35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przyszedl mi jeszcze do glowy tzw. zasniad groniasty. Ale w tym przypadku raczej byloby na to za wczesnie.
Wizyta u lekarza i gruntowne badania, to jest najlepsze co mozna zrobic w tej sytuacji. Bez tego cala dyskusja jest tylko teoretyczna, czysta spekulacja ktora do niczego nie prowadzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2013, 18:52
bliska77, Matylda36, inessa, szczęśliwa 2, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aga - wypoczywaj , relaksuj się , korzystaj za słoneczka ( podobno pogoda nad morzem piękna)i nie zapomnij o serduszkowaniu - zmiana klimatu może wiele zdziałać
Dziewczynki - wczoraj skończyłam 39 lat - nie czuję w ogóle tego wieku!!!Matylda36, samira, Bursztyn, megan8, inessa, ewajoanna, bliska77, caffe, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Nie wiem Inessa, jaki masz stosunek do sztucznego zapłodnienia, bo to niezgodne z nauką KK, a Ty jestes wierząca. Znalazłam więc coś takiego:
http://www.leczenie-nieplodnosci.pl/pl/fundacja/
Caffe dziękuje Ci jesteś kochanacaffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Aga - wypoczywaj , relaksuj się , korzystaj za słoneczka ( podobno pogoda nad morzem piękna)i nie zapomnij o serduszkowaniu - zmiana klimatu może wiele zdziałać
Dziewczynki - wczoraj skończyłam 39 lat - nie czuję w ogóle tego wieku!!!inessa, angela, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Aga - wypoczywaj , relaksuj się , korzystaj za słoneczka ( podobno pogoda nad morzem piękna)i nie zapomnij o serduszkowaniu - zmiana klimatu może wiele zdziałać
Dziewczynki - wczoraj skończyłam 39 lat - nie czuję w ogóle tego wieku!!!inessa, angela, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztynku - thanksBursztyn wrote:Angela happy birthday !!!
inessa, Bursztyn, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
Samirko - bardzo dziękuję - wczoraj jak rodzina i znajomi składali mi życzenia czułam taki niebiański spokój - to co wszyscy życzyli od lat się spełniło ..samira wrote:Kochana wszystkiego najlepszego,zdrówka ,spełnienia marzeń i szczęśliwego rozwiązania :*
inessa, samira, Bursztyn, bliska77, szczęśliwa 2, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
megan - Wielkie dziękimegan8 wrote:Angela wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! 100 lat!!!
inessa, bliska77, megan8, caffe lubią tę wiadomość
-
Inessko - dziękuję i choć nie masz urodzin życzę Ci tego samego z całego serca!inessa wrote:Angela 100 llat 100 lat żyj nam długo i szczęśliwie, zdrwoia, szczęśliwego rozwiazania o czasie oczywiście, miłości i spełnienia marzeń
inessa, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki - zmykam - kolorowych snów - u nas już zaczyna grzmieć - nienawidzę burzy!
samira, ewajoanna, bliska77, megan8, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewajoanna - dziękuję bardzo - największe marzenia powolutku się spełnia..ewajoanna wrote:Angela wszystkiego najlepszego oraz spełnienia marzeń!
ewajoanna, Bursztyn, bliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Aga - wypoczywaj , relaksuj się , korzystaj za słoneczka ( podobno pogoda nad morzem piękna)i nie zapomnij o serduszkowaniu - zmiana klimatu może wiele zdziałać
Dziewczynki - wczoraj skończyłam 39 lat - nie czuję w ogóle tego wieku!!!
co do serduszkowania, to raczej w grę nie wchodzi bo jeden pokój z córcia i jak znam życie - jedno łóżko. Na wakacjach zawsze z nami śpi ale nadrobimy po powrociemegan8, inessa, caffe, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość