X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem :-) ale Polar pisała, że samych takich spotykała więc skoro żyła w patologicznym środowisku staram się zrozumieć pewne zachowania
    Simba wrote:
    Sorry bo ja bardziej odpisywalam na to:

SolarPolar napisała:
    No ale bieda nie usprawiedliwa kradzieży. A tym sie Polacy zajmowali - stąd nieufnosć na granicach wobec Polakow.

Simba, iwcia77, Bozia3, Pusurek, moremi, kapturnica, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ale o co chodzi? Ludzie z Oceani, Ameryki Pld jesli maja studia i sa zatrudniani na stanowiskach w duzych korporacjach to zazwyczaj maja studia skonczone na uczelniach zachodnich. Polak jesli skonczy zachodnia uczelnie tez znajdzie prace zgodna z wyksztalceniem na Zachodzie.
    Czyli jak ta Ukrainka ze szwalni skończy studia w Paryżu to tez ja zaakceptujesz na swoja szefowa? Mimo ze na tych studiach sie nie dowie ze Bułgaria jest stolica Polski?

iwcia77, Bozia3, Pusurek, moremi, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musisz się ze mną zaprzyjaźnić wtedy mogę Ci wysłac wiadomość
    wiesz.. będziemy oglądać swoje śluzy, macać szyjki itd
    macduska wrote:
    właśnie nie wiem czy to małgoś czy ktoś inny?

poprosze adres na priv.

iwcia77, Aasiula, Bozia3, kkisia, moremi, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tutaj jest cos takiego jak nauka poprzez prace. Dostajesz umowę na dwa lata i uczysz sie nowego zawodu pracując, jednocześnie dostajesz pensje w wysokości 1300 eur. To ci przy okazji daje doświadczenie. Niestety czesto jest to kierowane do osób miedzy 18-30 rokiem życia....
    A nie możesz tam jakiejś działalności otworzyć? Czy przy tym kryzysie to bez sensu?
    no wlasnie teraz jest najwiekszy problem z kryzysem, wlosi zamykaja interesy, odsprzedaja licencje na kioski, bary, sklepy ...chinczykom...a sami spierdalaja zyc do cieplych krajow gdzie co miesiac na koncie maja przelew...

w italii tez jest cos takiego jak staz zawodowy...do 30 roku zycia - no ja juz sie nie kwalifikuje niestety. Wogole do pracy poszukuja tylko w tym przedziale wiekowym , ze wzgledu na korzystne podatki, dodatki itp.

Simba, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolejna ciężarówka z niskimi tempkami :-D

https://ovufriend.pl/wykres,0b14f09e24be4bfc1967e477e98d866a.html

moremi lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiem wiem :-) ale Polar pisała, że samych takich spotykała więc skoro żyła w patologicznym środowisku staram się zrozumieć pewne zachowania
    Dlaczego mi zarzucasz Ty i Simba zycie w patologicznym srodowisku. Tacy Polacy rowniez mieszkali w Belgii. I Ci co ciezko pracowali rowniez i tacy co mieli rodziny w Polsce i drugie zony w Belgii rowniez i do kosciola tez chodzili
    . Ja raczej od Polakow za granica stronilam i stronie.

Boziu - ja nie twierdze ze zlem jest znanie tabliczki mnozenia i wierszy na pamiec mi chodzi o nauke umiejetnosci wykorzystywania tej wiedzy- bo z tym slabo w polskich szkolach.

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Dlaczego mi zarzucasz Ty i Simba zycie w patologicznym srodowisku. Tacy Polacy rowniez mieszkali w Belgii. I Ci co ciezko pracowali rowniez i tacy co mieli rodziny w Polsce i drugie zony w Belgii rowniez i do kosciola tez chodzili
    . Ja raczej od Polakow za granica stronilam i stronie.

Boziu - ja nie twierdze ze zlem jest znanie tabliczki mnozenia i wierszy na pamiec mi chodzi o nauke umiejetnosci wykorzystywania tej wiedzy- bo z tym slabo w polskich szkolach.
    Bo zapomniałaś dodać "niektórzy" przed Polacy ;)

No ale bieda nie usprawiedliwa kradzieży. A tym sie Polacy zajmowali - stąd nieufnosć na granicach wobec Polakow.

Reni, moremi, kapturnica, macduska, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Więc napisz mi konkretnie proszę - konkretne umiejętności, które uważasz, że byłyby przydatne naszym dzieciom w ich dalszym rozwoju. Takie zajęcia w przedszkolu na przykład czy w szkole podstawowej. Z czego byś zrezygnowała, a co byś rozwinęła bardziej?

iwcia77, Reni, kkisia, Pusurek, kapturnica, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jeny dobrze , ze mi przypomnialas o petardach..bede musiala isc do weta po uspokajacze dla pchlarza :(
    My nie strzelamy. Dla dobra zwierzat naszych i cudzych.

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no wlasnie teraz jest najwiekszy problem z kryzysem, wlosi zamykaja interesy, odsprzedaja licencje na kioski, bary, sklepy ...chinczykom...a sami spierdalaja zyc do cieplych krajow gdzie co miesiac na koncie maja przelew...

w italii tez jest cos takiego jak staz zawodowy...do 30 roku zycia - no ja juz sie nie kwalifikuje niestety. Wogole do pracy poszukuja tylko w tym przedziale wiekowym , ze wzgledu na korzystne podatki, dodatki itp.
    Tak, ta cała walka z bezrobociem to jeden wielki przewał na ktorym korzystają głownie wszelkiej maści "doradcy", "szkoleniowcy" i biura pośrednictwa pracy, oraz przedsiębiorcy, ktorym zależy na tanim niekoniecznie dobrze wykwalifikowanym pracowniku, którego mozna szybko zastąpić innym...

iwcia77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czyli jak ta Ukrainka ze szwalni skończy studia w Paryżu to tez ja zaakceptujesz na swoja szefowa? Mimo ze na tych studiach sie nie dowie ze Bułgaria jest stolica Polski?
    Ona ma studia w Kijowie zrobione ale oprocz tego ze sympatyczna nie moge wiele o niej powiedziec . A ma meza Polaka, mowi dobrze po polsku. Ale dlaczego ona mialaby byc moim przelozonym?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł kobity ale poważne tematy od rana. Ja nie mam kłopotu z obcokrajowcami. Kiedyś dawno pracowałam w fabryce Motorli w Stanach większość pracowników to byli Meksykanie, Hindusi i Polacy. Najbardziej przerażali mnie Polacy-zawistni,wredni do bólu... Dzięki rodakom nie dało się tam długo zagrzać miejsca.

iwcia77, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też z chęcią się dowiem

słuchajcie a może nauczyciele z PL nie jeździli po świecie i nie wiedzą, że można inaczej
    może trzeba by zebrać takie informacje i wysłać do MENu

Bozia3 wrote:
    Więc napisz mi konkretnie proszę - konkretne umiejętności, które uważasz, że byłyby przydatne naszym dzieciom w ich dalszym rozwoju. Takie zajęcia w przedszkolu na przykład czy w szkole podstawowej. Z czego byś zrezygnowała, a co byś rozwinęła bardziej?

iwcia77, Pusurek, moremi, kkisia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie, nie, nie! Ja nie zbieram. Tylko Norwegię chciałam, bo marzę o karmieniu fiordów z ręki :-)

Bry :-)
    Powaga? No to wez Ty przyplyn do mnie! Fiorda jakiegos sie zlapie, zebys miala co karmic.

iwcia77, moremi, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ona ma studia w Kijowie zrobione ale oprocz tego ze sympatyczna nie moge wiele o niej powiedziec . A ma meza Polaka, mowi dobrze po polsku. Ale dlaczego ona mialaby byc moim przelozonym?
    Polar, a gdzie Ty masz skończone studia? Sorki za pytanie, ale jestem bardzo ciekawa...

kapturnica, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a można czymać w akwarium? to może i ja bym fiorda wzięła! Łagodne som? ;-)
    Pusurek wrote:
    Powaga? No to wez Ty przyplyn do mnie! Fiorda jakiegos sie zlapie, zebys miala co karmic.

Simba, Bozia3, iwcia77, Pusurek, moremi, kkisia, kapturnica, Bursztyn, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno nie w ESKK ;-)
    Bozia3 wrote:
    Polar, a gdzie Ty masz skończone studia? Sorki za pytanie, ale jestem bardzo ciekawa...

Bozia3, iwcia77, Pusurek, Simba, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Polar na siłę chcesz przekonać na spółkę z Ewką, że Polska to chujowy kraj. I co teraz mamy z tym zrobić? Pociąć się? Weźcie się spakujcie i wyjedzcie aaaaaaaa i zabierzcie ze sobą Jarosława on też narzeka
    Polar chce tez przekonac, ze wie lepiej, buszujac po roznych forach. No i niech buszuje dalej, wiedza z netu jest niezastapiona. Polecam jeszcze wikipedie...

kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra szefowej nie ma to idę obejrzę kolejny odcinek Czasu Honoru
    zakochałam się w tym serialu
    jak wrócę ma być spokój!

iwcia77, moremi, kkisia, kapturnica, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    My nie strzelamy. Dla dobra zwierzat naszych i cudzych.
    jeszcze dla dobra własnych przestań je przebierać bez ich zgody....;)

Reni, iwcia77, moremi, kkisia, kapturnica, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 6302 6303 6304 6305 6306 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ