35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no tak.. i po cesarce - a ja niby zagojona tam, a jakaś płochliwa jak młódka...ania.g wrote:To mam nadzieję Pusur że będzie jak u Ciebie.
Bozia, ja nie karmię cyckiem i nic mi nie leci to może dlatego ochota wróciła.
ania.g, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Gin który mnie prowadził od drugiej połowy ciąży mówił że teraz bardzo często wykonują cesarkę po raz czwarty i piąty a miał też taką u której po raz siódmy. Mi ostatnia tak dała popalić że nie wyobrażam sobie kolejnej. Nadal nie mogę się zdecydować na rodzaj antykoncepcji. Najchętniej wróciłabym do tabletek ale boję się że znów mi siądzie libidoElfik wrote:O ja p... To jesteś żywym przykładem, ze można mieć trzy CC, a straszą, że nie...
No to sorki
Jak definitywnie nie to może wkładka...?
Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
a jakie to są dokładne? Bo ja chodziłam do dwóch różnych - i słyszałam na wizycie - przepływy ok - wszystko w porządku. To są jakieś różne?Elfik wrote:Simba, jeśli oddzielnie, to uniwinniamy drugiego braciszka...

Ale serio, serio, czy tam maja specjalne USG do badania przepływów?
Bo w Polsce przeciętny gin, nawet prowadzący ciąże takowego dokładnego nie posiada...
Tam by było widać, czy wszystkie żyły przesyłają to co trzeba, tam gdzie trzeba
Bo kurcze, jeśli idzie o zdrowie dziecka to każde podejrzenie warto sprawdzić. -
Tak nawet wczoraj na USG mieli robione przepływy, w główkach jak rownież w pepowinach. No i rezonans wyszedł ok.Elfik wrote:Simba, jeśli oddzielnie, to uniwinniamy drugiego braciszka...

Ale serio, serio, czy tam maja specjalne USG do badania przepływów?
Bo w Polsce przeciętny gin, nawet prowadzący ciąże takowego dokładnego nie posiada...
Tam by było widać, czy wszystkie żyły przesyłają to co trzeba, tam gdzie trzeba
Bo kurcze, jeśli idzie o zdrowie dziecka to każde podejrzenie warto sprawdzić.
iwcia77, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzejm on ju.Bozia3 wrote:Ja się jeszcze nie bzykałam..
mam jakiś opór w sobie..nie wiem co jest....i jak se pomyślę o tych ociekających cyckach z mlekiem to mnie cofa....no chuj nie baba...
Ja sie cykalam po 1 ciazy na maxa, teraz jakis luz. I fajnie bylo. I chlop szczesliwy.
iwcia77, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, malgos741, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak nawet wczoraj na USG mieli robione przepływy, w główkach jak rownież w pepowinach. No i rezonans wyszedł ok.
To super!
Kurka, nawet ja się zdenerwowałam, to co dopiero ty...
No to jeden będzie mądry po mamie (patrz duży czerep), drugi śliczny po tacie:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 19:18
iwcia77, Sabina, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
tys sama jak ta tarta..Marzy ci sie pewnie z szynka i szpinakiemElfik wrote:To super!
Kurka, nawet ja się zdenerwowałam, to co dopiero ty...
No to jeden będzie mądry po mamie (patrz duży czerep), drugi śliczny po tarcie:-)
moremi lubi tę wiadomość

-
Facet wystawil fajne ozdoby na allegro, nie moge się zdecydować, oczywiście ustawilam snajpera i podgladam...
Emocje są, bo trzeba jednak jakieś maksimum ustawić...
Po długich deliberacjach do ścisłego finału przeszły trzy..
Teraz muszę wybrać jedną...
Ufff, trudny jest los kobiety...
iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
pochwal sie..nie boj nie podkupie ciElfik wrote:Facet wystawil fajne ozdoby na allegro, nie moge się zdecydować, oczywiście ustawilam snajpera i podgladam...
Emocje są, bo trzeba jednak jakieś maksimum ustawić...
Po długich deliberacjach do ścisłego finału przeszły trzy..
Teraz muszę wybrać jedną...
Ufff, trudny jest los kobiety...
moremi lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyTo kurde nie wiem z czego

To moj pierwszy cykl z lutka i takie klocki
Dzis 20 dzien cyklu , ovu w 12 dniu , lutka od 15 na 10 dni i glupieje
W gaciach pustynia jak nigdy
Zero ochoty na
Na mdlosci ciazowy bylo by za wczesnie
I u mnie w ulotce nie ma nic o mdlosciach
malgos741, Arwena, Mega lubią tę wiadomość