35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:ja swoim zapodam grochówkę http://www.iv.pl/images/19688255951686684561.gif
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Dolaczam do gownianego wątku- pierwsza zasrana po uszy pielucha za mną.. Dzieki Bogu to chlopak jest.. I ma 16 miechow dopiero, mowi tylko "i", "y" i "ciocia", bo go nauczylam..
Odebralam dziecia o 10-tej, padl spac dopiero teraz, o 15-tej na lubym.. Slodziak.. I lubemu pasuje taki mały bąbel, normalnie sie rozczuliłam..Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Dobra Kobietki
Chlop wrocil do domu
Ide dokustykac tym razem do kuchni, troche sie w niej ogarnac - bo lazienkowy zapach wciaz mnie odrzuca
Wymaluje sie bo strasze i wybywam z tego gownianego smrodku jaki panuje w domu
Trzymajcie za mnie kciuki co bym wysiedziala gdziekolwiek nie taranujac niczego po drodze kulami - bo z tym to bywa roznie
trzymam i współczuje
rok temu sama pomykałam o kulach z nogą w gipsie- miałam zerwane więzadła w kostceMala79 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Slabo mowi. Wez go ciotka na jakies lekcje.
ciiiicho, spi.. juz godzine i 15 minut.. ciekawe, na ile moge jeszczce liczyc..
co dziwne- ich corka w tym samym wieku juz skladala zdania.. a młody tylko jakies takie wykrzyki..Pusurek, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:nie ma sprawy,
czekam na propozycje
Macduska, to jak bedziesz te jajka na lukier brala to jeszcze:
http://www.astromagia.pl/magia-i-rytualy/rytualy-ochronne/968-zdejmowanie-czarow-i-urokow-jajkiemmacduska, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Macduska, to jak bedziesz te jajka na lukier brala to jeszcze:
http://www.astromagia.pl/magia-i-rytualy/rytualy-ochronne/968-zdejmowanie-czarow-i-urokow-jajkiem
he he, nie rób se jajmoremi, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:sie nie stosunkuj tylko zakup sobie 2torebki ziola w zielarskim i wylez sie..Zapach ma boski a i ciało potem takie jakies zrelaksingowane..Probowalysmy
kąpiel można zrobić, ty się w tym kąpałaś od uroków???moremi lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:kąpiel można zrobić, ty się w tym kąpałaś od uroków???
Powaznie ja , robotka i elfi zesmy kilka miechow temu znalazly gdzies o tym ziółku.Z ciekawosci wiec za pare grosikow zakupilam i polezalam w tych ziolach..Napewno nie szkodza a powiem ci ,ze cialo bylo fajnie zrelaskowane..
Juz abstrachujac od tych czarow..Zawsze to na psyche dobrze moze podzialac..Taki efekt placeboWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 16:45
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWlasnie sie poplakalam ze smiechu. Opierdolilam chlopa, ze nie pomaga przy dziecku, ze go w domu nie ma, ze to, ze sro. Chlop sie zawzial, mowi, ze na spacer idzie z synem. Zaczal go ubierac. Ok, czapka i kombinezon wszedl, widzial jak sie to robi. Pakuje mlodego w spiworek i wychodzi. To ja pytam, gdzie lezie, bo wozek stoi przeciez w piwnicy. A tam wszystko poprzestawiane po wczorajszym szambo nurku ( chlop mial poustawiac, notabene ). Zlazl z dzieciem w obieciach do piwnicy, przepchal sie przez milion rzeczy, ulozyl Adasia w wozku z moja pomoca. Najgorsze przed nimi, bo z piwnicy jest 6 dosc stromych schodow na gore. Mowie, ze przeciez sie dziecku leb urwie, jak bedzie go telepal po tych schodach. To chlop wozek w ramiona i wynosi na gore!! Wozek jest wielki, wazy chyba z 16 kilo. Niosl go jak jakis pieprzony King Kong!
Ale faceci to sa jednak porypani. Musza zawsze pokazac, ze potrafia zrobic cos po swojemu, chociaz by to bylo z dupy strony...ania.g, gosia7122, Iwone, gretka, macduska, moremi, malgos741, caffe, Heretyczka, Mala79, ComeToMeBaby, paszczakin, Bozia3, Mega, Parka, anna maria, peppapig, iwcia77, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:W Białymstoku jest
bułka chleba
nie-e zamiast nie
kupywałem (chyba od zakupów)
więcej grzechów nie przypomnę.
A czydzieści czy to najczęściej słyszałam w Legionowie, jak tam pracowałam.
Mąż jest ze Śląska i jak się poznaliśmy, to wielu słów nie rozumiałamCzasami śmiać mi się chce, jak ktoś myśląc że nie rozumiem, tłumaczy mi śląski na polski
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hejka.Ja mam oczy na zapalki bo dziecie moje daje popalic w nocy.Co dwie godziny ryk,slini sie strasznie i wszystko do buzi pcha,chyba zabkowanie sie zbliza.Moja starsza corka miala zabki na 4 miesiace to mysle ze bedzie podobnie.U mnie w kujawsko pomorskim mowimy jo zamiast tak.
Pusurek, ania.g, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja mama dzisiaj wyjechała, pomagała przez 2 tygodnie. To zostałam sama, bo chłop wiecznie zajęty, a starszy do dziewuch lata.
Teraz trzeba bedzie do końca grudnia kombinować z opieką dla małego gdy będziemy chodzili do pracy.
Pustki w domu, jakoś mi z tym źle, mimo tego, że ja lubię być sama...gosia7122, Mala79, ania.g, gretka, Bozia3, moremi, Mega, Parka, peppapig, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość