35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:dzięki Angela, wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!
co do serduszkowania, to raczej w grę nie wchodzi bo jeden pokój z córcia i jak znam życie - jedno łóżko. Na wakacjach zawsze z nami śpi ale nadrobimy po powrocieinessa, caffe, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iza37 wrote:Witajcie kochane!
Dziś mam rocznicę ślubuNie robiłam testu bo nie dostałam tego czułego:) Jutro ewentualnie beta mi pozostała.Tempka powoli spada:(
Miłej przyjemnej niedzieli
Wczoraj byłam na tej imprezce i myslałam o WAS ale nie wiedziałam ze aż tak sie zagalopujecie i ślub będzie hahahaha Ciekawe ile można miec druhen, bo wy miałybyscie ich sporo:)caffe, iza37, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
angela wrote:Nie polecam prof. Malinowskiego - trafiłam na niego na początku moich starań , miałam wrażenie, że w ogóle jest nie zainteresowany tym co do niego mówię - ponadto wyznaczył mi badań za ok. 4000zł - masakra
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Angela tym smrolu
wszystkiego naj naj najlepszego. I bardzo dobrze ze nie czujesz sie na twoje 39 - ale wiedz ze dobijasz do ryczacych czterdziestek!!!!!!! Buziaki i usciski
caffe, megan8, Bozia3, samira, angela, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Kochane moje...
Inessko przytulam mocno,może jednak zrób jutro betę dla pewności
Angela wszystkiego co naj naj naj
Aga udanego wypoczynku
Promyku,jesteśmy ze sobą 12 lat, małżeństwem od 6:) dziękuję Wam wszystkim za życzenia. Mi strasznie nie dobrze,chyba się zatrułam czymś albo za dużo się obżarłam:)
Dobrych snów!!!!!caffe, promyk, Reni, megan8, Bozia3, samira, angela, bliska77, Bursztyn, inessa, Andzia33, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Kochane moje...
Inessko przytulam mocno,może jednak zrób jutro betę dla pewności
Angela wszystkiego co naj naj naj
Aga udanego wypoczynku
Promyku,jesteśmy ze sobą 12 lat, małżeństwem od 6:) dziękuję Wam wszystkim za życzenia. Mi strasznie nie dobrze,chyba się zatrułam czymś albo za dużo się obżarłam:)
Dobrych snów!!!!!mam taką nadzieję
Bozia3, iza37, samira, bliska77, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki poproszę dziś o kciuki bo idę na hsg
a w tym szpitalu to jest podobno rygor jak nic i trzymają 24 godz od zabiegujak wrócę to się odezwę oczywiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 03:45
Reni, polarmiś, Bozia3, iza37, samira, bliska77, angela, megan8, Bursztyn, inessa, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość