X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 00:14

samira, grosza, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Właśnie wróciliśmy z długiego weekendu - pogoda na Mazurach całkiem całkiem - moje kłucia okazały się kolką jelitową spowodowaną zaparciami - czuję się już dobrze, ale problemy z załatwianiem non stop - najgorsze, że nic nie pomaga
    Pozdrawiam wszystkie dziewczynki

megan8, samira, promyk, grosza, bliska77, anna maria, Jolka76, Bursztyn, Mango, polarmiś, Panda lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    zazdroszczę wam mężów domatorów ,mój jest pędziwiatr
    jak się przeprowadzał to ja za nim i tak kilka razy ... ale do Norwegi to powiedziałam NIE ,bo ileż można
    albo pomału wróci jak małe się urodzi ,albo już taki związek na odległość i trudno

kurczę obserwowałam takich znajomych co mąż raz na 1,5 m-ca był w domu na tydz lub 2 ; a ona z 2 dzieci w domu siedziała - nie wiem może to była kwestia wychowania ale raczej nie dzieciaki totalnie wchodziły matce prawie na głowę śmiem twierdzić iż był to brak stałego autorytetu w domu jakim był ojciec :P

megan8, bliska77, Bursztyn, samira, Panda lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan - u mnie seks zakazany - i bardzo mi smutno z tego powodu, ale jeśli Twój lekarz nic nie mówił na ten temat to jest zielone światło i można działać

megan8, grosza, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Dziewczyny, wiadomo, ze życie nie jest usłane różami i każda z nas ma pewnie całe mnóstwo problemów, część z nich jest taka sama a część zupełnie inna, życie jest sztuką, uczymy się przez całe życie.
    Jeśli chodzi o męża to u mnie podobnie jak u Jolki, mąż domator, jego wyjścia to kurs niemieckiego i gra w piłę, tam też spotyka się z kolegami (raz w tygodniu), jesteśmy parą od 96 a mieszkamy razem om 9 lat, są lepsze i gorsze momenty ale odpukać póki co jest naprawdę ok i nie mogę narzekać ale wiadomo "nigdy nie mów nigdy" wszystko może się zdarzyć, jesteśmy tylko ludźmi

tak każda myślę, że ma jakieś problemy to większe to mniejsze u mnie też różowo nie bywało naprawdę czasami myślę że jest gorzej niż było w pewnych sytuacjach ;ja do spokojnych już nie należę mój M to też typ choleryka ale u nas krótko ostro i dosadnie a potem przechodzimy do normalnej codzienności
    my razem od 98 ; tak dla facetów to kumple/el i piwko jest b.ważne czasami nie sposób do tej łepetyny dotrzeć ale co zrobić :P

megan8, promyk, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    jak się przeprowadzał to ja za nim i tak kilka razy ... ale do Norwegi to powiedziałam NIE ,bo ileż można
    albo pomału wróci jak małe się urodzi ,albo już taki związek na odległość i trudno

mój kilka lat z rzędu jeździł latem na miesiąc do pracy do Norwegii

megan8, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    megan8 wrote:

kurczę obserwowałam takich znajomych co mąż raz na 1,5 m-ca był w domu na tydz lub 2 ; a ona z 2 dzieci w domu siedziała - nie wiem może to była kwestia wychowania ale raczej nie dzieciaki totalnie wchodziły matce prawie na głowę śmiem twierdzić iż był to brak stałego autorytetu w domu jakim był ojciec :P

ale pamiętaj, że fizyczna obecność faceta w domu nie zawsze równa się z tym że jest on jednocześnie autorytetem, ileż to razy kobieta wszystko ciągnie a facet jest bo jest

megan8, grosza, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

grosza, promyk, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

grosza, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    grosza wrote:
    megan8 wrote:

ale pamiętaj, że fizyczna obecność faceta w domu nie zawsze równa się z tym że jest on jednocześnie autorytetem, ileż to razy kobieta wszystko ciągnie a facet jest bo jest

Aguś tak masz rację każdy przypadek jest inny :)
    znajoma ma 16,5 letnią córkę i totalnie nie radzi sobie z jej wychowaniem już od około 4-5 lat ma z nią duże problemy -a jest od zawsze sama to też inaczej tzn był przez kilka lat facet i było lepiej ale teraz to porażka; nadawała by się do programu "Surowi rodzice" :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2013, 16:58

megan8 lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    grosza wrote:
    megan8 wrote:

no masz rację z tym autorytetem
    ale to zależy na co matka która jest z nimi sama ,na co im pozwala
    mi na głowę póki co nie wchodzą ,bo bym tego nie zniosła ;D"

a najgorsze jest to że jak ten starszy rozbrykał to nie ważne było że obca osoba widzi jego zachowanie np wlazł na stół kuchenny i se na nim tańczył :P trochę nawet śmiać mi się chciało z jego pomysłowości ale ja stałam w drugim pokoju gorzej mój M bo siedział przy tym stole :P

samira, megan8 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a moje tempka na prawie tym samym poziomie co wczoraj ,pici wyższa,i tak jak myślałam z tego powodu wykres odznaczył moja owulkę z 34dc i dupa blada ,czyli @ chyba się szykuje...trzymam kciuki za wszystkie do których jeszcze @ nie przylazła...

witajcie ,miłej niedzieli <3

a u mnie samirko tem. w górze dziś powinnam dostać @ ale jeszcze nie przyszła.Mi owu. wyznaczyło 16 dc to myślę że jeszcze mam czas a objawy okresowe w pełni to już pewnie stoi za rogiem.

samira, bliska77, Panda lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku trzymam kciuki za obrone...pomagaj zagubionym jak tylko mozesz.

bliska77, Bursztyn, iza37 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki ,już za rogiem str.600 muszą wyskoczyć jakieś zielone kropeczki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2013, 19:02

Mango, Jolka76, gosia7122, bliska77, promyk, Bursztyn, Panda, megan8 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja równo rok temu byłam w ciąży dopiero teraz to sobie uświadomiłam...

samira, promyk, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    hej laseczki ,już za rogiem str.600 muszą wyskoczyć jakieś zielone kropeczki:D

Obys miala racje Samirka!

gosia7122, bliska77, samira, promyk, Panda lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    ja równo rok temu byłam w ciąży dopiero teraz to sobie uświadomiłam...

No to powodzenia w tym cyklu! Kiedy testujesz?

gosia7122, bliska77, samira lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie testuje bo wiem że @ przyjdzie.

bliska77 lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Witajcie,
    Właśnie wróciliśmy z długiego weekendu - pogoda na Mazurach całkiem całkiem - moje kłucia okazały się kolką jelitową spowodowaną zaparciami - czuję się już dobrze, ale problemy z załatwianiem non stop - najgorsze, że nic nie pomaga
    Pozdrawiam wszystkie dziewczynki

Angela, cieszę się, że tak naprawdę to nic poważnego ale równocześnie współczuję dolegliwości, oby jak najszybciej przeszły

Bursztyn, Panda, angela lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie wiadomo Gosiu!! No ale nie ma sensu testowac przed terminem, no chyab ze sie ma nieregularnie to wtedy nie pozostaje nic innego jak testowac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2013, 19:09

bliska77, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość

‹‹ 525 526 527 528 529 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ