35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ale te z 4dc juz kiedys pokazywala.I pisalysmy z dziewczynami ,ze nie sa za fajne i powinna je powtorzyc
..Potem pisala o tym ,ze bedzie robila kolejne..Doradzalysmy z dziewczynami by je zrobila poczatkiem cyklu..Bo beda niewiarygodne jesli zrob i je koncem cyklu.Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:ale patrz jak Burszta się zawsze dobrze ustawi
Ja ją widziałam w akcji na mieście - jak strzela oczami do facetów - niewiniątko....
Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość
-
muszę iść po visolvit
chodzi za mną od kilku dni a po dzisiejszym pisaniu jestem na głodzie
Polarze! aleś mnie urządziłaBozia3, kapturnica, kkisia, gosia7122, Mega, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale te z 4dc juz kiedys pokazywala.I pisalysmy z dziewczynami ,ze nie sa za fajne i powinna je powtorzyc
..Potem pisala o tym ,ze bedzie robila kolejne..Doradzalysmy z dziewczynami by je zrobila poczatkiem cyklu..Bo beda niewiarygodne jesli zrob i je koncem cyklu.kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ale czemu napadacie Polara
przeciez nie ma obowiązku czytania forum
mało tego, jak ktoś porywa się na doczytanie wszystkiego, to nie ma obowiązku czytania ze zrozumieniem
dziwne odgórne zarządzeniaBozia3, moremi, kkisia, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no właśnie - a czy Zofia przeszła test? Ksiądz się nam cosik leni ostatnio...
Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, gosia7122, macduska lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:muszę iść po visolvit
chodzi za mną od kilku dni a po dzisiejszym pisaniu jestem na głodzie
Polarze! aleś mnie urządziła
Mam pytanie. Kiedys przerabialysmy ten temat ale na ktorej stronie? Chodzi o odrobaczanie. Pomyslam sobie tyle lat w tropikach ( choc badania robilismy) a teraz pies ktory i na lozku sie rozlozy wiec przydaloby sie cos przeczyscic bo nie mam ochoty byc mieszkaniem dla robali. Czytalam o jakis miksturach made hand ale ja chce tablete i juz. Jak to zrobic i do kogo pojsc?Reni, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dokładnie tak pomyślałam.....tu dupą zakręci, tam lokami....i faceci głupieją...
Ja ją widziałam w akcji na mieście - jak strzela oczami do facetów - niewiniątko....
a to-to juz jest pomowienieBozia3, Reni, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale czemu napadacie Polara
przeciez nie ma obowiązku czytania forum
mało tego, jak ktoś porywa się na doczytanie wszystkiego, to nie ma obowiązku czytania ze zrozumieniem
dziwne odgórne zarządzeniaReni, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Andżej ostatnio jest jakiś wyciszony
nie wiem czym to spowodowane, może odprawia egzorcyzmy
Bozia3 wrote:no właśnie - a czy Zofia przeszła test? Ksiądz się nam cosik leni ostatnio...Bozia3, Mega, BISCA lubią tę wiadomość