35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a widzisz, bo tego się uczy za granicą.. jak znaleźć szybko na wikipediiPusurek wrote:Polar chce tez przekonac, ze wie lepiej, buszujac po roznych forach. No i niech buszuje dalej, wiedza z netu jest niezastapiona. Polecam jeszcze wikipedie...
Bozia3, iwcia77, Pusurek, kkisia, kapturnica, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak, ta cała walka z bezrobociem to jeden wielki przewał na ktorym korzystają głownie wszelkiej maści "doradcy", "szkoleniowcy" i biura pośrednictwa pracy, oraz przedsiębiorcy, ktorym zależy na tanim niekoniecznie dobrze wykwalifikowanym pracowniku, którego mozna szybko zastąpić innym...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
hahaha no właśnie
a gdzie Bursztyn!?Gdzie Leon!
Bozia3 wrote:jeszcze dla dobra własnych przestań je przebierać bez ich zgody....Bozia3, iwcia77, kkisia, moremi, kapturnica, Bursztyn, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ona ma studia w Kijowie zrobione ale oprocz tego ze sympatyczna nie moge wiele o niej powiedziec . A ma meza Polaka, mowi dobrze po polsku. Ale dlaczego ona mialaby byc moim przelozonym?
1. Homo sovieticus i ludzie z WNP sa be, bo gowniany system edukacyjny - to samo w Polsce. Nie nadają sie na szefów.
2. Ludzie z Oceanii i Ameryki Południowej fajni, ale u nich tez system edukacyjny do dupy wiec szkola sie na Zachodnich uczelniach i wtedy sa ok na szefow
3. Zachodnie uczelnie super (nie wiem wprawdzie dlaczego, bo nie studiowałam tu)
Czyli ze jeśli Ukrainka skończy zachodnia uczelnie to moze byc szefem?iwcia77, Bozia3, Pusurek, kkisia, moremi, kapturnica, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj w domu sobie siedzę,zjadłam kromeczke chleba z miodem z pyłkiem i propolisem. Dostałam od znajomej,która ma pasieke i swoje własne pszczoły.
Możecie mi przypomnąć jaki to dobroczynnych wpływ ma ten propolis z pyłkiem? I jaką to dawkę powinno się zapodawać?Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a można czymać w akwarium? to może i ja bym fiorda wzięła! Łagodne som?
A w akwarium to nie, musisz miec pasnik.Simba, Reni, Bozia3, kkisia, iwcia77, moremi, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:To zalezy. Nam sie łonskiego roku taka cholera trafila, ze trzeba bylo wypuscic...
A w akwarium to nie, musisz miec pasnik.Reni, Pusurek, Bozia3, kkisia, iwcia77, moremi, kapturnica, Bursztyn, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:jeszcze dla dobra własnych przestań je przebierać bez ich zgody....
Simba, peppapig, Reni, iwcia77, Bozia3, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTylko mnie nie zlinczujcie siedzę sobie i czekam na księdza, kolęda jest dzisiaj
W mojej parafii jest świetny proboszcz,jeden ksiądz by się znalazł jeszcze taki ludzki. Ogólnie nie narzekam, stawek co łaska ustalonych nie maBozia3, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nie wiem czy z Merynosem będą w symbiozie (słowo z biologi z podstawówki
)
Pusurek wrote:To zalezy. Nam sie łonskiego roku taka cholera trafila, ze trzeba bylo wypuscic...
A w akwarium to nie, musisz miec pasnik.iwcia77, Pusurek, Bozia3, kkisia, moremi, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
p.s. dracena jest dla kotów trującaPusurek wrote:Tja. Jak powiedzialam kocie przed swietami, ze nie bedzie reniferem, to z zemsty poszla wyzrec mi dracene z doniczki, a potem wyrzygala sie w lazience. Bo chciala sie przebierac!! I ja zawiodlam!
moremi, Pusurek, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
to pozostaje Ci kradzież lub prostytucja. Nie proponuję sutenerstwa, bo tu już trzeba wiedzieć jak wiedzę wykorzystaćiwcia77 wrote:patrz ! na to nie wpadlam ! cos malo blyskotliwa jestem
wina chyba edukacji komunistycznej
iwcia77, moremi, Simba, Pusurek, kapturnica, Bursztyn, macduska, ComeToMeBaby, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:też z chęcią się dowiem
słuchajcie a może nauczyciele z PL nie jeździli po świecie i nie wiedzą, że można inaczej
może trzeba by zebrać takie informacje i wysłać do MENu
Uczenie sie na pamiec potwornie glupich wierszy - czytalas, zaglAdalas do podrecznikow klas 1-3 - dno kompletne. Zero dotkniecia nauki, sama teoria, zero doswiadczen , nuda. Nauka jezykow - to piisanie testow - zero mowienia - a chyba o to chodzi. Jesli ktoras z Was zna biegle jezyk to glownie dlatego ze mieszkala za granica a nie dlatego ze sie go nauczyly w szkole. Prosze powiedz mi Boziu ile w swoim zyciu skorzystalas z wiedzy matematycznej wyniesionej ze szkoly? Co Ci sie w zyciu przydalo? Calki? Rachunek prawdopodobienstwa? Rownania z dwiema niewiadomymi? -
Pusurek wrote:Powaga? No to wez Ty przyplyn do mnie! Fiorda jakiegos sie zlapie, zebys miala co karmic.
W 2015 lecimy na Wyspy Kanaryjskie i przez Atlantyk do Hiszpanii.Pusurek, Simba, kapturnica, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:nie wiem czy z Merynosem będą w symbiozie (słowo z biologi z podstawówki
)
)
moremi, Simba, Reni, kapturnica, kkisia, iwcia77, Bozia3, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny