X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 lat Iwone! :)

Iwone lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Misiek, padlam ze smiechu :D
    Gowna sa wszedzie :D
    To są jakieś jaja normalnie - żeby tak zaraźliwie zachodziło się w ciążę, jak się rozpowszechnia wylewanie gówien na naszym forum - to byłoby super..:)

iwcia77, kkisia, SolarPolar, Mega, macduska, moremi, Sabina, gretka, HappyJo lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, dostalas przesyleczke ode mnie?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a tak BTW to - "po linii najmniejszego oporu" :)
    o faken :D porabalam szyki w zdaniu :D wiedzialam , ze cos bylo w ten desen :D

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - czy któraś z Was zdecydowała się kiedyś na zmianę mieszkania z bloku na dom?? Kuźwa wciąż nie możemy podjąć decyzji w żadnym kierunku. Mieszkamy w małym moim mieszkaniu. A. ma kupione większe mieszkanie, ale stan deweloperski - trzeba tam zainwestować kasę i tylko trochę rozwiąże to problem, bo znów zostaniemy bez sypialni. W grę wchodzi sprzedanie jego mieszkania, a moje wynająć i z wynajmu spłacać zaciągnięty ewentualnie kredyt, którym się uzupełni kasę z jego mieszkania - i wtedy można kupić już docelowo dom... najlepiej blisko Krakowa pod lasem..to takie moje marzenie...
    Ale czy ja się nie rozczaruje - bo w mieszkaniu jednak wygodniej - nie obchodzi mnie dach, piwnica, podwórko - jest ciepło itp....W domu za to wygodnie, ale kredyt na głowie na 15 lat. Kuźwa już dwa lata się miotamy w tej mojej ciasnocie i nie ma ruchu w żadnym kierunku...
    Te, które mają porównanie mieszkania i w bloku i w domu - warto zaryzykować?

iwcia77, caffe, Pusurek, kkisia, Arwena, Simba, moremi, gretka, HappyJo lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    o faken :D porabalam szyki w zdaniu :D wiedzialam , ze cos bylo w ten desen :D
    nie przejmuj się - myli się w tym powiedzeniu 90% ludzi..:)

iwcia77, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Iwka, dostalas przesyleczke ode mnie?
    nie !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-O
    ...kurde...bede plakac ...:(

Pusurek, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Wczoraj wieczorem przeczytalam o Waszych kulinarnych wyczynach i taka refleksja mi sie nasunela: kiedy Wy znajdujecie na to czas ( porządki) , musicie zarabiac jakies gigantyczne pieniadze ( wczoraj bylam w kerfurze kupilam troche chemi, warzyw, owocow, dwie ryby surowe, kawałek wedzonego karmazyna i jakies drobne pierodly i wydalam 1000 pln a tam nic nie bylo co by zrobic ze trzy dania z waszej listy) no i ostatnie a gdzie Wam sie to miesci? Musze sie pochwalic - kompletnie, nigdy nie ,przygotowuje sie do swiat. Po pierwsze jestem niewierzaca po drugie w ogole by mi sie nie chcialo. Do tej pory w Wigilie spedzalismy ze znajomymi, w restauracji lub na goracej beach. W tym roku jade do rodzicow - na pewno bedzie makowiec i pierogi i barszcz.

Co do gowna- tak dokuczalam Pusurowi, ze w nocy pies zasral nam mieszkanie ( m.in.dywany) i moj, chyba malo sprytny, mąż sprzatajac te gowna recznikiem papierowym zapchal kibel! Byl na mnie wkurwiony, ze to moja wina ze przekarmilam psa, ja na niego, ze tylko idiot mogl zapchac kibel! SkoncZylo sie tym, ze to ja grzebalam w gownach i wyciagalam ten papier z kibla.

Tak poza tym wszystko ok. Dzisiaj rowniez ide w racuchy !
    Polar wydałaś 100 zL czy 1000? Bo jeśli 1000 to już grubo....:). Ja robiąc imieniny, czy święta na około 13 osób mieszczę śię zwykle w kwocie 500 zł. Tylko trochę patrzę wtedy co można taniej kupić...

iwcia77, Arwena, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polar wydałaś 100 zL czy 1000? Bo jeśli 1000 to już grubo....:). Ja robiąc imieniny, czy święta na około 13 osób mieszczę śię zwykle w kwocie 500 zł. Tylko trochę patrzę wtedy co można taniej kupić...
    a tak na marginesie dodam, ze ja nie wiem jak w polandii moja mama przezywa za 1000 zl...ceny produktow w sklepach sa identyczne jak we wloszech, jedynie tansze sa wedliny i niektore leki , witaminy, suplemety diety a reszta po przeliczeniu wychodzi jak w euro :-O- szok! za kazdym razem jak jade do gdanska na miesiac to 1000 euro peka jak nic a dodam ze rachunkow nie place :-O

Arwena, Simba, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nie !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-O
    ...kurde...bede plakac ...:(
    Nie becz, dojdzie. Do Bisci doszlo, czyli dostaniesz moze jutro. Magnesik ostroznie wyciagaj, bo juz nie mam sily czytac o polekanych nosach i oderwanych parasolkach. ;)

iwcia77, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a tak na marginesie dodam, ze ja nie wiem jak w polandii moja mama przezywa za 1000 zl...ceny produktow w sklepach sa identyczne jak we wloszech, jedynie tansze sa wedliny i niektore leki , witaminy, suplemety diety a reszta po przeliczeniu wychodzi jak w euro :-O- szok! za kazdym razem jak jade do gdanska na miesiac to 1000 euro peka jak nic a dodam ze rachunkow nie place :-O
    moja też żyje za 1300 zł - mieszka sama - po opłatach zostaje jej niewiele. No jakoś daje radę - ale widzę, że jak robi zakupy to mocno kalkuluje co kupić...Świat przeciętnych emerytów w PL jest niełatwy...

Mega, Simba, kapturnica, moremi, HappyJo lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie becz, dojdzie. Do Bisci doszlo, czyli dostaniesz moze jutro. Magnesik ostroznie wyciagaj, bo juz nie mam sily czytac o polekanych nosach i oderwanych parasolkach. ;)
    moze mojemu trolkowi fiutek odpadl w podrozy ;D

Pusurek, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny - czy któraś z Was zdecydowała się kiedyś na zmianę mieszkania z bloku na dom?? Kuźwa wciąż nie możemy podjąć decyzji w żadnym kierunku. Mieszkamy w małym moim mieszkaniu. A. ma kupione większe mieszkanie, ale stan deweloperski - trzeba tam zainwestować kasę i tylko trochę rozwiąże to problem, bo znów zostaniemy bez sypialni. W grę wchodzi sprzedanie jego mieszkania, a moje wynająć i z wynajmu spłacać zaciągnięty ewentualnie kredyt, którym się uzupełni kasę z jego mieszkania - i wtedy można kupić już docelowo dom... najlepiej blisko Krakowa pod lasem..to takie moje marzenie...
    Ale czy ja się nie rozczaruje - bo w mieszkaniu jednak wygodniej - nie obchodzi mnie dach, piwnica, podwórko - jest ciepło itp....W domu za to wygodnie, ale kredyt na głowie na 15 lat. Kuźwa już dwa lata się miotamy w tej mojej ciasnocie i nie ma ruchu w żadnym kierunku...
    Te, które mają porównanie mieszkania i w bloku i w domu - warto zaryzykować?
    Na taki domek na obrzeżach miasta w lesie to bym polecała się skusić. Ja się z bloku przeniosłam właśnie w takie miejsce. Ale to fakt, ze w domu i koło niego zawsze jest co robić. Kwestia tego czy to lubisz i już.

iwcia77, Bozia3, kkisia, Iwone, Arwena, Mega, Simba, kapturnica, gretka, moremi, HappyJo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    moze mojemu trolkowi fiutek odpadl w podrozy ;D
    Ty nie masz trolka, do Ciebie leci Cypr i mala niespodzianka dla Iva.

iwcia77, Arwena, Mega, moremi, HappyJo lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Te, które mają porównanie mieszkania i w bloku i w domu - warto zaryzykować?[

Ja tak zrobilam. Nie wyobrazam sobie mieszkac w bloku nawet biorac pod uwage te cholerne dojazdy do pracy - moja wina ze nie zostalam jakas artist co to w domu pracuje lub czasami bywa na parkietach. Duzo wiecej sprzatania to fakt ale wiecej przestrzeni zyciowej. Koty wkoncu na wolnosci a nie zamkniete w mieszkaniu z balkonem. Poza tym mozemy sie zwalic na grila - co daje duzy plus posiadania domku z ogrodkiem. Itp.itd

kkisia, Simba, caffe, moremi, Bozia3, HappyJo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, domek miec fajnie, chociaz zapierdalania przy nim jest duzo. I wszystko na twojej glowie, czy smieci czy dach, czy szambo.
    Dla mnie najgorsze byloby dojezdzanie. Do pracy, szkoly, przedszkola. Jesli przedszkole masz w gminie to juz dobrze. Tak czy inaczej - wiecznie stoisz w korkach na wyjezdzie/ wjezdzie do miasta. I w domu bywa sie glownie w weekendy.
    Ja, gdybym miala kupowac cos w Pl, to kupilabym duze mieszkanie w miescie. Bo w No moge miec dom ,bo wszystko mam na miejscu.

kkisia, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ty nie masz trolka, do Ciebie leci Cypr i mala niespodzianka dla Iva.
    aaaaaaaaa to co innego :D <3

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tysiac zlotych no niech Ci bedzie 972,40gr. Jakbym miala zrobic liste dan i produktow ktore sa potrzebne to pewnie tak ze 2500 by mi wyszlo. 500zlx??? to mi na alkohol nie starcza przy takiej imprezie. Ja nie wiem co ja zle robie. Tzn nie robie bo mi sie nie chce, wole do restauracji pojsc:-) leń jestem.

iwcia77, Arwena, caffe, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:24

iwcia77, kkisia, Arwena, Mega, caffe, gretka, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/153692c1d469.jpg

Pusurek, kkisia, SolarPolar, Arwena, Mega, caffe, gretka, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 6115 6116 6117 6118 6119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ