35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Siedze w plaszczu okna otwarte i zastanawiam sie ile czasu tak wytrzymam, moze lepiej faktycznie wyjsc na dwor i sobie pochodzic po badziewiastym ogrodzie z faldami nawiezionej ziemii, ech... Jebane gowniane zycie !
Pomysl ze moglabys miec teraz rozwolnienie, hemoroidy, krecz karku i zlamana reke
Wsiadaj w samochod i jedz na zakupy - to zawsze poprawia humor.
Co ja pisze - myslalam ze to u Iwone. A ty faktycznie uziemionaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 15:11
Mala79, Mega, macduska, kkisia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Kadzidelko plus zapach spalonego grochu bedziesz miala hafty,jak sie to zmiesza (chociaz tego nie zycze
)
mała , to chodzi o takie kadzidło do okadzania domu jak się dzieją złe rzeczy, a nie o kadzidełko,
gadałyśmy tu o tym ze dwa dni temu,
traktuję to z przymruzeniem okaMala79, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:mała , to chodzi o takie kadzidło do okadzania domu jak się dzieją złe rzeczy, a nie o kadzidełko,
gadałyśmy tu o tym ze dwa dni temu,
traktuję to z przymruzeniem oka
Hehe zajrzylam jak przeczytalam drugi raz post, przepraszam ale gowno u mnie wzielo gore !moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Nie narzekaj
Pomysl ze moglabys miec teraz rozwolnienie, hemoroidy, krecz karku i zlamana reke
Wsiadaj w samochod i jedz na zakupy - to zawsze poprawia humor.
Simba wystarczy lazenie o 2 kulach po operacji
O samochodzie i zakupach narazie moge zapomniec, chociaz nie powiem z checia bym sie na nie wybrala -
nick nieaktualnyAle jaja! Niedaleko mnie otwieraja Vikingland! Jak dzieciaki forumowe podrosna i bedziecie chcialy pokazac im zycie wikingow, to zapraszam na kawke do mnie!
Ha! Wiocha stanie sie atrakcja turtstyczna.Mala79, malgos741, macduska, Mega, kkisia, ania.g, moremi, Bozia3, Parka, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ale jaja! Niedaleko mnie otwieraja Vikingland! Jak dzieciaki forumowe podrosna i bedziecie chcialy pokazac im zycie wikingow, to zapraszam na kawke do mnie!
Ha! Wiocha stanie sie atrakcja turtstyczna.
Spoko wpadniemy a znajdziesz dla nas az tyle miejscaMega, peppapig, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała współczuje smrodu
Wacia mama zapomniała o grochu? U ciebie widze dzien bez atrakcji dniem straconym
A mnie łeb tak napierdziela ze masakra....Mala79, peppapig lubią tę wiadomość
-
Witam dzisiaj po poludniu po czeciej? po 15- tak tak poludnie:-) glowa boli- zakupy z m- za kazdym razem mowie ostatni raz razem na zakupy - i tak do nastepnego...
No regionalizmy maja swoj urok ja malopolska m lubelskie- jak pierwszy raz poszedl ze mna na rynek to stanal jak slup soli-nic nie rozumial
a jeszcze wyprawa na 2 koniec Malopolski gdzie juz slaskie nalecialosci to juz wogole;-)
Macdusia moze lec od razu do proboszcza niec obleci domostwo z kropidlem ? Bo czekac do Nowego Roku ryzykowne...
u nas plan prac na sobote runal w gruzach- bo najwazniejsza Tv...eh
Mega, Mala79, macduska, kkisia, peppapig, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyMega wrote:Mała współczuje smrodu
Wacia mama zapomniała o grochu? U ciebie widze dzien bez atrakcji dniem straconym
A mnie łeb tak napierdziela ze masakra....
Mega uj ze smrodem dla odmiany przymarzaja mi rece do klawiatury
To zgwalc malza i Cie przestanie bolec globusikMega lubi tę wiadomość
-
Ale i taki kiedys rozwalił mnie gościu w sklepie mówiący do zony : idziemy na dział drzewniany
Mala79, ania.g, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Mega uj ze smrodem dla odmiany przymarzaja mi rece do klawiatury
To zgwalc malza i Cie przestanie bolec globusikMala79, gretka, kapturnica, peppapig, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Mała współczuje smrodu
A mnie łeb tak napierdziela ze masakra....
no zapomniała, w ferworze wybierania się na ten cały festyn..
przydało by się trochę spokoju
współczuję bólu głowy,Mega lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Dolaczam do gownianego wątku- pierwsza zasrana po uszy pielucha za mną.. Dzieki Bogu to chlopak jest.. I ma 16 miechow dopiero, mowi tylko "i", "y" i "ciocia", bo go nauczylam..
Odebralam dziecia o 10-tej, padl spac dopiero teraz, o 15-tej na lubym.. Slodziak.. I lubemu pasuje taki mały bombel, normalnie sie rozczuliłam..Mala79, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygretka wrote:Witam dzisiaj po poludniu po czeciej? po 15- tak tak poludnie:-) glowa boli- zakupy z m- za kazdym razem mowie ostatni raz razem na zakupy - i tak do nastepnego...
No regionalizmy maja swoj urok ja malopolska m lubelskie- jak pierwszy raz poszedl ze mna na rynek to stanal jak slup soli-nic nie rozumial
a jeszcze wyprawa na 2 koniec Malopolski gdzie juz slaskie nalecialosci to juz wogole;-)
Macdusia moze lec od razu do proboszcza niec obleci domostwo z kropidlem ? Bo czekac do Nowego Roku ryzykowne...
u nas plan prac na sobote runal w gruzach- bo najwazniejsza Tv...eh
he he zakupy z mężem, kto to wymyślił?
jakiś sadysta zapewne,
miło, że ktoś z lubelszczyzny się przewija od czasu do czasu
nie polecę po proboszcza o nie, on za darmo nie kropi a i tak zawita zaraz po świętach po tzw. kolędzie
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość