X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    iza37 wrote:
    Witaj Samirka, ze fotka super to już wiesz.Co tam u Ciebie kochana? Jak się czujesz?
    Caffe u mnie też wszystko popiep...e. Niewiem co myśleć o tym cyklu więc nie myślę nic:)

dziś nieźle,pęcherz już lepiej a kręgosłup jak zwykle dokucza ,barki i łopatki i szyja ale nie jest źle ;)
    wczoraj byliśmy z G na bierzmowaniu jego chrześniaka bo był świadkiem
    w niedziele robiliśmy bukiet ślubny ,jak dam radę to wstawię zdjęcia :D

Samira, fajnie że u Ciebie choć trochę lepiej, kuruj się no i jesteśmy bardzo ciekawe tych zdjęć ;-) czekamy

inessa, Bursztyn, grosza, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno wstawię skompletuje z wszystkich zajęć :D

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na jakiej podstawie ovu wyznacza owulację czarnym przerywanym pionem?

inessa lubi tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Hej Dziewczynki

zimno jest tak, ze musialam wlaczyc ogrzewanie w chacie.
    Moj maz byl w sobote w pralni, musial wyprac posciel i koldre puchowa, a tam maja ogromne pralki z suszarkami. A na drugi dzien znalazlam w tym praniu malenka niebieska niemowleca skarpetke :)

Bursztynku - synek się szykuje..

Bursztyn, polarmiś, inessa, grosza, Mango, Olena, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Hej Dziewczynki

zimno jest tak, ze musialam wlaczyc ogrzewanie w chacie.
    Moj maz byl w sobote w pralni, musial wyprac posciel i koldre puchowa, a tam maja ogromne pralki z suszarkami. A na drugi dzien znalazlam w tym praniu malenka niebieska niemowleca skarpetke :)

to znak :-)

Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Acha moja córka ta młodsza-15 lat wczoraj podeszła do mnie i powiedziała-"mamo,jak ty nie urodzisz mi rodzeństwa to se sama urodzę, więc streszczaj się" hahhaha rozbawiła mnie

dobry tekścik sypnęła twoja nastolatka :))

Bursztyn, inessa, iza37, Matylda36, polarmiś, Panda, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Cześć dziewczynki :)

Dzisiaj rano gorączki nie miałam, zobaczymy co się będzie działo dalej.

Dla smutasków wielki buziak :P

U mnie śluz sie pojawił, taki jak woda, bo mi w którymś momencie skapnął jak wstałam z łózka i wcale nie jest rozciągliwy, ani taki książkowy. To wszystko jest zagmatwane.
    Testy pozytywne przy śluzie niepłodnym, a teraz gdy wydaje się być czas płodny to kapie ze mnie woda. I bądź tu człowieku mądry.
    Nie chce mi się <3 <3 <3 i to jest najgorsze w tym wszystkim. Jak sobie pomyślę, że moglibyśmy, to druga myśl mi podpowiada: eee, tam nie przejmuj się, następnym razem (czyli za miesiąc) się do "roboty" przyłożysz... No i dalej nic nie robię o.O

Cafe u mnie też jest taki objaw "nie chce mi się" i jeszcze jak mój m też tak powie o.O ... życie to nie bajka

inessa, polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 14 maja 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka fajnie, ze juz lepiej sie czujesz!! Ja sie zabralam za diete bo maz mnie wczoraj poinformowal, ze oplacil wakacje nad oceanem w lipcu w prezencie z okazji rocznicy slubu, wiec musze sie za siebie zabrac, zeby rekiny mnie z foka nie pomylily. Oczywiscie nie odstawiam staranek, zobaczymy co to bedzie w tym miesiacu z mierzeniem temperatury i czy mi owulacje wyznaczy. Pozdrawiam dziewczynki i milego dnia!!

inessa, Mango, grosza, Reni, samira, bliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jeszcze dla tych staraczek co libido spadło polecam trylogię Anne Rice (ta od Wywiadu z Wampirem) z cyklu Śpiąca Królewna. Tam to się dzieje!!!!!

Czy jest wersja filmowa tego ? :D
    Bo ja sobie przeczytam ale mój M nie bardzo
    a może coś z filmów polecicie hihihi :P

inessa, samira, polarmiś lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogóle do mam dzień do d... dzisiaj
    młody znowu przeskrobał w zerówce , w pracy tez kicha ach szkoda gadać ... :P :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 16:01

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam cięzki dzień, bardzo źle się czuje fizycznie i psychicznie no i problemy rodzinne dodatkowo:( :( :(
    mam wszystkiego dość na wakacjach "gdzieś" nie byłam kilka lat, przez chorobe i rodzinke(zwłaszcza mojego brata) no i finanse, zawsze mi powtarzano,że mam wakacje bo mieszkam nad jeziorem i przy lesie ale cóż,że z rodziną i "wariatką" byłą bratową... jestem zmęczona codziennością i tym,że ja tu nie mam nikogo ktoby nawet mnie odwiedził , teściwoie wyjechali do córki na ok.2 tyg. i ja prawie całe dnie sama jestem, wariuje poprostu. Przepraszam,że narzekam ale ja nie mam nawet do kogo tu gebusi otworzyc jak meża nie ma w domu bo zwierzaka nie możemy mieć teściowa nie życzy sobie :(
    Czytam forum ale na razie pisac nie bede ok?! lepiej wole nie, bo zresztą i tak nie mam o czym?! :( :( :(
    W czwartek wizyta w ośrodku to dam znać!
    Pamietam o każdej pamietajcie <3 <3 <3

samira, Patii22, polarmiś, bliska77, Reni, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 14 maja 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko przytulam do serca. Dobrze by Ci zrobil zwierzak, no ale jak sie niezgadzaja w domu to trudno. Moze male akwarium z rybkami, ja umielbiam i jest to bardzo uspokajajace, moge sie godzinami w nie gapic. Nie wiem czy lubisz rosliny, bo ja jak nie moglam miec pieska, bo mieszkanko bylo bez ogrodka, to kupowalam sobie rosliny i sie nimi zajmowalam, trzeba czyms sie zajac, zeby nie myslec i nie zwariowac. Prosze nie zostawiaj nas tutaj, juz lepiej wyrzuc z siebie co Cie gnebi, ale nas nie opuszczaj. Powodzenia w osrodku !!!

inessa, samira, bliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja uwielbiam rośliny i mam małą doniczke ale mam alergie i nie moge mieć w domu za dużo, rybki bardzo bym chciała mieć zawsze je hodowałam ale nie mamy gdzie akwarium położyć za mało miejsca niby :( no cóż może namówie męża i na parapet w sypialni położe, bo ja wariuje z samotności, zawsze byłam pełna życia i pomysłów a tu nie mam pracy, nie mam gdzie ich realizować, a ta praca co niby mam to nie pozwala na realizacje pomysłów. Ja byłam zawsze wśród ludzi a teraz jakw klasztorze klauzurowym :( wybacz,że to pisze i dołuje ale tak sie czuje i nie chce Was dołować Wy też macie pełno problemów.Chce być taka jak wcześniej pełna radości i optymizmu i nadzie na prace a teraz na wakacje :)

samira, Patii22, polarmiś, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko kochana moja nie załamuj się.jesteś jeszcze młoda i przed tobą milion perspektyw tylko musisz je odnaleźć:)Przykro mi jak jesteś smutna! Przeciez to TY dodajesz nam optymizmu i to TY pocieszasz wiec MY jesteśmy winne to TOBIE. Przytulam Cie mocno!!!Bedziesz taka jak wcześniej, tylko na nowo musisz z siebie to wydobyć!Patrzę na Ciebie i widzę cudowną ciepła osobę. szkoda, ze jestes tak daleko bo przyjechałabym cię wyściskać!!!

inessa, samira, bliska77, Bursztyn, Olena, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje Izuniu tylko w tym mieście nie ma perspektyw a wiesz,że może i stara nie jestem ale w Polsce już jestem stara na jakąś porządną prace, no cóż już tak jest. Sciskam Was mocno dziewczyny dziekuje że Was mam :)

samira, caffe, bliska77, Olena, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, jak stare porzekadło głosi: Jedna bieda nie dokuczy, jedno szczęście nie utuczy. Po prostu zwaliło się na Ciebie wiele trosk i to w momencie, gdy psychicznie mocna nie jesteś.

Nie obraź się za to co napiszę, ale wydaje mi się (mam takie przeczucie), że mimo tego, że tu na forum jesteś pogodna, to wewnętrznie jesteś smutna. Wiele rzeczy przeżywasz bardziej wewnątrz niż na zewnątrz. Starasz się nie okazywać swoich złych emocji, tłumisz je. Wybuchasz gdy już rzeczywiście nie dajesz rady, ale to są wybuch krótkotrwałe. Potem i tak zamykasz się w sobie.

inessa, samira, polarmiś, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe nie obrażam sie naprawde, wiesz ja z natury jestem pogodną osobą ale rzeczywiście tak jestem z domu nauczona że nie mówimy o swoich emocjach, a ostatnio troche sie nazbierało nam różnych trudnych spraw. Dziekuje :)

samira, caffe, polarmiś, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak z czystego serca napisałam. Po prostu takie mam odczucia względem Ciebie i po prostu jest mi żal, ze cierpisz.

samira, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe naprawde dziękuje i wiesz, czasmi się zastanawiam czy ja powinnam żyć w dzisiejszych czasach? Wydaje mi się czasmi,że jestem jakaś zacofana nie na te czasy, a moja rodzina bardzo się kocha ale wylewna nie jest w uczuciach i w słowach i to czasami mi przeszkadza w codziennym życiu.
    No cóż wiem, zę każdy człowiek ma jakieś problemy i trzeba nauczyc się z nimi radzić. U mnie dołaączyły problemy zdrowotne i to,że jestem daleko od ludzi z którymi spotykałam się każdego dnia bo ja musze byc wśród ludzi taka już jestem od małego :)

caffe, samira, bliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, ja też w którymś momencie bardzo zmieniłam swoje życie i musiałam się dostosować do nowego. Pewnie i Tobie się to uda z czasem :)

A prawda jest taka, ze im w późniejszym wieku te zmiany następują, tym gorzej jest się do nich dostosować, nawet gdy to nowe jest całkiem ok :)

inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 432 433 434 435 436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ