X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co słychac kobietki? :)
    wrócilismy z zakupów, kupiłam miedzy innymi mate edukacyjna dla Tupcia w kształcie tunelu, takiego namiotu w okienkiem z siatka :) plus zwisajace zwierzatka of kos, Tomuś sie usmiechał leżąc pod tym co było jak plaster miodu na moje serce :) motywy z dzungli- lew, małpa itp plus zajebiste kolory, oprócz tego nowa wanienke kolorowa bo ze starej wyrósł, bedzie sie pluskał wieczorem

malgos741, ania.g, gosia7122, Pusurek, gretka, Bozia3, Simba, moremi, Mega, Parka, anna maria, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    macduska- no nikt nie opoerdolił. ale to znaczy że jeszcze mam pełen limit do wykorzystania ;)

z krakowska- bo cię chycę :)

masz zdrowe podejscie do temtu opierdalania, mysle ze zagościsz u nas na dłuzej :-)

kapturnica, Heretyczka, paszczakin, gretka, Bozia3, Simba, moremi, Mega, Parka, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    wrócilismy z zakupów, kupiłam miedzy innymi mate edukacyjna dla Tupcia w kształcie tunelu, takiego namiotu w okienkiem z siatka :) plus zwisajace zwierzatka of kos, Tomuś sie usmiechał leżąc pod tym co było jak plaster miodu na moje serce :) motywy z dzungli- lew, małpa itp plus zajebiste kolory, oprócz tego nowa wanienke kolorowa bo ze starej wyrósł, bedzie sie pluskał wieczorem

to super,
    ja to mam fioła na punkcie zabawek edukacyjnych,
    pozdro dla Tupka

Heretyczka, Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:

Mam nadzieje, że Tupek będzie się fajnie bawił w nowym nabytku ;D

My kupiliśmy kombinezon, bo ten który dostaliśmy jest za mały. Kupiliśmy też kołderkę do łózeczka, bo będzie potrzebna do łóżeczka turystycznego (które też wybieramy) gdy będzie mały u "nianiek".

Ludzi wszędzie pełno, aż się odechciewa robić zakupów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 18:10

Heretyczka, gretka, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    trzymam i współczuje
    rok temu sama pomykałam o kulach z nogą w gipsie- miałam zerwane więzadła w kostce

I jeden wielki uj....

Chlop wrocil, ja zadowolona uszykowana, wymalowana przestalam straszyc, a On co jep do pralki wszystkie swoje ciuchy wyjsciowe lacznie z polarami, ktore tak fajnie trzymaja cieplo i co poszlo stwierdzenie - sobota trza bylo wyprac

Siedze od prawie dwoch godzin wkurwiona, jem ze zlosci chipsy, obrobilam paczke paluszkow i mam w dupie wszystko

Ciekawe co mnie jeszcze dzisiaj spotka... a mialo byc tak milo

Magduska ja mam usunieta lakotke i chrzastki - w srodku kolana jakies szwy ex i klamry wrrr i nie moge se z nia dac rady - wciaz jest wysiek i jezdze zeby to badziewie sciagali ...

Heretyczka, macduska, gretka lubią tę wiadomość

• HappyJo Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, czy ja Was kiedyś nadrobie????
    Od dwóch dni próbuję i spełza to na niczym.
    Jesteśmy właśnie z Chuopem na wyjeździe - ćwiczyłam się dziś w technikach bezpiecznej jazdy - wychodzenie z poślizgu, jazda autem na trolejach, i takie tam :)
    Wczoraj wyjechaliśmy, ale cały dzień byłam z Młodym w domu, więc nawet nie było kiedy Was poczytać.
    Potem Młody do Taty, a my w auto do W-wy, wieczorem do przyjaciół, dziś od rana kurs, zaraz widzę się z koleżanką, której nie widziałąm 1,5 roku. A jutro do Muzeum Historii Żydów Polskich i potem do domu, bo Młodego Tata przyprowadza wieczorem.
    No i tyle mam wolnego czasu, że masakra.

A może któraś z Was mi streści (robicie to perfekcyjnie!:) ), co przez ostatnie 2 dni się działo. Zakodowałam jakąś Bellę z dziwnymi poglądami w temacie inteligencji względem miesiąca urodzenia.

Pusurek, macduska, moremi, ania.g, Mega, Parka, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee ide na wyrko - dzisiaj juz lepiej, bede milczec
    Wkurw na maxa! Dawno takiego nie mialam, i tak zjebanej soboty :-(

Szlak mnie trafil, wsciekla jestem

Moze zajme sie czytaniem ksiazki, chociaz sama juz nie wiem

ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ludzi wszędzie pełno, aż się odechciewa robić zakupów.

ja dlatego robie na swieta zakupy przez neta,a z dzieciowymi czekam na styczniowe wyprzedaze..

chociaz nie wiem, czy bedzie dane mi cokolwiek kupic- u nas wiekszosc znajomych zakonczyla juz produkcje ;) wiec dostaniemy mnostwo rzeczy- wlasnie jak poszlismy oddac mlodego (fiu, 8 godzin, 2 pieluchy, zadnego ryku) dostalismy mate edukacyjna, smietnik na pieluchy, nosidlo (to niepolecane Baby Bjorn, ale bylam malo asertywna zeby odmowic) i jakies ksiazki o wychowaniu..

macduska, Mala79, Pusurek, malgos741, caffe, gretka, kapturnica, moremi, Sabina, Parka, gosia7122, gosia7122, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisać czy nie pisac?

Nie uwierzycie...
    Mój mąż przed chwilą szedł po schodach , coś mu wypadło, chcia.ł się schylić, potknął się i przypierdolił nosem w ścianę z całej siły....

nos rozbity, krew się lała , gula na garbie nosa roscnie...
    mam nadzieję ze nie pękł,

zobaczymy jutro

pewnie będą sińce pod oczami...
    pójdzie na zwolnienia i skonczy w spokoju malować salon... :-)
    trzeba się doszukiwać dobrych stron - nie ma wyjścia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 18:43

Mala79, Pusurek, paszczakin, caffe, malgos741, gretka, Niuta, Iwone, kapturnica, moremi, Sabina, Bozia3, ania.g, Mega, Parka, gosia7122, SolarPolar, iwcia77, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja dlatego robie na swieta zakupy przez neta,a z dzieciowymi czekam na styczniowe wyprzedaze..

chociaz nie wiem, czy bedzie dane mi cokolwiek kupic- u nas wiekszosc znajomych zakonczyla juz produkcje ;) wiec dostaniemy mnostwo rzeczy- wlasnie jak poszlismy oddac mlodego (fiu, 8 godzin, 2 pieluchy, zadnego ryku) dostalismy mate edukacyjna, smietnik na pieluchy, nosidlo (to niepolecane Baby Bjorn, ale bylam malo asertywna zeby odmowic) i jakies ksiazki o wychowaniu..

i to są uroki późnego macierzyństwa..
    ja swoim kurna wszystko musiałam kupić, co do jednej skarpety :-/

i teraz tylko rozpoznaję po szkrabach w rodzinie nasze ciuszki :-)

właśnie zamowiłam książki na prezenty przez neta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 18:43

paszczakin, moremi, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pisać czy nie pisac?

Nie uwierzycie...
    Mój mąż przed chwilą szedł po schodach , coś mu wypadło, chcia.ł się schylić, potknął się i przypierdolił nosem w ścianę z człej siły....

zobaczymy jutro

Dobrze, ze potrafisz sie ich doszukiwac tych dobrych stron ;) - ja nie potrafie, ostatnimi czasy...

macduska lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska, bierz te ziola, czy jajko, wyjscia nie ma..

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/uhuhuh-onion-head-emoticon.gif

macduska, kapturnica, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

To nawet nie były świąteczne zakupy. Mój wiecznie nie ma czasu i wreszcie udał mi się dzisiaj kupić to co chciałam, bo nie mogę czekac do stycznia ponieważ mały od 2 będzie pod opieką kogoś innego i musi już wszystko mieć.

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś odpoczywam ;) dwie lampki wina wypite ;)
    Macduska współczuję widoku .... najgorsze co może być to rozbity nos.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 18:49

macduska, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pisać czy nie pisac?

Nie uwierzycie...
    Mój mąż przed chwilą szedł po schodach , coś mu wypadło, chcia.ł się schylić, potknął się i przypierdolił nosem w ścianę z całej siły....

zobaczymy jutro

Wacia, no cóż można powiedzieć... ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wacia, no cóż można powiedzieć... ;D

i teraz leży na kanapie i jęczy

młody chce żeby mu pomóc z angielskiego- a ten że nie bo ma nos rozbity....

faceci

moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kufa no uroku ciag dalszy....

Wlasnie rypnelo mi cos w kolanie, jak wstawalam z fotela... Lzy mi sie leja, bo tak boli :-( - potrafie wiele wytrzymac i zniesc,ale tego bolu nie ogarniam :-(:-(:-(

Znikam przepraszam, ze musialyscie te wypociny czytac....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 18:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Kufa no uroku ciag dalszy....

Wlasnie rypnelo mi cos w kolanie, jak wstawalam z fotela... Lzy mi sie leja, bo tak boli :-( - potrafie wiele wytrzymac i zniesc,ale tego bolu nie ogarniam :-(:-(:-(

Znikam przepraszam, ze musialyscie te wypociny czytac....

wytrzymasz i będzie lepiej,
    odpocznij
    mam nadzieję, ze całkiem nie znikniesz

Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ey!!mala , macdu zioła kupowac , jajka po paszczakowemu celebrowac i sie okadzac bo sie kurna, ktora o siebie zabije!.
    Macdu chUop jeczy bo pewnie jak chuj boli..Nos niestety bardzo boli.Jakby zaczal miec problemy z oddychaniem to nie czekaj tylko na SOR Chociaz ja bym chyba wolała jednak jechac juz jesli puchnie bardzo bo moze gdzie przegrode nosowa przesunal..Czasem lepiej troche posiedziec ,ale zrobic przeswietlenie

moremi, macduska, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ey!!mala , macdu zioła kupowac , jajka po paszczakowemu celebrowac i sie okadzac bo sie kurna, ktora o siebie zabije!.
    Macdu chUop jeczy bo pewnie jak chuj boli..Nos niestety bardzo boli.Jakby zaczal miec problemy z oddychaniem to nie czekaj tylko na SOR Chociaz ja bym chyba wolała jednak jechac juz jesli puchnie bardzo bo moze gdzie przegrode nosowa przesunal..Czasem lepiej troche posiedziec ,ale zrobic przeswietlenie
    też tak sądzę ja bym nie czekała.

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 6106 6107 6108 6109 6110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ