35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEkspert z Gdanska na forum. To ten, co z nim w scrable nocami w szpitalu gralam. :)Bardzo dobry fachowiec, wysokiej klasy endokrynolog, tylko nie wiem, jak go Ovu do odpowiadania na posty zmusi, jak on ciagle w pracy.On w Invicta to siedzi non stop.
moremi, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż to przerabiam czasami z synem wiecznie go o coś proszę co powinien zrobić sam. Słyszę tylko już..zaraz,moment. Chce mnie wtedy trafić! Chłopa mam zdyscyplinowanego,wszystko za sobą sprząta,no prócz skarpetek.mysza1975 wrote:Ależ mnie mój M wkurzył. Cały tydzień go proszę żeby wyrzucił kartony, które zostały jeszcze z czasów remontu. Dziś to samo. Więc mu powiedziałam, że to co dla niego ważne to załatwia raz dwa trzy, a jak coś dla mnie jest ważne to ma to w nosie. Dowiedziałam się, że go denerwuje takie wypominanie co zrobił a czego nie zrobił. Sama wyniosłam kartony na śmieci i nowa awantura bo powinnam je wynieść do piwnicy, bo jemu będą potrzebna. A w dupie to mmam!
Mala79, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Nie, dwa - trzy razy w tygodniuParka wrote:Dzien doberek,
Przyznam się, że posty Evans musialam czytać po 2-3 razy
Moremi - czy Ty codziennie tę godzinę pływasz? Bo ja raz, góra dwa w tygodniu (w weekend), ale gdybym zwiększyla czestotliwosc do siedmiu w tygodn to moze tez zasluzylabym na miano studentki
no, podziwiam
Kurka, mąż wrócił z zakupami - koniec laby, czas przygotować śniadanko.
Miłego dnia!
Bozia, studentka medycyny, bo wytłumaczyłam im dlaczego w wieku 25 lat zeszliby na zawał szybciej niż sześciesięciolatek
Bozia3, Simba, kkisia, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypeppapig wrote:Też to przerabiam czasami z synem wiecznie go o coś proszę co powinien zrobić sam. Słyszę tylko już..zaraz,moment. Chce mnie wtedy trafić! Chłopa mam zdyscyplinowanego,wszystko za sobą sprząta,no prócz skarpetek.
Hehe nie moze byc idealnie Pepa
Moj tez nie lubi balaganu, a najbardziej Go wkurwia jak chce Mu pomoc,wtedy mi kaze siedziec z dupa w jednym miejscu,albo sie polozyc, bo jak nie to chodzi i przeklina pod nosem, ze Go wcale nie slucham i jak zwykle pozniej na tym zle wychodze .. bo mam pol dnia zbednego pieprzenia - jaka ja jestem uparta...
peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W Białymstoku jestBozia3 wrote:w Krakowie jest więcej takich wianuszków - np.
- pociąg jest opóźniony dwajścia minut
- kupuje się wekę (taka długa bułka)
- nosi się rajtki
- w lesie są borówki, a nie czarne jagody
- na ścianach kładzie się flizy (kafelki)
- idz ze idz ze...(w sensie pierdolisz głupoty)
i różne takie
ja jestem ze wschodu, ale akcentu u siebie już nie zauważam...
bułka chleba
nie-e zamiast nie
kupywałem (chyba od zakupów)
więcej grzechów nie przypomnę.
A czydzieści czy to najczęściej słyszałam w Legionowie, jak tam pracowałam.
Mąż jest ze Śląska i jak się poznaliśmy, to wielu słów nie rozumiałam
Mala79, Simba, kkisia, kapturnica, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyKuzwa, wchodze przed chwila do lazienki i co samymi gownami smierdzi!
Zanim doszlam do jej konca, zeby okno otworzyc - zrobilam hafta artystycznego od tego zapachu
Nie wiem o co uj chodzi, chlop w pracy bedzie dopiero za 2 h, a ja zastanawiam sie co tu dalej robic, oprocz tego ze otworzylam wszystkie okna, zrobilam przeciag i powiadomilam chlopa
Ja pierdole taki interes chyba sie ubiore i wyleze na taras!!!
Pusurek! Ty masz na szczescie juz to za soba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 14:25
moremi, Pusurek, kkisia, Mega, caffe, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
"popacz się" to się zgodzę, ale zawróć się i obejrz się - to chyba w Pcimiu czy innej wsi....Pusurek wrote:A Krakusy dokladaja "sie". Zawroc sie, popacz sie, obejrz sie.

raczej dodaje się "że" - idź że, zrób że...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 14:27
moremi, Simba, kkisia, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:nie łazienkowe, tylko gówniane...

Moze i byc gowniane:-),ale ja pierdole wyobraz sobie, ze jestem udupiona w jednym pokoju - tym ktory jest najdalej od lazienki
Chociaz zapach powoli i tu dociera i zaraz szlak mnie trafi, a chlopa to zabije jak wroci i zamiast powtorki obiado- kolacji ze swiecami, bedzie mial zaprawe z gownami!
moremi, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKURWA, KURWA, KURWA
Siedzę sobie spokojnie w pokoju i od dłuższego czasu czuję coraz bardziej narastający dziwny zapach,...
niby coś pieczonego....
nawet młody z godzinę czy dwie temu mówił ze mu pachnie i czy coś piekłam?
pomyślałam ze to pewnie topiona na smalec słonina, która skwierczała właśnie w garnku,
życie toczy się dalej...
zapach przeistoczył się w dziwny zapaszek ten po jakimś czasie w swąd
i tu już mnie uruchomiło,
przeszłam do kuchni- u mnie nic, smalec dawno wystygł- nie pachnie,
szybko do kotłowni- moze pożar???
i wreszcie do kuchni mojej mamy- a tam na malutkim ogieńku stoi sobie garnek z grochem.....
stał tak sobie od jakiś 7 godzin,
i jeszcze go głupia zamieszałam...
wydobył się wszechogarniający smród spalonego grochu... kto wie o czym mówię ten zrozumie..
dodam na koniec, ze garnek był mój, nowy
ktoś tu dzisiaj życzył miłej soboty?
idę szukać kadzidła ale tak myślę ze moze od tego smrodu wszystkie złe duchy dawno spierdoliły...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 14:51
Mala79, moremi, Simba, kkisia, gretka, Mega, malgos741, kapturnica, caffe, ania.g, gosia7122, Iwone, Niuta, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:KURWA, KURWA, KURWA
idę szukać kadzidła ale tak myślę ze moze od tego smrodu wszystkie złe duchy dawno spierdoliły...
Kadzidelko plus zapach spalonego grochu bedziesz miala hafty,jak sie to zmiesza (chociaz tego nie zycze
)
Nie zazdroszcze zapachu,chociaz sie mozesz pocieszyc bo Twoj smrod szybciej se pojdzie w uj niz ten co jest u mnie
Bo cholera wie skad sie wzial
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 14:55
moremi, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Duśka, nie wiem czy ja też to mówiłam, ale ajlowju

Jako tereska nie umiem tak, więc tego zazdroszczę przy dużych biustach. Świątecznie
http://m.youtube.com/watch?v=pqKb1OGpDjo
Mala79, Simba, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ten watek powinien sie jednak nazywac:
"Dzien bez gowna, dniem gownianym".
a rozwiniecie:
"Dolacz do nas - czeka cie kupa zabawy"Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 15:04
Mala79, kkisia, macduska, Mega, malgos741, kapturnica, moremi, Bozia3, anna maria, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiedze w plaszczu okna otwarte i zastanawiam sie ile czasu tak wytrzymam, moze lepiej faktycznie wyjsc na dwor i sobie pochodzic po badziewiastym ogrodzie z faldami nawiezionej ziemii, ech... Jebane gowniane zycie !
Mega, malgos741, kkisia, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Duśka, nie wiem czy ja też to mówiłam, ale ajlowju

Jako tereska nie umiem tak, więc tego zazdroszczę przy dużych biustach. Świątecznie
http://m.youtube.com/watch?v=pqKb1OGpDjo

nauczę się i tak zrobię meżowi,
może chociaż wlazł kotek na płotek bo prostsze
Mala79, Mega, kkisia, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH