35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:To mam nadzieję Pusur że będzie jak u Ciebie.
Bozia, ja nie karmię cyckiem i nic mi nie leci to może dlatego ochota wróciła.ania.g, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:O ja p... To jesteś żywym przykładem, ze można mieć trzy CC, a straszą, że nie...
No to sorki
Jak definitywnie nie to może wkładka...?
Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Elfik wrote:Simba, jeśli oddzielnie, to uniwinniamy drugiego braciszka...
Ale serio, serio, czy tam maja specjalne USG do badania przepływów?
Bo w Polsce przeciętny gin, nawet prowadzący ciąże takowego dokładnego nie posiada...
Tam by było widać, czy wszystkie żyły przesyłają to co trzeba, tam gdzie trzeba
Bo kurcze, jeśli idzie o zdrowie dziecka to każde podejrzenie warto sprawdzić. -
Elfik wrote:Simba, jeśli oddzielnie, to uniwinniamy drugiego braciszka...
Ale serio, serio, czy tam maja specjalne USG do badania przepływów?
Bo w Polsce przeciętny gin, nawet prowadzący ciąże takowego dokładnego nie posiada...
Tam by było widać, czy wszystkie żyły przesyłają to co trzeba, tam gdzie trzeba
Bo kurcze, jeśli idzie o zdrowie dziecka to każde podejrzenie warto sprawdzić.iwcia77, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja się jeszcze nie bzykałam..
mam jakiś opór w sobie..nie wiem co jest....i jak se pomyślę o tych ociekających cyckach z mlekiem to mnie cofa....no chuj nie baba...
Ja sie cykalam po 1 ciazy na maxa, teraz jakis luz. I fajnie bylo. I chlop szczesliwy.
iwcia77, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, malgos741, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak nawet wczoraj na USG mieli robione przepływy, w główkach jak rownież w pepowinach. No i rezonans wyszedł ok.
To super!
Kurka, nawet ja się zdenerwowałam, to co dopiero ty...
No to jeden będzie mądry po mamie (patrz duży czerep), drugi śliczny po tacie:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 19:18
iwcia77, Sabina, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:To super!
Kurka, nawet ja się zdenerwowałam, to co dopiero ty...
No to jeden będzie mądry po mamie (patrz duży czerep), drugi śliczny po tarcie:-)moremi lubi tę wiadomość
-
Facet wystawil fajne ozdoby na allegro, nie moge się zdecydować, oczywiście ustawilam snajpera i podgladam...
Emocje są, bo trzeba jednak jakieś maksimum ustawić...
Po długich deliberacjach do ścisłego finału przeszły trzy..
Teraz muszę wybrać jedną...
Ufff, trudny jest los kobiety...iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Facet wystawil fajne ozdoby na allegro, nie moge się zdecydować, oczywiście ustawilam snajpera i podgladam...
Emocje są, bo trzeba jednak jakieś maksimum ustawić...
Po długich deliberacjach do ścisłego finału przeszły trzy..
Teraz muszę wybrać jedną...
Ufff, trudny jest los kobiety...moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo kurde nie wiem z czego
To moj pierwszy cykl z lutka i takie klocki
Dzis 20 dzien cyklu , ovu w 12 dniu , lutka od 15 na 10 dni i glupieje
W gaciach pustynia jak nigdy
Zero ochoty na
Na mdlosci ciazowy bylo by za wczesnie
I u mnie w ulotce nie ma nic o mdlosciachmalgos741, Arwena, Mega lubią tę wiadomość