X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a widzisz, bo tego się uczy za granicą.. jak znaleźć szybko na wikipedii ;-)
    Pusurek wrote:
    Polar chce tez przekonac, ze wie lepiej, buszujac po roznych forach. No i niech buszuje dalej, wiedza z netu jest niezastapiona. Polecam jeszcze wikipedie...

Bozia3, iwcia77, Pusurek, kkisia, kapturnica, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak, ta cała walka z bezrobociem to jeden wielki przewał na ktorym korzystają głownie wszelkiej maści "doradcy", "szkoleniowcy" i biura pośrednictwa pracy, oraz przedsiębiorcy, ktorym zależy na tanim niekoniecznie dobrze wykwalifikowanym pracowniku, którego mozna szybko zastąpić innym...
    no otoz to- lepiej bym tego nie ujela :)

kapturnica lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha no właśnie

a gdzie Bursztyn!?Gdzie Leon!
    Bozia3 wrote:
    jeszcze dla dobra własnych przestań je przebierać bez ich zgody....;)

Bozia3, iwcia77, kkisia, moremi, kapturnica, Bursztyn, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ona ma studia w Kijowie zrobione ale oprocz tego ze sympatyczna nie moge wiele o niej powiedziec . A ma meza Polaka, mowi dobrze po polsku. Ale dlaczego ona mialaby byc moim przelozonym?
    Ja po prostu staram sie znaleźć jakaś logikę. Bo na razie rozumiem tyle:
    1. Homo sovieticus i ludzie z WNP sa be, bo gowniany system edukacyjny - to samo w Polsce. Nie nadają sie na szefów.
    2. Ludzie z Oceanii i Ameryki Południowej fajni, ale u nich tez system edukacyjny do dupy wiec szkola sie na Zachodnich uczelniach i wtedy sa ok na szefow
    3. Zachodnie uczelnie super (nie wiem wprawdzie dlaczego, bo nie studiowałam tu)

Czyli ze jeśli Ukrainka skończy zachodnia uczelnie to moze byc szefem?

iwcia77, Bozia3, Pusurek, kkisia, moremi, kapturnica, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj w domu sobie siedzę,zjadłam kromeczke chleba z miodem z pyłkiem i propolisem. Dostałam od znajomej,która ma pasieke i swoje własne pszczoły.
    Możecie mi przypomnąć jaki to dobroczynnych wpływ ma ten propolis z pyłkiem? I jaką to dawkę powinno się zapodawać?

Iwone lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no otoz to- lepiej bym tego nie ujela :)
    Rachunek jest prosty - stan sie takim posrednkiem/doradca/szkoleniowcem ;)

iwcia77, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a można czymać w akwarium? to może i ja bym fiorda wzięła! Łagodne som? ;-)
    To zalezy. Nam sie łonskiego roku taka cholera trafila, ze trzeba bylo wypuscic...
    A w akwarium to nie, musisz miec pasnik.

Simba, Reni, Bozia3, kkisia, iwcia77, moremi, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To zalezy. Nam sie łonskiego roku taka cholera trafila, ze trzeba bylo wypuscic...
    Czyli mozna w torebce :)

Reni, Pusurek, Bozia3, kkisia, iwcia77, moremi, kapturnica, Bursztyn, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jeszcze dla dobra własnych przestań je przebierać bez ich zgody....;)
    Tja. Jak powiedzialam kocie przed swietami, ze nie bedzie reniferem, to z zemsty poszla wyzrec mi dracene z doniczki, a potem wyrzygala sie w lazience. Bo chciala sie przebierac!! I ja zawiodlam! :-P

Simba, peppapig, Reni, iwcia77, Bozia3, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko mnie nie zlinczujcie siedzę sobie i czekam na księdza, kolęda jest dzisiaj ;)
    W mojej parafii jest świetny proboszcz,jeden ksiądz by się znalazł jeszcze taki ludzki. Ogólnie nie narzekam, stawek co łaska ustalonych nie ma ;)

Bozia3, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy z Merynosem będą w symbiozie (słowo z biologi z podstawówki ;-) )
    Pusurek wrote:

iwcia77, Pusurek, Bozia3, kkisia, moremi, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Rachunek jest prosty - stan sie takim posrednkiem/doradca/szkoleniowcem ;)
    patrz ! na to nie wpadlam ! cos malo blyskotliwa jestem :) wina chyba edukacji komunistycznej ;D

Simba, Pusurek, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p.s. dracena jest dla kotów trująca
    Pusurek wrote:
    Tja. Jak powiedzialam kocie przed swietami, ze nie bedzie reniferem, to z zemsty poszla wyzrec mi dracene z doniczki, a potem wyrzygala sie w lazience. Bo chciala sie przebierac!! I ja zawiodlam! :-P

moremi, Pusurek, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czyli mozna w torebce :)
    ale tej niebieskiej co ma Wacia ;D

Simba, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to pozostaje Ci kradzież lub prostytucja. Nie proponuję sutenerstwa, bo tu już trzeba wiedzieć jak wiedzę wykorzystać ;-)
    iwcia77 wrote:
    patrz ! na to nie wpadlam ! cos malo blyskotliwa jestem :) wina chyba edukacji komunistycznej ;D

iwcia77, moremi, Simba, Pusurek, kapturnica, Bursztyn, macduska, ComeToMeBaby, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    też z chęcią się dowiem

słuchajcie a może nauczyciele z PL nie jeździli po świecie i nie wiedzą, że można inaczej
    może trzeba by zebrać takie informacje i wysłać do MENu
    Moze i jezdzili - a stac ich z tymi zarobkami? ale jak slysze ze moje dziecko np. nudzi sie na angielskim , nie bierze udzialu, jest myslami gdzie indziej wiec prosze pania by nie uczyla go tego co jest w ksiazce tylko dawala mu inne zadania to pani mowi mi ze ona ma program i musi go zrealiowac. No wiec pytam sie czy z dzieckiem mowiacym biegle po angielsku musi przerabiac nazwe owocow czy " mam na imie" bo to umie i warto by zajac sie czyms innym- zadaniem mu wypracowan - pani jak katarynka ze ona ma program i musi sie tego trzymac.

Uczenie sie na pamiec potwornie glupich wierszy - czytalas, zaglAdalas do podrecznikow klas 1-3 - dno kompletne. Zero dotkniecia nauki, sama teoria, zero doswiadczen , nuda. Nauka jezykow - to piisanie testow - zero mowienia - a chyba o to chodzi. Jesli ktoras z Was zna biegle jezyk to glownie dlatego ze mieszkala za granica a nie dlatego ze sie go nauczyly w szkole. Prosze powiedz mi Boziu ile w swoim zyciu skorzystalas z wiedzy matematycznej wyniesionej ze szkoly? Co Ci sie w zyciu przydalo? Calki? Rachunek prawdopodobienstwa? Rownania z dwiema niewiadomymi?

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Powaga? No to wez Ty przyplyn do mnie! Fiorda jakiegos sie zlapie, zebys miala co karmic.
    W planach mam Norwegię, Arktykę i Karaiby (tak dla kontrastu). Fiordy miały być w tamtym roku, ale na ef wyszła tylko Finlandia.
    W 2015 lecimy na Wyspy Kanaryjskie i przez Atlantyk do Hiszpanii.

Pusurek, Simba, kapturnica, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie wiem czy z Merynosem będą w symbiozie (słowo z biologi z podstawówki ;-) )
    Wlozysz do 2 roznych przegrodek w torebce. Jak sie dogadaja przy pasniku, to bedzie symbioza mutualistyczna ( biologia klasa 8 ;-) )

moremi, Simba, Reni, kapturnica, kkisia, iwcia77, Bozia3, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Wiesz co? Idź i sobie pomnóż!
    ;)

Reni, kapturnica, Pusurek, kkisia, iwcia77, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    p.s. dracena jest dla kotów trująca
    Toc poszla i wyrzygala. Zawsze to robi, kiedy chce zwrocic na siebie uwage, ze nie zaspokajamy jej potrzeb. ;-)

iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 6303 6304 6305 6306 6307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ