X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dziewuchy są chyba jeszcze gorsze. U nas był zestaw czterech z tak zwanego dobrego domu. Na dzień dobry grzeczne, milutkie i świecące przykładem. Zaczęło się od zazdrości że moja córka bez zakuwania ma piątki. Potem nie spodobało im się że córka ma indywidualny styl ubierania i nie ubiera się tak jak one. Najpierw było wyszydzanie, nabijanie się i przezywanie. Potem zaczęły się przepychanki, kradzieże i celowe chowanie plecaka. Nabijały się nawet że córka woli czytać książki niż uganiać się za chłopakami więc stwierdziły że jest lezbą. Zaczęła unikać szkoły za wszelką cenę, opuściła się w nauce i pojawiło się nieklasyfikowanie z fizyki na półrocze. Jak wróciła do szkoły i bardzo szybko poprawiła fizykę na czwórkę to jej powiedziały (13 letnie dziewczynki) " pewnie dajesz dupy fizykowi skoro tak szybko poprawiłaś na czwórkę" Tego było już za dużo. Nie pomogły rozmowy z wychowawcą, pedagogiem, dyrektorką. Dziewczyny najpierw przepraszały i wyrażały skruchę a potem atakowały ze zdwojoną siłą. Psycholog szkolna zamiast pomóc mojemu dziecku to chciała ją wysłać na psychiatryczny oddział zamknięty " bo L. ma depresję i unika szkoły" a nas na terapię rodzinną. Tylko problem był nie w domu a w szkole ale szkoła nie chcąc sobie psuć opinii wolała pozbyć się mojej córki niż pomóc a winę zwalić na nas. Zabrałam ją z tamtej szkoły. Nie ma porównania. Środowisko zupełnie inne. Niestety kilka lat pastwienia się nad L. zrobiły swoje i mimo super ludzi w klasie i pomocy nauczycieli, córka ma indywidualne nauczanie w domu i nadal boi się ludzi.[/QUOTE

I tu masz absolutna racje..Bo prawda taka jest ze szkoła albo nie chce zanizac se punktacji jesli chodzi o zachowania uczniów albo ma centralnie w dupie jednostke.\.W wielu jednak rpzypadkach szkoła jest bezsilna..U nas ejst punktacja za zachowanie..jesli uczen ma naganne rpzenoszony ejst do rownoleglej klasy..Jesli powtarzaja sie sytuacje wg regulaminu ma byc przeniesiony do innej szkoly..I tu sie zaczyna komedia..Bo aby przeniesc ucznia do innej szkoly trzeba z tamtej podobny element zabrac..Tak !!Powaznie..Nie ma tak ,ze szkoła sie pozbywa problemu..Bierze innego bo zadna szkola nie chce rpzyjac rpoblemu..Druga sprawa to pedagodzy..Nie generalizuje..ale w naszej szkole baba to taka kurwa ciepla klucha ze jprdole..Dzieciaki sie jej w gebe smieja szyderczo i kłamia w zywe oczy a ona jak anwiedzona powtarza jak mantre jedno i to samo..
    A jesli chodzi o umeiszczenie dzieciaka w osrodkach wychowawczych..Z klasy mlodego jeden chlopak mial isc do poprawczaka za kradzieze , zachowanie i grozby w stosunku do innych dzieci z uzyciem niebezpiecznego narzedzia..Czekalismy 2l;ata!! na to by znalazło sie miejsce dla niego!!2lata terroryzował szkole, poczynał sobie tak daleko ,ze zamykal nawet dyrke w szatni ,czy owteiral jakas klase w ciagu lekcji , rzucal koszem i bluzgami..I nic nie pomagało bo kurwa nieletni jest...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie rozśmieszaj mnie
    No coi??uraziłas moje uczucia <chlip chlip>

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bo u Was boją się, że kogoś się urazi, mobbing, rasizm itd dalej.. jak tam tyle emigrantów
    u nas się po prostu leczy, nie pierdoli w tańcu
    to prawda..coś w tym jest...
    jedzenie mogłoby rzeczywiście być lepsze - bo to jak miała Pusur w szpitalu - to naprawdę wypas..ja na deser dostawałam kisiel, pieczone jabłka - też nie najgorzej...
    natomiast wolę rzetelną opiekę lekarza, który liczy się z moimi potrzebami - niż kurtuazyjne głupkowato-uprzejme usmieszki i pukanie do drzwi...
    Po co pukać? To szpital, a nie hotel - za chwilę i tak oglądają mnie rozebraną, na sali jest zwykle więcej niż jedna osoba - więc i tak nie ma intymności....Jkabym co 5 minut każdej pielegniarce miała odpowiadać "proszę" to bym dostała pierdolca - w szpitalu ja spałam raczej - a obsługa wchodziła kiedy chciala...

kapturnica, Reni, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak kuźwa tam u Was to macie wersal na zapleczu w szpitalu
    no weź mnie nie śmiesz.. myślę, że wszędzie trafiają się dobrzy i źli pracownicy.. i też jak nikt nie słyszy gadają
    Pusurek wrote:
    Ja tez mysle, ze to sa wyuczone zachowania. Ale mysli sie o tym, zeby byly, zakladam, ze pielegniarki i personel nizszy ucza sie tego juz w szkole. Pacjent ma byc zadowolony.

W Pl tego nie ma. Ale nawet jakby bylo, to nie byloby tak milo.
    I tak by sie pewnie slyszalo: Idz umyj ta stara z czworki, bo znowu sie obsrala.
    Maja w dupie pacjenta. Najczesciej. Nie generalizuje, bo sa pielegniarki i lekarze z powolania, szanujacy i troszczacy sie o pacjenta. Ale ilu ich jest?

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:38

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam pwoiem jedno
    Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się nie zgadzam z tym co napisałaś i tyle.
    Ja się spotkałam z różnymi osobami w szpitalach i nawet jak są zmęczeni to też potrafią być mili empatyczni itd
    trochę się nasiedziałam w szpitalach i przychodniach nfz i widziałam uśmiechnięty i życzliwy personel więc wiesz..nie chwal się, że tak tam kolorowo macie
    Pusurek wrote:
    Ja mi sie podoba, ze sie pierdola w tancu. Lubie jak sie do mnie usmiechaja, a nie wykonuja grymas na dzien dobry. Lubie byc dobrze poinformowana, a nie olewana. Itd.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 12:01

moremi, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to, że ktoś Ci z uśmiechem przyklejonym na gębie umyje dupę - nie znaczy, że nie pomyśli sobie - "znów muszę tej starej z czwórki myć dupę.."
    Ale ja mam w dupie, co kto mysli. Ja nie chce tego slyszec. Roznica chyba jest znaczaca, czy nie?

Elfik lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to jest to samo co w Stanach i UK - uśmiechnięte tępawe gęby ekspedientek i wieczne zadowolenie....jaka obłuda...a ludzie się cieszą, że tak tam miło...

Simba - zauważyłam właśnie, że też kropkuję wypowiedzi...ale jakoś mi uchodzi na sucho...;)
    A co ja jestem kamikaze zeby starszyznę strofowac? ;-)

Wiem, ze to wymuszone, ale człowiek jeśli nawet na chama sie uśmiecha, to roztacza dobra aurę. W warunkach szpitalnych wole jednak te obłudę niż chamstwo.
    A gdzie indziej? Dobrze jest byc Polakiem :)

Pamietam jak jeszcze prowadziłam firme w pl i byłam partnerem w projekcie europejskim w którym liderem byli Francuzi. I po dwoch dniach pierdolenia o niczym, jak usłyszałam ze oni sa dla nowych krajów członkowskich jak bracia, to nie wytrzymałam i powiedziałam ze w imieniu tych 10 nowych państw dziekuje za tak chujowe rodzinne zdjęcie, na którym kuzyni z Zachodu zrobili nas w chuja po wojnie i wpierdolili w 50 lat komuny.
    Podziękowałam i wyszłam. Jak juz wielokrotnie podkreslalam - francuskiego języka nienawidzę wlasnie za obłudę.

kapturnica, Reni, Bozia3, Pusurek, HappyJo, Elfik, gretka, kkisia, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale ja mam w dupie, co kto mysli. Ja nie chce tego slyszec. Roznica chyba jest znaczaca, czy nie?
    Wolisz fałszywie wykrzywiona w usmiechu buzie?? Bo mnie by to wkurwiało jeszcze bardziej :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam powiedzieć, że ja też kropkuję
    szczególnie jak urywam myśl albo się zawieszam myślowo ;-)

kapturnica, Bozia3, Simba, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to, że ktoś Ci z uśmiechem przyklejonym na gębie umyje dupę - nie znaczy, że nie pomyśli sobie - "znów muszę tej starej z czwórki myć dupę.."
    A niech se myśli - jego brocha

Pusurek, HappyJo, Elfik, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak tak kuźwa tam u Was to macie wersal na zapleczu w szpitalu
    no weź mnie nie śmiesz.. myślę, że wszędzie trafiają się dobrzy i źli pracownicy.. i też jak nikt nie słyszy gadają
    Pusur już zapomniała - jak latała w histerii do lekarza i położnej z prośbą o cesarkę, załatwiała lewe papiery od okulistki-polki, a mąż z kałachem miał napierać na lekarza....w sumie siłą przymusili ją do porodu naturalnego (który okazał się ostatecznie miły), ale jednak nie po myśli rodzącej. I to jest teraz cudny szpital liczący się z potrzebami pacjentki...
    A w Pl i bete se walnisz i dupka dostaniesz - o ciążę dbają lekarze od poczęcia, a nie od 14 tygodnia, potem możesz dogadać się i umowic na cesarkę, a w szpitalu możesz trafić na dobry personel - choć jak w życiu zwykle jest on różny...

kapturnica, szczęśliwa 2, Reni, gretka, gosia7122, kkisia, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No coi??uraziłas moje uczucia <chlip chlip>
    To teraz idź i nadrob braki w polskiej filmografii (podpowiadam: Adaś Miauczynski)

moremi lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej trzeba ich sprawdzić jak to jest
    myje Ci obsraną dupę z uśmiechem i jak skończy zesrać się od razu a najlepiej na niego/nią hahah i poczekać na cd ;-)taki bąk z kleksem hahahaha
    kapturnica wrote:
    Wolisz fałszywie wykrzywiona w usmiechu buzie?? Bo mnie by to wkurwiało jeszcze bardziej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 12:05

Mega, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To teraz idź i nadrob braki w polskiej filmografii (podpowiadam: Adaś Miauczynski)
    Pff Adas to mi moze skoczyc on miał strasznie popierdolone w mózgu..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i widzisz Simba. Rozpetalas burze na forum. Jednak wiekszosc woli, jak sie stuff nie usmiecha i nie puka do drzwi. Wychodzi na to, ze jestesmy porypane, ze nam sie to podoba. Chociaz ja sie nie czuje porypana. Dla mnie przejawy dobrego wychowania to nie jest wada...

Simba, Elfik lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to simba z dnia swira jest
    Kurwa! Nie pocałowałem stópki Jezuska, przecież, mojego przed wyjściem!

Reni, Bozia3, Simba, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem ale mi się pukanie kojarzy z księdzem w konfesjonale ;-)
    Pusurek wrote:
    No i widzisz Simba. Rozpetalas burze na forum. Jednak wiekszosc woli, jak sie stuff nie usmiecha i nie puka do drzwi. Wychodzi na to, ze jestesmy porypane, ze nam sie to podoba. Chociaz ja sie nie czuje porypana. Dla mnie przejawy dobrego wychowania to nie jest wada...

Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Pusur już zapomniała - jak latała w histerii do lekarza i położnej z prośbą o cesarkę, załatwiała lewe papiery od okulistki-polki, a mąż z kałachem miał napierać na lekarza....w sumie siłą przymusili ją do porodu naturalnego (który okazał się ostatecznie miły), ale jednak nie po myśli rodzącej. I to jest teraz cudny szpital liczący się z potrzebami pacjentki...
    A w Pl i bete se walnisz i dupka dostaniesz - o ciążę dbają lekarze od poczęcia, a nie od 14 tygodnia, potem możesz dogadać się i umowic na cesarkę, a w szpitalu możesz trafić na dobry personel - choć jak w życiu zwykle jest on różny...
    Bozia, sama chcialas cc i jednak ci nie zrobili... A u swojej niby ginekolog.

anna maria, Elfik lubią tę wiadomość

‹‹ 6017 6018 6019 6020 6021 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ