35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyco słychac kobietki?
wrócilismy z zakupów, kupiłam miedzy innymi mate edukacyjna dla Tupcia w kształcie tunelu, takiego namiotu w okienkiem z siatkaplus zwisajace zwierzatka of kos, Tomuś sie usmiechał leżąc pod tym co było jak plaster miodu na moje serce
motywy z dzungli- lew, małpa itp plus zajebiste kolory, oprócz tego nowa wanienke kolorowa bo ze starej wyrósł, bedzie sie pluskał wieczorem
malgos741, ania.g, gosia7122, Pusurek, gretka, Bozia3, Simba, moremi, Mega, Parka, anna maria, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:macduska- no nikt nie opoerdolił. ale to znaczy że jeszcze mam pełen limit do wykorzystania
z krakowska- bo cię chycę
masz zdrowe podejscie do temtu opierdalania, mysle ze zagościsz u nas na dłuzejkapturnica, Heretyczka, paszczakin, gretka, Bozia3, Simba, moremi, Mega, Parka, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:co słychac kobietki?
wrócilismy z zakupów, kupiłam miedzy innymi mate edukacyjna dla Tupcia w kształcie tunelu, takiego namiotu w okienkiem z siatkaplus zwisajace zwierzatka of kos, Tomuś sie usmiechał leżąc pod tym co było jak plaster miodu na moje serce
motywy z dzungli- lew, małpa itp plus zajebiste kolory, oprócz tego nowa wanienke kolorowa bo ze starej wyrósł, bedzie sie pluskał wieczorem
to super,
ja to mam fioła na punkcie zabawek edukacyjnych,
pozdro dla TupkaHeretyczka, Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:co słychac kobietki?
Mam nadzieje, że Tupek będzie się fajnie bawił w nowym nabytku
My kupiliśmy kombinezon, bo ten który dostaliśmy jest za mały. Kupiliśmy też kołderkę do łózeczka, bo będzie potrzebna do łóżeczka turystycznego (które też wybieramy) gdy będzie mały u "nianiek".
Ludzi wszędzie pełno, aż się odechciewa robić zakupów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 18:10
Heretyczka, gretka, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:trzymam i współczuje
rok temu sama pomykałam o kulach z nogą w gipsie- miałam zerwane więzadła w kostce
I jeden wielki uj....
Chlop wrocil, ja zadowolona uszykowana, wymalowana przestalam straszyc, a On co jep do pralki wszystkie swoje ciuchy wyjsciowe lacznie z polarami, ktore tak fajnie trzymaja cieplo i co poszlo stwierdzenie - sobota trza bylo wyprac
Siedze od prawie dwoch godzin wkurwiona, jem ze zlosci chipsy, obrobilam paczke paluszkow i mam w dupie wszystko
Ciekawe co mnie jeszcze dzisiaj spotka... a mialo byc tak milo
Magduska ja mam usunieta lakotke i chrzastki - w srodku kolana jakies szwy ex i klamry wrrr i nie moge se z nia dac rady - wciaz jest wysiek i jezdze zeby to badziewie sciagali ...Heretyczka, macduska, gretka lubią tę wiadomość
-
Laski, czy ja Was kiedyś nadrobie????
Od dwóch dni próbuję i spełza to na niczym.
Jesteśmy właśnie z Chuopem na wyjeździe - ćwiczyłam się dziś w technikach bezpiecznej jazdy - wychodzenie z poślizgu, jazda autem na trolejach, i takie tam
Wczoraj wyjechaliśmy, ale cały dzień byłam z Młodym w domu, więc nawet nie było kiedy Was poczytać.
Potem Młody do Taty, a my w auto do W-wy, wieczorem do przyjaciół, dziś od rana kurs, zaraz widzę się z koleżanką, której nie widziałąm 1,5 roku. A jutro do Muzeum Historii Żydów Polskich i potem do domu, bo Młodego Tata przyprowadza wieczorem.
No i tyle mam wolnego czasu, że masakra.
A może któraś z Was mi streści (robicie to perfekcyjnie!), co przez ostatnie 2 dni się działo. Zakodowałam jakąś Bellę z dziwnymi poglądami w temacie inteligencji względem miesiąca urodzenia.
Pusurek, macduska, moremi, ania.g, Mega, Parka, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Ludzi wszędzie pełno, aż się odechciewa robić zakupów.
ja dlatego robie na swieta zakupy przez neta,a z dzieciowymi czekam na styczniowe wyprzedaze..
chociaz nie wiem, czy bedzie dane mi cokolwiek kupic- u nas wiekszosc znajomych zakonczyla juz produkcjewiec dostaniemy mnostwo rzeczy- wlasnie jak poszlismy oddac mlodego (fiu, 8 godzin, 2 pieluchy, zadnego ryku) dostalismy mate edukacyjna, smietnik na pieluchy, nosidlo (to niepolecane Baby Bjorn, ale bylam malo asertywna zeby odmowic) i jakies ksiazki o wychowaniu..
macduska, Mala79, Pusurek, malgos741, caffe, gretka, kapturnica, moremi, Sabina, Parka, gosia7122, gosia7122, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPisać czy nie pisac?
Nie uwierzycie...
Mój mąż przed chwilą szedł po schodach , coś mu wypadło, chcia.ł się schylić, potknął się i przypierdolił nosem w ścianę z całej siły....
nos rozbity, krew się lała , gula na garbie nosa roscnie...
mam nadzieję ze nie pękł,
zobaczymy jutro
pewnie będą sińce pod oczami...
pójdzie na zwolnienia i skonczy w spokoju malować salon...
trzeba się doszukiwać dobrych stron - nie ma wyjściaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 18:43
Mala79, Pusurek, paszczakin, caffe, malgos741, gretka, Niuta, Iwone, kapturnica, moremi, Sabina, Bozia3, ania.g, Mega, Parka, gosia7122, SolarPolar, iwcia77, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja dlatego robie na swieta zakupy przez neta,a z dzieciowymi czekam na styczniowe wyprzedaze..
chociaz nie wiem, czy bedzie dane mi cokolwiek kupic- u nas wiekszosc znajomych zakonczyla juz produkcjewiec dostaniemy mnostwo rzeczy- wlasnie jak poszlismy oddac mlodego (fiu, 8 godzin, 2 pieluchy, zadnego ryku) dostalismy mate edukacyjna, smietnik na pieluchy, nosidlo (to niepolecane Baby Bjorn, ale bylam malo asertywna zeby odmowic) i jakies ksiazki o wychowaniu..
i to są uroki późnego macierzyństwa..
ja swoim kurna wszystko musiałam kupić, co do jednej skarpety
i teraz tylko rozpoznaję po szkrabach w rodzinie nasze ciuszki
właśnie zamowiłam książki na prezenty przez netaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 18:43
paszczakin, moremi, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Pisać czy nie pisac?
Nie uwierzycie...
Mój mąż przed chwilą szedł po schodach , coś mu wypadło, chcia.ł się schylić, potknął się i przypierdolił nosem w ścianę z człej siły....
zobaczymy jutro
trzeba się doszukiwać dobrych stron - nie ma wyjścia
Dobrze, ze potrafisz sie ich doszukiwac tych dobrych stron- ja nie potrafie, ostatnimi czasy...
macduska lubi tę wiadomość
-
Macduska, bierz te ziola, czy jajko, wyjscia nie ma..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/uhuhuh-onion-head-emoticon.gifmacduska, kapturnica, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja dlatego robie na swieta zakupy przez neta,a z dzieciowymi czekam na styczniowe wyprzedaze..
-
ja dziś odpoczywam
dwie lampki wina wypite
Macduska współczuję widoku .... najgorsze co może być to rozbity nos.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 18:49
macduska, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:Pisać czy nie pisac?
Nie uwierzycie...
Mój mąż przed chwilą szedł po schodach , coś mu wypadło, chcia.ł się schylić, potknął się i przypierdolił nosem w ścianę z całej siły....
zobaczymy jutro
trzeba się doszukiwać dobrych stron - nie ma wyjściamacduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKufa no uroku ciag dalszy....
Wlasnie rypnelo mi cos w kolanie, jak wstawalam z fotela... Lzy mi sie leja, bo tak boli- potrafie wiele wytrzymac i zniesc,ale tego bolu nie ogarniam
Znikam przepraszam, ze musialyscie te wypociny czytac....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 18:57
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Kufa no uroku ciag dalszy....
Wlasnie rypnelo mi cos w kolanie, jak wstawalam z fotela... Lzy mi sie leja, bo tak boli- potrafie wiele wytrzymac i zniesc,ale tego bolu nie ogarniam
Znikam przepraszam, ze musialyscie te wypociny czytac....
wytrzymasz i będzie lepiej,
odpocznij
mam nadzieję, ze całkiem nie zniknieszMega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Ey!!mala , macdu zioła kupowac , jajka po paszczakowemu celebrowac i sie okadzac bo sie kurna, ktora o siebie zabije!.
Macdu chUop jeczy bo pewnie jak chuj boli..Nos niestety bardzo boli.Jakby zaczal miec problemy z oddychaniem to nie czekaj tylko na SOR Chociaz ja bym chyba wolała jednak jechac juz jesli puchnie bardzo bo moze gdzie przegrode nosowa przesunal..Czasem lepiej troche posiedziec ,ale zrobic przeswietleniemoremi, macduska, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ey!!mala , macdu zioła kupowac , jajka po paszczakowemu celebrowac i sie okadzac bo sie kurna, ktora o siebie zabije!.
Macdu chUop jeczy bo pewnie jak chuj boli..Nos niestety bardzo boli.Jakby zaczal miec problemy z oddychaniem to nie czekaj tylko na SOR Chociaz ja bym chyba wolała jednak jechac juz jesli puchnie bardzo bo moze gdzie przegrode nosowa przesunal..Czasem lepiej troche posiedziec ,ale zrobic przeswietleniemacduska lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017