X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może przerzucisz się na weterynarię? pacjenci są trochę fajniejsi a i może Wet Leona Ci pomoże ;-)
    Bursztyn wrote:
    to byla magisterrka, a na doktorat dopiero sie przygotowuje :)
    promotor.....ah.... :)

mamatrojki80, Bozia3, moremi, Bursztyn, kkisia, Mega, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Przeciez tam pokazala oprocz tych z 25 dc rowniez badania z 4 dc - widac ewidentnie co i jak. Ale powinna je powtorzyc i to nie raz
    Ale te z 4dc juz kiedys pokazywala.I pisalysmy z dziewczynami ,ze nie sa za fajne i powinna je powtorzyc
    ..Potem pisala o tym ,ze bedzie robila kolejne..Doradzalysmy z dziewczynami by je zrobila poczatkiem cyklu..Bo beda niewiarygodne jesli zrob i je koncem cyklu.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ciekawe, czy od takich syropów można się uzależnić....
    Nie wiem bo w lipcu poronilam a na poczatku sierpnia wrocilam na stale ( chyba) do kraju , a w Polsce tusipek na recepte.

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    można

kurcze może i ja go sobie nabędę ;-) pamiętam, że siostra często chorowała ..i ja jej podpijałam ..tyle lat picia syropu zmarnowane ;-)
    Bozia3 wrote:
    ciekawe, czy od takich syropów można się uzależnić....

Aasiula, Bozia3, moremi, SolarPolar, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Wrocilismy z Leonem, jest lepiej ale nadal ma brac antybiotyk, jeszcze z 10 dni niestety, nie wzial kasy za wizyte, zaplacilismy tylko za leki :)
    kochany wet i chyba lubi Leona ;)
    Burszta, zdrowia dla Leona ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Progesteron masz niczego sobie po owulacji.Ładny..Wskazuje na to ,ze owulacja byla

O rany :-) Ale sie ucieszylam. Dzis dwie dobre wiadomosci-Ca125 ok, no i ze byla owulacja.
    Wiem, wiem Kapto, ze to o niczym nie swiadczy ale lepsze to niz nic.

26 dc zrobilam tez TSH-2.680 mIU/L ( 0.160 - 3.940), 4 dc byl 3,63 μlU/ml (0,35 — 4,94)

Zofia8
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tusipek
    pamiętam jak byłam dzieckiem piło się go chyba na kaszel O.o
    Ale glownie w zastepstwie slodyczy plus vibovit, visolvit i mleko w proszku i kogielmogiel :-)

kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie ma
    włozysz ołówek pod cycka i nie spadnie? witaj w tej fajnej grupie ;-)
    a jak nie to do Teresek 07icon_smile4.gif

No cóż, cyców w pracy nie wywalę, ale w domu sprawdzę, używając najgrubszego ołówka jaki znajdę ;-) jak nie to przypuszczam, ze uu Teresek też jest zajefajnie ;-)

Bozia3, SolarPolar, Aasiula, gretka, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, BISCA, macduska, Arwena, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    O rany :-) Ale sie ucieszylam. Dzis dwie dobre wiadomosci-Ca125 ok, no i ze byla owulacja.
    Wiem, wiem Kapto, ze to o niczym nie swiadczy ale lepsze to niz nic.

26 dc zrobilam tez TSH-2.680 mIU/L ( 0.160 - 3.940), 4 dc byl 3,63 μlU/ml (0,35 — 4,94)
    tsh nie ejst zalezne od dnia cyklu...to hormon tarczycy a nie plciowy...lubi sie wahac Oprocz tsh wazne jest ft3 i ft4 czy meisci sie w okolicach 50% Bo czasem nawet lekko podniesione tsh nie swiadczy o tym ,ze cos zaczyna sie dziac poki ft3 i ft4 jestladne
    http://www.chorobytarczycy.eu/kalkulator
    tu mozna łatwo obliczyc

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Polar Ty mówisz poważnie??? O.o

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c937aa8653a3.jpg
    Powaznie! To nie byl tusipek ale smakowal jak tusipek a ja wychowana na tusipku:-) nie moglam sie wiec oprzec i pilam prawie codziennie jedna buteleczke i zaszlam w ciaze:-) ale to raczej nie dzieki syropkowi ale pewnie wczesniejszej stymulacji hormonalnej do iui.

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj jadę na visolvicie i na koglu-moglu

w pracy wkręcałyśmy świętojebliwą koleżankę ;-) - sypałyśmy sobie kreski na ręku i zlizywałyśmy ;-) mina bezcenna

Bozia3, Aasiula, mamatrojki80, SolarPolar, ComeToMeBaby, Bursztyn, kkisia, gosia7122, Mega, Arwena, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja suka oszalala,leje gdzie popadnie ,Mam wrazenie ze robi to zlosliwie 036.gif.
    Bylam u weta ,zdrowa jest !
    Brakuje jeszcze zeby mi nasrala w domu0dash2.gif

Mega, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Wrocilismy z Leonem, jest lepiej ale nadal ma brac antybiotyk, jeszcze z 10 dni niestety, nie wzial kasy za wizyte, zaplacilismy tylko za leki :)
    no no....jak nie promotor, to teraz vet....ciekawe, dlaczego nie wziął kasy za wiztytę...:)

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może poprostu robiłaś seks?
    muszę o tym pomyśleć ;-)
    SolarPolar wrote:
    ale to raczej nie dzieki syropkowi ale pewnie wczesniejszej stymulacji hormonalnej do iui.

SolarPolar, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    oj kapta kapta....:) wolałabyś umrzeć wcześniej, niż czasami nie mieć racji...:)

czy to jest pytanie tylko o ulepszenie smaku??

"Mam jeszcze pytanie do ekspertek :)
    Od nowego cyklu chce zastosować siemię lniane (oj, bedzie cieżko, bo moje gardło nie toleruje ani glutow ani zawiesin). gotowac cały w ziarenkach czy przd ugotowaniem zmielić? Ile sypać do zagotowania (jakie proporcje), jak mozna poprawić walory smakowe tego specyfiku tak, aby nie zepsuć jego właściwości? Pomoże ktos??? "
    Czy cos w tym co napsialam jest niezrozumiale dla ciebie??
    Nikt nikogo nie zmusza do gotowca..ja napisalam ze uwazam ,ze nie traci zbyt walorow odzywczych ty uwazasz ze traci..Nie donioslam sie do gotowania ziarenek bo jasno okreslilam ze kupowalam gotowe..Za to odnioslam sie do poprawienia smaku...Jaki masz problem??Jedna doradza to , druga cos innego..A kazdy i tak decyduje sam o tym co robi? Dodalam ,ze na mnie to dzialalo..Wiec co bzdurnego jej niby doradzilam??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:52

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ta Leona:-) mialas te jeansy co na zdjeciu wczorajszym i obcisla bluzeczke ?

Bozia3, Aasiula, Reni, moremi, ComeToMeBaby, Bursztyn, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale patrz jak Burszta się zawsze dobrze ustawi
    Bozia3 wrote:
    no no....jak nie promotor, to teraz vet....ciekawe, dlaczego nie wziął kasy za wiztytę...:)

Aasiula, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    No cóż, cyców w pracy nie wywalę, ale w domu sprawdzę, używając najgrubszego ołówka jaki znajdę ;-) jak nie to przypuszczam, ze uu Teresek też jest zajefajnie ;-)
    nie przejmuj się....tu Ci zadadzą jeszcze kilka pojechanych pytań...:) nie pomoże to zaciążyć...ale za to może być wesoło...
    BTW nie daj się wkręcić z odpowiedzią na pytanie o lody...:)

moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Monica74 Nowa

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    mam pytanie, czy któraś z Was stara się o dziecko po wycięciu mięśniaka macicy? Mnie czeka operacja w maju. Wychodzi na to, że właśnie mięśniak jest przyczyną niepowodzeń. W tamtym roku skończyłam 40 lat. Staramy się z partnerem od ponad pół roku. Mięśniaka wykryto u mnie w grudniu.

Monica74
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Czy cos w tym co napsialam jest niezrozumiale dla ciebie??
    Nikt nikogo nie zmusza do gotowca..ja napisalam ze uwazam ,ze nie traci zbyt walorow odzywczych ty uwazasz ze traci..Jaki masz problem??Jedna doradza to , druga cos innego..A kazdy i tak decyduje sam o tym co robi? Dodalam ,ze na mnie to dzialalo..Wiec co bzdurnego jej niby doradzilam??
    a dajże mi już spokój..nie chcę mi się tego ciągnąć...

mamatrojki80, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 7116 7117 7118 7119 7120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ