35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKapta poczytalam i nie tylko to
I wszedzie po podjezykowej a ja mam dowcipna
Bedzie co ma byc
W sumie fajnie by bylo jak bym zaciazyla
Ominelo by mnie hsg po swietach
I jak sobie weszlam w kalendarz obliczajacy date porodu
To data super by mi pasila
W moje urodziny
Dzieki laski chcialam wiedziec czy wy tez tak mialyscievania.g, Elfik, iwcia77, Sabina, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kapta poczytalam i nie tylko to
Bedzie co ma byc
W moje urodziny
Dzieki laski chcialam wiedziec czy wy tez tak mialysciev
No bedzie co ma byc a noz widelec jestes zaciONzona
Ja miałam na odrot po podjezykowej nic , zadnych objawow ubocznych a po dowcipnej mialam jazdy..Kazdy reaguje inaczej...No ale miala bys prezentakkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kapta poczytalam i nie tylko to
Bedzie co ma byc
W moje urodziny
Dzieki laski chcialam wiedziec czy wy tez tak mialysciev
no masz szanse- wlasnie przeczytalam pamietnik brzydal- cykl przed hsg pozytywiwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
Kisia,a moze to z emocji? Ja sie bardzo zle czulam w pierwszym cyklu z progesteronem dowcipnym, myslam, ze zle na niego reaguje, to chyba w glowie bylo, bo drugi poszedl juz bezproblemowo. juz kurka nie pamietam, co mi bylo, ale pamietam, ze Wam tu jeczalam, pacyn mnie bolal, mdlosci chyba tez..
kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
i chwale sie, to moje wczoraj:
https://lh3.googleusercontent.com/-NqrtmpPTyRo/VInp2n9HPUI/AAAAAAAAGGs/iFU7qciy_JY/s720/IMG_5548.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/-rRhsqYJl4nk/VInp2UbG4SI/AAAAAAAAGGo/jM9-bBI33Fg/s720/IMG_5545.JPG
i powiem wam, ze jesli nie zalezy Wam na ksztaltach, a chcecie pyszne ciacha, to mam super prosty przepis na bretonskie ciasteczka maslane, ze slonym maslem, albo z dodatkiem soli (sa w lewym gornym rogu). Zwija sie ciasto w rulon i kroi w plastry- roboty prawie wcale, a wyszly najlepsze..iwcia77, kkisia, Pusurek, ania.g, moremi, malgos741, Simba, Bozia3, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
kkisia- mi progesteron dowcipny tak popierdolil cykle , ze zaszlam w ciaze a co ciekawe nie mialam nawet objawow, zadne cycki...nic. stosowalam z 2 miechy dowcipnie po 200 mg na wieczor, a rano wylazilo co nieco z piczkinsa, wiec bez wkladek ani rusz...nie pamietam bolow glowy ani mdlosci- nic.
kkisia lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kisia,a moze to z emocji? Ja sie bardzo zle czulam w pierwszym cyklu z progesteronem dowcipnym, myslam, ze zle na niego reaguje, to chyba w glowie bylo, bo drugi poszedl juz bezproblemowo. juz kurka nie pamietam, co mi bylo, ale pamietam, ze Wam tu jeczalam, pacyn mnie bolal, mdlosci chyba tez..
no wlasnie ja w zeszlym mcu pierwszy raz lutke - tez gorzej znosilam niz teraz
moze to tak jak z kazdym poczatkiem....gretka