35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaszcza nie sadze ze to emocje
Bo jestem juz przygotowana na hsg
I w sumie olalam temat
Chlop ma wyniki srednie
Ja nawet tempki nie mierze
Luz blus teraz
Nie zwrocilabym na to uwagi tylko mam je masakryczne
Jestem az blada i paw tez juz byl
Spalam po poludniu jak niemowlak
I co ja dzis w nocy bede robila
Jak libido w tym cyklu lezygretka, Sabina, iwcia77, Mango, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Paszcza nie sadze ze to emocje
Bo jestem juz przygotowana na hsg
I w sumie olalam temat
Chlop ma wyniki srednie
Ja nawet tempki nie mierze
Luz blus teraz
Nie zwrocilabym na to uwagi tylko mam je masakryczne
Jestem az blada i paw tez juz byl
Spalam po poludniu jak niemowlak
I co ja dzis w nocy bede robila
Jak libido w tym cyklu lezy
mysle ze bedziesz spalakkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
paszczakin wrote:i chwale sie, to moje wczoraj:
https://lh3.googleusercontent.com/-NqrtmpPTyRo/VInp2n9HPUI/AAAAAAAAGGs/iFU7qciy_JY/s720/IMG_5548.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/-rRhsqYJl4nk/VInp2UbG4SI/AAAAAAAAGGo/jM9-bBI33Fg/s720/IMG_5545.JPG
i powiem wam, ze jesli nie zalezy Wam na ksztaltach, a chcecie pyszne ciacha, to mam super prosty przepis na bretonskie ciasteczka maslane, ze slonym maslem, albo z dodatkiem soli (sa w lewym gornym rogu). Zwija sie ciasto w rulon i kroi w plastry- roboty prawie wcale, a wyszly najlepsze..
chcemyw kazdym razie ja
prosze do przepisow bo kurcze Macdusi przepis zginal w czelusciach watku...kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
A ja oddałam starszą lodówkę do akcji szlachetna paczka:-)
I pewnie zrobimy paczkę dla dziecka z o.pomocy społecznej.
Fajnie jest być Mikołajemgretka, Pusurek, ania.g, Sabina, kkisia, paszczakin, kapturnica, moremi, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:i chwale sie, to moje wczoraj:
https://lh3.googleusercontent.com/-NqrtmpPTyRo/VInp2n9HPUI/AAAAAAAAGGs/iFU7qciy_JY/s720/IMG_5548.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/-rRhsqYJl4nk/VInp2UbG4SI/AAAAAAAAGGo/jM9-bBI33Fg/s720/IMG_5545.JPG
i powiem wam, ze jesli nie zalezy Wam na ksztaltach, a chcecie pyszne ciacha, to mam super prosty przepis na bretonskie ciasteczka maslane, ze slonym maslem, albo z dodatkiem soli (sa w lewym gornym rogu). Zwija sie ciasto w rulon i kroi w plastry- roboty prawie wcale, a wyszly najlepsze..Ja je robie z ciemnym dżemorem
paszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Kocie oczka tam widz(mam na mysli te z dziurka)tak sie u nas nazywaja...
Ja je robie z ciemnym dżemorem
no one raczej takie miedzynarodowe- nie pamietam jak sie nazywaja ale w Austrii robia z morelowym, a tu z malinowym i do ciasta dodaje sie troche mielonych migdalowWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:33
paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyElfik wrote:A ja oddałam starszą lodówkę do akcji szlachetna paczka:-)
I pewnie zrobimy paczkę dla dziecka z o.pomocy społecznej.
Fajnie jest być MikołajemElfik, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:no one raczej takie miedzynarodowe- nie pamietam jak sie nazywaja ale w Austrii robia z morelowym, a tu z malinowym i do ciasta dodaje sie troche mielonych migdalow
szybko, tanio i duzo wychodzi..I jakie smaczne -
nick nieaktualnyPaszczu ciesz się, że mnie tam nie ma
Twoje zbory byłyby już o wiele uboższe
Piszę kartki świąteczne. Kultywujecie tradycję wysyłania kartek? My ta, choć drogi biznes jak się ma dużą rodzinę. W ty roku trochę oszczędziłam, wyślę ok 20kkisia, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:no one raczej takie miedzynarodowe- nie pamietam jak sie nazywaja ale w Austrii robia z morelowym, a tu z malinowym i do ciasta dodaje sie troche mielonych migdalow
dokladnie, to sa te co linkowalam, Johannisbeergelee Plätzchen.. z konfitura z moreli..
i tez zamiast czesci maki wrzucalysmy migdaly..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Kiedyś siedzialam w komisji wyborczej w dzielnicy Aniołki...
No, aniołki to nie przychodziły...
Bieda i owszem, ale tylu gości na cyku..wiadomo łikend...
I ci się płodzą jak dzicy, ale na dzieciaki zarobić to juz im zdrowia brakuje...
Żal ich było, dzieciakow, ale po niektórych juz było widać, ze raczej będą kontynuować karierę rodziców..
Takie życie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:49
Sabina, kapturnica, gretka, moremi, iwcia77, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość