35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:factico - zapomniałam przecież o Adze i Olenie, grosza, lucky, anek42 no i mango...
z sentymentem wspominam Izę - pamiętam jak opowiadała, że wzięli ją w pracy za wariatkę, bo była niecierpliwa i mierzyła se w kiblu tempkę....a pod kiblem ktoś stal i słyszał jak jej termometr pipcy...
Polar - ja teraz też mam jakiś przytępiony temperament, choć nigdy nie miałam jakiegoś oszałamiającego (jak słyszę opowieści Komety - to bym zwariowała po miesiącu..) - no a teraz po urodzeniu to jakaś kicha...z czego to wynika cholercia? I czy aby minie?
Mega, Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby, Mango, kkisia, gosia7122, BISCA, Arwena, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie ma wg mnie do czego sie odnosic.Bo robienie hormonow koncem miesiaca mija sie kompletnie z celem..Sa niewiarygodne
Moze Polar ma inne zdanie ale ja uwazam ,ze bezsensowne bylo ich robienie bo nic nie wnosza do obserwacji cyklu....
Moge sie odniesc tylko do estardiolu jest bardzo niski wiec raczej ciazy z tego cyklu nie ebdzie..Poniewaz po zaplodnieniu i progesteron i estardiol rosnie ...
Dzieki Kapto.
26 dc zrobilam progesteron -15.00 ng/mL (Luteal phase: 1.7 - 27.0), no i AMH-jeszcze czekam na wynikZofia8
-
SolarPolar wrote:Mega jak Ci nie pojdzie z sieminiem (?) to kup w aptece smaczny syrop na rozrzedzenie sluzu - tez dziala na poprawe tego pochwowego. Nie pamietam juz nazwy syropu ale poszukaj w necie.
w założeniu mają rozrzedzać wydzielinę w płucach, ale działają też i na ten sluz, o który nam chodzi. tylko z tego co czytałam to trzeba wypić całą butelkę dziennie, żeby dało efekt. to ekonomiczne to to nie jest. siemię jest za grosze. i zdaje mi się ze zdrowsze niż te syropy z masą chemii dodatkowej.Bozia3, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bzdury moze i opowiadam..Tobie sie to tez niestety zdarza....Napisalam o sobie a nie o dzialaniu nakazdego..
wydaje CI się, że znasz się na wszystkim najlepiej na świecie - to przynajmniej sprawdź wcześniej co chcesz doradzać....mamatrojki80, Reni, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no i po nim Ty zaciążyłaś wtedy....jakiś tupisek czy coś takiego?
Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Mango, Bursztyn, ania.g, kkisia, caffe, Mega, gosia7122, BISCA, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie pisałaś o sobie jakiejś opowieści od czapy, a odpowiadałaś na post megi - która prosiła o radę jak stosować siemię...
wydaje CI się, że znasz się na wszystkim najlepiej na świecie - to przynajmniej sprawdź wcześniej co chcesz doradzać....[/QUOT
Sama jestes od czapy..
A ona prosila nie o to jak stosowac tylko ja ulepszyc smak.Moze tez czytaj ze zrozumieniem. -
Aasiula wrote:Suty mnie bola ,bez cyckonosza sie nie da chodzic
A to znaczy ze @ sie zbliza ;/
pierdzielisz Asiula, na ciaze jest tak samoBozia3, Aasiula, moremi, Mango, kkisia, gosia7122, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Tak tak . Dorwalam z kumpela syrop w aptece ( to w jakims dzikolandzie bylo), smak mial jak ukochany tusipek i okazalo sie ze i zawieral alkohol . Wiec wystarczylo dodac lodu i smakowal niczym likier ! I wypilam go w tym zaciazonym miesiacu kilka buteleczek - choc powodem jego kupna nie byl brak alkoholu tylko bol gardla ale jak sie okazal tak pyszny to ciagnelysmy go rowno:-)
Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Polar Ty mówisz poważnie???
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c937aa8653a3.jpg
SolarPolar wrote:Tak tak . Dorwalam z kumpela syrop w aptece ( to w jakims dzikolandzie bylo), smak mial jak ukochany tusipek i okazalo sie ze i zawieral alkohol . Wiec wystarczylo dodac lodu i smakowal niczym likier ! I wypilam go w tym zaciazonym miesiacu kilka buteleczek - choc powodem jego kupna nie byl brak alkoholu tylko bol gardla ale jak sie okazal tak pyszny to ciagnelysmy go rowno:-)SolarPolar lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:nie pisałaś o sobie jakiejś opowieści od czapy, a odpowiadałaś na post megi - która prosiła o radę jak stosować siemię...
wydaje CI się, że znasz się na wszystkim najlepiej na świecie - to przynajmniej sprawdź wcześniej co chcesz doradzać....
Sama jestes od czapy..
A ona prosila nie o to jak stosowac tylko ja ulepszyc smak.Moze tez czytaj ze zrozumieniem.wolałabyś umrzeć wcześniej, niż czasami nie mieć racji...
czy to jest pytanie tylko o ulepszenie smaku??
"Mam jeszcze pytanie do ekspertek
Od nowego cyklu chce zastosować siemię lniane (oj, bedzie cieżko, bo moje gardło nie toleruje ani glutow ani zawiesin). gotowac cały w ziarenkach czy przd ugotowaniem zmielić? Ile sypać do zagotowania (jakie proporcje), jak mozna poprawić walory smakowe tego specyfiku tak, aby nie zepsuć jego właściwości? Pomoże ktos??? "Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:43
mamatrojki80, Reni, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie ma wg mnie do czego sie odnosic.Bo robienie hormonow koncem miesiaca mija sie kompletnie z celem..Sa niewiarygodne
Moze Polar ma inne zdanie ale ja uwazam ,ze bezsensowne bylo ich robienie bo nic nie wnosza do obserwacji cyklu....
Moge sie odniesc tylko do estardiolu jest bardzo niski wiec raczej ciazy z tego cyklu nie ebdzie..Poniewaz po zaplodnieniu i progesteron i estardiol rosnie ...mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
Wrocilismy z Leonem, jest lepiej ale nadal ma brac antybiotyk, jeszcze z 10 dni niestety, nie wzial kasy za wizyte, zaplacilismy tylko za leki
kochany wet i chyba lubi Leonamamatrojki80, Reni, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, gosia7122, Mega, BISCA, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość