35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a może przerzucisz się na weterynarię? pacjenci są trochę fajniejsi a i może Wet Leona Ci pomoże
Bursztyn wrote:to byla magisterrka, a na doktorat dopiero sie przygotowuje
promotor.....ah....mamatrojki80, Bozia3, moremi, Bursztyn, kkisia, Mega, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Przeciez tam pokazala oprocz tych z 25 dc rowniez badania z 4 dc - widac ewidentnie co i jak. Ale powinna je powtorzyc i to nie raz
..Potem pisala o tym ,ze bedzie robila kolejne..Doradzalysmy z dziewczynami by je zrobila poczatkiem cyklu..Bo beda niewiarygodne jesli zrob i je koncem cyklu.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
można
kurcze może i ja go sobie nabędępamiętam, że siostra często chorowała ..i ja jej podpijałam ..tyle lat picia syropu zmarnowane
Bozia3 wrote:ciekawe, czy od takich syropów można się uzależnić....Aasiula, Bozia3, moremi, SolarPolar, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Progesteron masz niczego sobie po owulacji.Ładny..Wskazuje na to ,ze owulacja byla
O ranyAle sie ucieszylam. Dzis dwie dobre wiadomosci-Ca125 ok, no i ze byla owulacja.
Wiem, wiem Kapto, ze to o niczym nie swiadczy ale lepsze to niz nic.
26 dc zrobilam tez TSH-2.680 mIU/L ( 0.160 - 3.940), 4 dc byl 3,63 μlU/ml (0,35 — 4,94)Zofia8
-
nick nieaktualnyReni wrote:
No cóż, cyców w pracy nie wywalę, ale w domu sprawdzę, używając najgrubszego ołówka jaki znajdęjak nie to przypuszczam, ze uu Teresek też jest zajefajnie
Bozia3, SolarPolar, Aasiula, gretka, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, BISCA, macduska, Arwena, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:O rany
Ale sie ucieszylam. Dzis dwie dobre wiadomosci-Ca125 ok, no i ze byla owulacja.
Wiem, wiem Kapto, ze to o niczym nie swiadczy ale lepsze to niz nic.
26 dc zrobilam tez TSH-2.680 mIU/L ( 0.160 - 3.940), 4 dc byl 3,63 μlU/ml (0,35 — 4,94)
http://www.chorobytarczycy.eu/kalkulator
tu mozna łatwo obliczyc -
Reni wrote:Polar Ty mówisz poważnie???
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c937aa8653a3.jpgBozia3 lubi tę wiadomość
-
ja dzisiaj jadę na visolvicie i na koglu-moglu
w pracy wkręcałyśmy świętojebliwą koleżankę- sypałyśmy sobie kreski na ręku i zlizywałyśmy
mina bezcenna
Bozia3, Aasiula, mamatrojki80, SolarPolar, ComeToMeBaby, Bursztyn, kkisia, gosia7122, Mega, Arwena, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Wrocilismy z Leonem, jest lepiej ale nadal ma brac antybiotyk, jeszcze z 10 dni niestety, nie wzial kasy za wizyte, zaplacilismy tylko za leki
kochany wet i chyba lubi LeonaBursztyn lubi tę wiadomość
-
a może poprostu robiłaś seks?
muszę o tym pomyślećSolarPolar wrote:ale to raczej nie dzieki syropkowi ale pewnie wczesniejszej stymulacji hormonalnej do iui.SolarPolar, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:oj kapta kapta....
wolałabyś umrzeć wcześniej, niż czasami nie mieć racji...
czy to jest pytanie tylko o ulepszenie smaku??
"Mam jeszcze pytanie do ekspertek
Od nowego cyklu chce zastosować siemię lniane (oj, bedzie cieżko, bo moje gardło nie toleruje ani glutow ani zawiesin). gotowac cały w ziarenkach czy przd ugotowaniem zmielić? Ile sypać do zagotowania (jakie proporcje), jak mozna poprawić walory smakowe tego specyfiku tak, aby nie zepsuć jego właściwości? Pomoże ktos??? "
Nikt nikogo nie zmusza do gotowca..ja napisalam ze uwazam ,ze nie traci zbyt walorow odzywczych ty uwazasz ze traci..Nie donioslam sie do gotowania ziarenek bo jasno okreslilam ze kupowalam gotowe..Za to odnioslam sie do poprawienia smaku...Jaki masz problem??Jedna doradza to , druga cos innego..A kazdy i tak decyduje sam o tym co robi? Dodalam ,ze na mnie to dzialalo..Wiec co bzdurnego jej niby doradzilam??Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:52
-
Bursztyn wrote:Wrocilismy z Leonem, jest lepiej ale nadal ma brac antybiotyk, jeszcze z 10 dni niestety, nie wzial kasy za wizyte, zaplacilismy tylko za leki
kochany wet i chyba lubi LeonaBozia3, Aasiula, Reni, moremi, ComeToMeBaby, Bursztyn, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
ale patrz jak Burszta się zawsze dobrze ustawiBozia3 wrote:no no....jak nie promotor, to teraz vet....ciekawe, dlaczego nie wziął kasy za wiztytę...
Aasiula, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
agp wrote:No cóż, cyców w pracy nie wywalę, ale w domu sprawdzę, używając najgrubszego ołówka jaki znajdę
jak nie to przypuszczam, ze uu Teresek też jest zajefajnie
nie pomoże to zaciążyć...ale za to może być wesoło...
BTW nie daj się wkręcić z odpowiedzią na pytanie o lody...moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
Witam,
mam pytanie, czy któraś z Was stara się o dziecko po wycięciu mięśniaka macicy? Mnie czeka operacja w maju. Wychodzi na to, że właśnie mięśniak jest przyczyną niepowodzeń. W tamtym roku skończyłam 40 lat. Staramy się z partnerem od ponad pół roku. Mięśniaka wykryto u mnie w grudniu.Monica74 -
kapturnica wrote:Czy cos w tym co napsialam jest niezrozumiale dla ciebie??
Nikt nikogo nie zmusza do gotowca..ja napisalam ze uwazam ,ze nie traci zbyt walorow odzywczych ty uwazasz ze traci..Jaki masz problem??Jedna doradza to , druga cos innego..A kazdy i tak decyduje sam o tym co robi? Dodalam ,ze na mnie to dzialalo..Wiec co bzdurnego jej niby doradzilam??mamatrojki80, Mega, Arwena lubią tę wiadomość