35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeż witam wszystkie laseczki!
Reni jak samopoczucie przed teścikiem?
Promyk - avatar b. ładny choć smutny.
Grosza - będzie dobrze, przeczyszczą Ci rury i z miejsca się uda.
Inessko - strasznie mi przykro, nie wiem co powiedzieć.Bozia3, samira, bliska77, megan8, Bursztyn, inessa, Andzia33, Jolka76, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się jako nowa
Mam 39 lat, staramy się o drugie dziecko. Nasze starsze ma niecałe dwa latka.
Niedawno odkryłam u siebie za wysoką prolaktynę (badaniami, bo objawów wyraźnych nie było) i biorę pierwszy cykl bromergon. Gdyby jakoś się mimo tego jednak nie udało, to od następnego Clo.
Obecnie jestem w 20dc na 30. Z niecierpliwością czekam na testowanie.
Pociesza mnie to, że Wam/Nam to się może udać.
Zaciążonym gratuluję i życzę zdrowej, spokojnej ciąży.
Bozia3, Olena, iza37, samira, bliska77, angela, megan8, szczęśliwa 2, inessa, Andzia33, Jolka76, promyk, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Inesso bardzo bardzo Ci współczuję. Niestety znam ten ból z autopsji.
Jesteś takim dobrym duszkiem forum i masa dziewczyn trzyma za Ciebie kciuki. Musi się udać.
Podpisuję się pod koniecznością szczegółowych badań.
Sciskam mocnosamira, bliska77, angela, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Mam nadzieję, że nic niestosownego nie zrobiłam. Znalazłam to z myślą o Inessce, bo wspominała o czymś takim. Ja jednak jestem zdania, że powinna postawić wszystko na jedną kartę i zdiagnozować się porządnie u odpowiedniego specjalisty, wcześniej jednak zaprzestając starań żeby nie nadwyrężać organizmu.
Ale to tylko moje zdanie, którego wcale nie trzeba brać pod uwagę, bo fachowcem nie jestem. Piszę po prostu tak, jak ja bym zrobiła na jej miejscu.angela, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky witaj na pokładzie..
Angela - wszystkiego najlepszego - nieustającej radości z fasoliny - wejdziesz w swoje lata czterdzieste z najlepszym prezentem..
Grosza - trzymam kciuki mocno !!
Udanych urlopów tym, które je zaczynają
Dla Reni i Izy dodatnich testów!!!!polarmiś, samira, bliska77, megan8, angela, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Witam się jako nowa
Mam 39 lat, staramy się o drugie dziecko. Nasze starsze ma niecałe dwa latka.
Niedawno odkryłam u siebie za wysoką prolaktynę (badaniami, bo objawów wyraźnych nie było) i biorę pierwszy cykl bromergon. Gdyby jakoś się mimo tego jednak nie udało, to od następnego Clo.
Obecnie jestem w 20dc na 30. Z niecierpliwością czekam na testowanie.
Pociesza mnie to, że Wam/Nam to się może udać.
Zaciążonym gratuluję i życzę zdrowej, spokojnej ciąży.
Inessa nie wiem co powiedzieć, po prostu bardzo mi przykro.
U mnie temperatura regularnie spada, tym razem bezboleśnie, bo na nic wielkiego się nie nastawiałam. Dalej wspomagam się winkiem, migdałami i wołowiną.
Angela wszystkiego najlepszego, dzisiaj dopiero bo mnie tu wczoraj nie było.
Wszystkim dziewczynom udanego tygodnia.samira, megan8, angela, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witaj Lucky u nas:)
dzień dobry moje kochane
Grosza trzymam mocno &&&&&
Promyczku,nie poznałam Cie przez ten avatar-śliczny:)
Dzisiaj u nas wreszcie chłodem zawiało, bo te upały wykańczały:)
Miłego dzionka dziewczynki!!!!!polarmiś, Reni, caffe, bliska77, megan8, Bursztyn, inessa, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość
-
Angela szczerze
Polarku czekam z testem do weekendu, ale przyznam się szczerze, że dzisiaj rano mnie korciło hahaha
dziwne w tym cyklu jest to nie wiem czy to przez dupka, że boli mnie od kilku dni jak na @ a to nie jest normalny objaw u mnie.. może dziwa w tym cyklu przyjdzie ze zdwojoną siłą
Witaj Lucky
Aga wypoczywaj i zbieraj siły na najbliższe 9 mscy
Bozia i Olena do dziełateż czekamy na Wasze zielone kropy
Inessa
a tak poza tym to miłego dniapolarmiś, Kasik303, caffe, bliska77, Olena, angela, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane Babeczki,
nie pisalam ale czytalam Was od czasu o czasu.
Po pierwsze wiem co czujesz Innesko, bo sama to przezylam w kwietniu. Jedyne pocieszenie (wg mnie) jest takie ze na poczatku mniej boli...tak mi sie wydaje...niz gdyby mialo sie to stac w pozniejszych tygodniach...jesli napisalam glupio to po prostu olej moje zdanie....ciezko w takiej sytuacji powiedziec cos madrego...
Reni, kibicuje Ci z calych sil!!
Bozia, idziemy leb w leb;-)
Wszystkie pozostale wspaniale dziewczyny pozdrawiam serdecznie!
Jestem wkurzona i to na maksa. Nie wiem juz co sie ze mna dzieje. To moj 3 cykl po poronieniu i kazdy byl inny. Pierwszy normalny standardowy, drugi byl 3-tygodniowy, a teraz jajko nie moze sie wykluc. Dzisiaj jest 13 dzien cyklu i nie ma skoku, ktory odczasu mierzenia tempki (czyli 2 cykle) byl zawsze ok.dnia 10. Zastanawiam sie czy ten ostatni pochrzaniony 21-dniowy cykl nie ma na to wplywu? Jak myslicie? Poradzcie cos bo w necie nie moge na razie znalezc jakis konkretnych informacji o wplywie skroconego cyklu na nastepny cykl.
Reni, caffe, megan8, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aha, jeszcze mialam napisac ze bylam u gina w 8 dc i byl pecherzyk 14 mm, umowilam sie za 3 dni i wtedy pecherzyk mial juz 22 mm, to byl 11 dc. Lekarka powiedziala ze owu powinna byc niedziela lub poniedzialek max. Szkoda by mi bylo takiego ladnego jaja...
Reni, samira, caffe, inessa, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość
-
Witaj Viola
Ja Tobie rówież kibicuję.
Moja przyjaciółka po poronieniu miała 3 cykle rozwalone. Unormowało jej się i zaszła szybko w ciążę.
Będzie dobrze. No musi.
Myślę, że jednak mimo wszystko najlepiej iść do lekarza.
caffe, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:No wlasnie bylam juz u gina tak jak napisalam powyzej i jest wszystko ok, a jajo jest cudne:-) wiec licze jeszcze bardzo mocno ze jutro bedzie skok.
działajcaffe, inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
samira wrote:witam ,trzymam Kciuki za testujące dziś ,miłego dnia a ja mykam na laser na kolanka ,muszę aż do miasta a tu się na deszczyk zbiera ale jest chłodniej przynajmniej ...
caffe, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość