Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mimi. Znajoma

Wysłany: 15 maja 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 mam takie same przemyślenia a do tego dochodzi jeszcze .... czy nie jestem za stara? ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena lubią tę wiadomość

aecee15f9f9560e7d32aec37f38b22b0.png
  • Mimi. Znajoma

Wysłany: 15 maja 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 39 lat 3 synów 20,18 i 3 latka :)

nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, grosza, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Panda lubią tę wiadomość

• Mimi. Znajoma

Wysłany: 15 maja 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzy mi się dziewczynka ale wezmę nawet chłopczyka ;) byle była dzidzia zdrowa bo zdrówko najważniejsze :)

nick nieaktualny, caffe, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi. wrote:
    Marzy mi się dziewczynka ale wezmę nawet chłopczyka ;) byle była dzidzia zdrowa bo zdrówko najważniejsze :)

To córy Ci życzę :)

nick nieaktualny, Mimi., megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi witaj u nas i staraj się ile sił Ci starczy :D
    Angela dzięki za super słowa oraz bardzo się cieszę że z Tobą i maluszkiem :D :D :D
    Reni to bardzo dobrze ,że trafiłąs do dobrego lekarza teraz to z górki już ;)
    A my właśnie zamówiliśmy noclegi w terminie 27.05 -1.06 w Świnoujściu ale się cieszymy :D

Bursztyn, Mimi., iza37, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, angela lubią tę wiadomość

• Mimi. Znajoma

Wysłany: 15 maja 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mimi. wrote:

To córy Ci życzę :)

Dzięki :*

nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

• Mimi. Znajoma

Wysłany: 15 maja 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Angela dzięki za super słowa oraz bardzo się cieszę że z Tobą i maluszkiem :D :D :D
    A my właśnie zamówiliśmy noclegi w terminie 27.05 -1.06 w Świnoujściu ale się cieszymy :D

Nigdy nie myślałam ze będę miała problem z zajściem w ciążę ale jak widac wiek robi swoje ;)

nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

• Mimi. Znajoma

Wysłany: 15 maja 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dziewczynki, wiecie co? wlasnie spojrzalam na nasza liste starajacych sie i uswiadomilam sobie ze z40-stek (za poltora miesiaca bede miala 40) tylko ja i Mango staramy sie o pierwsze dziecko (tzn.ja sie staralam tylko raz...) bo reszta z was juz ma dzieci... Teraz dopiero poczulam presje...
    :O

Starsze kobiety rodza pierwsze dzieci więc się nie smutaj :)
    Jak rodziłam 20 lat temu pierwsze dziecko to rodziła ze mną kobitka 40 letnia właśnie pierwsze dziecko :)

Bursztyn, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

• Mimi. Znajoma

Wysłany: 15 maja 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mimi. wrote:
    Bursztyn wrote:
    Dziewczynki, wiecie co? wlasnie spojrzalam na nasza liste starajacych sie i uswiadomilam sobie ze z40-stek (za poltora miesiaca bede miala 40) tylko ja i Mango staramy sie o pierwsze dziecko (tzn.ja sie staralam tylko raz...) bo reszta z was juz ma dzieci... Teraz dopiero poczulam presje...

Starsze kobiety rodza pierwsze dzieci więc się nie smutaj :)
    Jak rodziłam 20 lat temu pierwsze dziecko to rodziła ze mną kobitka 40 letnia właśnie pierwsze dziecko :)

dzieki :)
    Witaj na forum :)

Dzięki :*

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 15 maja 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy serdecznie Mimi !!! Inesko ciesze sie ze jedziesz na pare dni nad morze. Troche sie oderwiesz od codziennosci i odpoczniesz. Pozdrowienia dziewczynki!!

Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mimi., caffe lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku dzięki ale dopiero po zdjęciach widzę jak czas leci ;)
    Mimi wiek robi swoje ale troche wierze,że si eWam uda i to szybciutko tu z nami:P

Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Pięknie Inessa!!
    byłam w zeszłym roku w Świnoujściu na wczasach było super
    trafiliśmy na festiwal szantowy :);oj tam jest gdzie chodzić, i co oglądać a i plaża fajna ( dość twardy piasek ale nam to pasowało)
    ps weź środek p.komarom my przeżyliśmy jakiś zmasowany atak było zabawnie

Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    hej dziewuszki! Życzę Wam miłego wieczorku.czytam ale nie piszę bo bardzo źle sie dzis czuję. Całusy dla Was wszystkich!!!!Pamietam o każdej!!!

No mam nadzieję że szybko ci przejdzie i będziesz się dobrze czuła tego życzę :) :)

iza37, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza zdrówka :*

Inessko mam nadzieję że pogoda wam dopisze na wyjeździe :) oj pojechałabym na wczasy do Świnoujścia bo byłam tam dawno temu :)

nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, caffe, iza37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza dziekuje bardzo się cieszymy :D
    Dobrej nocy Wam życzę i prosze pamiętajcie jutro o nas bo mamy tą drugą część testów brbbrbr. Bede o Was pamietać. Buziaki :D :D :D

megan8, Bursztyn, nick nieaktualny, caffe, angela lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 23:58

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:22

• megan8 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:22

nick nieaktualny, Bursztyn, caffe, iza37 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

No ja ją czuję bardzo mocno :( Gdy przypomnę sobie swój wiek stukam się w głowę i nie mogę pojąć jak ja mogłam stracić tyle czasu :(((((( Głupota i zbieg okoliczności życiowych razem :(

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, caffe lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Bursztyn wrote:

No ja ją czuję bardzo mocno :( Gdy przypomnę sobie swój wiek stukam się w głowę i nie mogę pojąć jak ja mogłam stracić tyle czasu :(((((( Głupota i zbieg okoliczności życiowych razem :(

mysle, ze z glupota to ma niewiele wspolnego, czasem po prostu tak sie zycie uklada.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ ‹ 436 437 438 439 440 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ