie mniej dzisiaj lepiej, bardziej pogodzona z życiem. Powodzenia w nowym dniu.
Bursztyn - muszę zastosować Twoją metodę, bo mam obrzydliwy szlafrok, którym od czasu do czasu też się "dobijam" snując się beznamiętnie po domu. Muszę pojechać do sklepu i kupić sobie ładniejszy by choć w te kiepskie dni nie wyglądać jak rozmemłane próchno.
Polarmisiu, cieszę się, ze choć troszkę lepiej u Ciebie, u mnie podobnie ale też z tendencją minimalnie zwyżkową, dzień szlafrokowy wskazany ale tak jak mówiłam Bursztynkowi, tylko jeden, ewentualnie dwa, bo wiesz, za długo to też niedobrze
miłego dniaPanda, polarmiś, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Witam kochane, jejku jaka ja dzisiaj spiaca jestem to jest jakas masakra, i jak patrze w ten ekran to mi sie oczy zamykaja...nie wiem o co chodzi w nocy spac nie moglam i teraz jest jak jest i jeszcze musze tutaj 3 godziny wymeczyc.
Czesc PolarMis oj smutasy wywal do kosza i wlasnie moze na szlafrokowe zakupy sie wybierz to Ci sie humorek poprawi :)Poczytam Was sobie pozniej.
Milego Wtorku zyczeiza37, samira, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:caffe wrote:Kurcze, a ja chyba będę chora
Nie miewam gorączek, a teraz mam 37 stopni. Głowa mnie "ćmi" cały dzień i jest mi zimno.
Słyszałam, ze jakiś wirus teraz panuje i ludzie na anginę chorują. Mam nadzieję, że niczego nie złapałam, bo nie mogę sobie pozwolić teraz na leżenie.
duzo czosnku przepedzi wirusa.
Bursztyn maszc calkowita racje duuuuzo czosnku i syropek z cebuli i bedziesz nowka sztuniabliska77, iza37, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:Bursztyn wrote:caffe wrote:Kurcze, a ja chyba będę chora
Nie miewam gorączek, a teraz mam 37 stopni. Głowa mnie "ćmi" cały dzień i jest mi zimno.
Słyszałam, ze jakiś wirus teraz panuje i ludzie na anginę chorują. Mam nadzieję, że niczego nie złapałam, bo nie mogę sobie pozwolić teraz na leżenie.
Bursztyn maszc calkowita racje duuuuzo czosnku i syropek z cebuli i bedziesz nowka sztunia
tak syrop z cebuli, czosnku, miodku i cytryny jest niezastąpionycaffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:caffe wrote:Kurcze, a ja chyba będę chora
I wampiry))))))))))))))))
Zdrówkabliska77, iza37, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
agafbh wrote:polarmiś wrote:Witam wszystkie koleżanki. Pogoda pod chmurką, barowa. Po wczorajszym dniu mąż mnie dzisiaj określił (gdy mnie zobaczył) - kochanie wyglądasz jak po mocno przepitej nocy - chodziło mu o to że mam spuchnięte oczy. Pomijając czarną rozpacz to wieczorem dobiłam się mega smutną lekturą, nad którą wylałam dodatkowo morze łez. Fakt wyglądam fatalnie, makijaż nie pomógł - bo teraz wyglądam jak stara pijaczka. Nie mniej dzisiaj lepiej, bardziej pogodzona z życiem. Powodzenia w nowym dniu.
Bursztyn - muszę zastosować Twoją metodę, bo mam obrzydliwy szlafrok, którym od czasu do czasu też się "dobijam" snując się beznamiętnie po domu. Muszę pojechać do sklepu i kupić sobie ładniejszy by choć w te kiepskie dni nie wyglądać jak rozmemłane próchno.
Polarmisiu, cieszę się, ze choć troszkę lepiej u Ciebie, u mnie podobnie ale też z tendencją minimalnie zwyżkową, dzień szlafrokowy wskazany ale tak jak mówiłam Bursztynkowi, tylko jeden, ewentualnie dwa, bo wiesz, za długo to też niedobrze
miłego dnia
Popieram popieram !
Miłego dzionkabliska77, iza37, polarmiś, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas sloneczko zaświeciło wow:) Caffe, Samirka kurujcie się. Inesska nowy awatarek? Ładny, ale przyzwyczaiłam się do buźki twej:)Polarmis trzymaj się kochana,nie czytaj smutnych opowieści!!!Poczytaj coś optymistycznego. DZiewczyny tutaj mówiły o jakis książkach fajnych np. 50 twarzy Graya a poza tym najlepszą lekturą na pochmurne,smutne dni jest co? FORUM...Miłego dnia kochane forumkowiczki
bliska77, polarmiś, samira, megan8, caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:iza37 wrote:U nas sloneczko zaświeciło wow:) Caffe, Samirka kurujcie się. Inesska nowy awatarek? Ładny, ale przyzwyczaiłam się do buźki twej:)Polarmis trzymaj się kochana,nie czytaj smutnych opowieści!!!Poczytaj coś optymistycznego. DZiewczyny tutaj mówiły o jakis książkach fajnych np. 50 twarzy Graya a poza tym najlepszą lekturą na pochmurne,smutne dni jest co? FORUM...Miłego dnia kochane forumkowiczki
Przerobiłam Graya - wszystkie części bo mi libido szwankowało, i jak się rozkręciłam to i przeczytałam Dotyk Crossa - Sylvi Day (polecam fankom Graya) i już zupełnie wróciłam z tym fantem (mam na myśli libido) do swoich lat 20!!! Mąż nie nadąża! No ale to lektura lekka, łatwa i podniecająca. Teraz zaczytuję się w ambitniejszej lekturze, przerabiam japońskiego pisarza Haruki Murakami. Wczoraj skończyłam jego powieść Norwegina Wood i dodatkowo sobie pochlipałam.
Ja czytam MISTRZa Katarzyny Michalik,polecam,super lekka fajna lekturka!polarmiś, bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:a lekka i o seksie? Bo jak tak to szukam czy jest wydana w formie e-booka, a jak to kryminał to zrezygnuję.
Wątek erotyczny w tej książce jest wg mnie lepszy niż u Graya, pochłonęłam w dwa dni naprawde super,nie bede opowiadac ale extra!!!polarmiś, samira, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:samira wrote:witam
Witaj
jaka cudna fotka
dzięki ,mam wrażenie ze wszystkie tutaj widzimy taką małą istotkę w swoich oczacha ta fotka wyraża moje marzenie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 08:51
caffe, bliska77, polarmiś, inessa, angela, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Dzisiaj rano gorączki nie miałam, zobaczymy co się będzie działo dalej.
Dla smutasków wielki buziak
U mnie śluz sie pojawił, taki jak woda, bo mi w którymś momencie skapnął jak wstałam z łózka i wcale nie jest rozciągliwy, ani taki książkowy. To wszystko jest zagmatwane.
Testy pozytywne przy śluzie niepłodnym, a teraz gdy wydaje się być czas płodny to kapie ze mnie woda. I bądź tu człowieku mądry.
Nie chce mi sięi to jest najgorsze w tym wszystkim. Jak sobie pomyślę, że moglibyśmy, to druga myśl mi podpowiada: eee, tam nie przejmuj się, następnym razem (czyli za miesiąc) się do "roboty" przyłożysz... No i dalej nic nie robię
polarmiś, inessa, Bursztyn, Mango, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Reni wrote:samira wrote:witam
Witaj
jaka cudna fotka
dzięki ,mam wrażenie ze wszystkie tutaj widzimy taką małą istotkę w swoich oczacha ta fotka wyraża moje marzenie ...
hahah to w takim razie wszystkie musimy ją sobie ustawić jako awatar hahahinessa lubi tę wiadomość