35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMimi witaj u nas i staraj się ile sił Ci starczy
Angela dzięki za super słowa oraz bardzo się cieszę że z Tobą i maluszkiem
Reni to bardzo dobrze ,że trafiłąs do dobrego lekarza teraz to z górki już
A my właśnie zamówiliśmy noclegi w terminie 27.05 -1.06 w Świnoujściu ale się cieszymy
Bursztyn, Mimi., iza37, megan8, polarmiś, bliska77, caffe, angela lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Mimi witaj u nas i staraj się ile sił Ci starczy
A my właśnie zamówiliśmy noclegi w terminie 27.05 -1.06 w Świnoujściu ale się cieszymy
Nigdy nie myślałam ze będę miała problem z zajściem w ciążę ale jak widac wiek robi swojeinessa, megan8, polarmiś, caffe lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dziewczynki, wiecie co? wlasnie spojrzalam na nasza liste starajacych sie i uswiadomilam sobie ze z40-stek (za poltora miesiaca bede miala 40) tylko ja i Mango staramy sie o pierwsze dziecko (tzn.ja sie staralam tylko raz...) bo reszta z was juz ma dzieci... Teraz dopiero poczulam presje...
Starsze kobiety rodza pierwsze dzieci więc się nie smutaj
Jak rodziłam 20 lat temu pierwsze dziecko to rodziła ze mną kobitka 40 letnia właśnie pierwsze dzieckoBursztyn, inessa, megan8, polarmiś, caffe lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Mimi. wrote:Bursztyn wrote:Dziewczynki, wiecie co? wlasnie spojrzalam na nasza liste starajacych sie i uswiadomilam sobie ze z40-stek (za poltora miesiaca bede miala 40) tylko ja i Mango staramy sie o pierwsze dziecko (tzn.ja sie staralam tylko raz...) bo reszta z was juz ma dzieci... Teraz dopiero poczulam presje...
Starsze kobiety rodza pierwsze dzieci więc się nie smutaj
Jak rodziłam 20 lat temu pierwsze dziecko to rodziła ze mną kobitka 40 letnia właśnie pierwsze dziecko
dzieki
Witaj na forum
Dzięki :*inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Mimi witaj u nas i staraj się ile sił Ci starczy
Pięknie Inessa!!
byłam w zeszłym roku w Świnoujściu na wczasach było super
trafiliśmy na festiwal szantowy;oj tam jest gdzie chodzić, i co oglądać a i plaża fajna ( dość twardy piasek ale nam to pasowało)
ps weź środek p.komarom my przeżyliśmy jakiś zmasowany atak było zabawnieBursztyn, inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:hej dziewuszki! Życzę Wam miłego wieczorku.czytam ale nie piszę bo bardzo źle sie dzis czuję. Całusy dla Was wszystkich!!!!Pamietam o każdej!!!
No mam nadzieję że szybko ci przejdzie i będziesz się dobrze czuła tego życzęiza37, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Dziewczynki, wiecie co? wlasnie spojrzalam na nasza liste starajacych sie i uswiadomilam sobie ze z40-stek (za poltora miesiaca bede miala 40) tylko ja i Mango staramy sie o pierwsze dziecko (tzn.ja sie staralam tylko raz...) bo reszta z was juz ma dzieci... Teraz dopiero poczulam presje...
No ja ją czuję bardzo mocnoGdy przypomnę sobie swój wiek stukam się w głowę i nie mogę pojąć jak ja mogłam stracić tyle czasu
((((( Głupota i zbieg okoliczności życiowych razem
inessa, samira, Reni, caffe lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Bursztyn wrote:Dziewczynki, wiecie co? wlasnie spojrzalam na nasza liste starajacych sie i uswiadomilam sobie ze z40-stek (za poltora miesiaca bede miala 40) tylko ja i Mango staramy sie o pierwsze dziecko (tzn.ja sie staralam tylko raz...) bo reszta z was juz ma dzieci... Teraz dopiero poczulam presje...
No ja ją czuję bardzo mocnoGdy przypomnę sobie swój wiek stukam się w głowę i nie mogę pojąć jak ja mogłam stracić tyle czasu
((((( Głupota i zbieg okoliczności życiowych razem
mysle, ze z glupota to ma niewiele wspolnego, czasem po prostu tak sie zycie uklada.inessa, polarmiś, Mango, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość