35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone, a u mnie najblizsza miesiaczka ma sie pojawic w sierpniu???
Ma sie nie pojawic 05.03.
Slodziaczka:-) Mam nadzieje, ze juz jest w lepszej formie:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 23:26
Iwone, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Iwone, a u mnie najblizsza miesiaczka ma sie pojawic w sierpniu???
Ma sie nie pojawic 05.03.
Slodziaczka:-) Mam nadzieje, ze juz jest w lepszej formie:-)iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:coś w tym jest, co pisała Morka. Ja wcześniej nigdy nie zwracałam uwagi szczególnej na objawy owulacji, a przy staraniach czułam wszystko - cycki bolały, jajniki, śluzy itp. Wątpię, że nasienie w organiźmie podczas owulacji może mieć znaczenie jakieś.....(oprócz tego, że może zakończyć się ciążą).
Natomiast odpowiedź, że w tym wieku 90% ciąż kończy się niepowodzeniem, to chyba bzdura... bo tu ze starających się w wieku 44 lat - urodziły już 3 - a jest nas może z 5. Młodsze mają taki sam problem z zajściem jak my - więc się nie przejmuj, tylko działaj i podrasuj organizm lekami....Bozia3, moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Z drugim podobno prościej i szybciej jest
Morek :-*
Sabina a co było małej ze byłyście w szpitalu?
Ja teraz przy rozwarciu na 8 cm już miałam poród natychmiastowy, bo 5 minutek. W pewnym momencie pytam czy mogę znieczulenie, bo przy oksytocynie był straszny ból, i po zbadaniu położona pyta czy napewno bo mam 8 cm rozwarcia i mogę w każdej chwili urodzić a przeciwbólowe może to opóźnić, więc mówię że się obejdzie bez w takim razie i po 3 parciach było z głowy.
Zapomniałam wcześniej dodać, było bez kupki, bez pęknięcia i bez nacięcia. I powiem szczerze że jest to wielka różnica, bo z pierwszym byłam nacięta, z drugim pękłam i teraz z porodówki poszłam sobie sama na salę bo się tak dobrze czułam.ania.g, Aasiula, kkisia, Mega, dorbie, Bozia3, Iwone, gosia7122, megan8, iwcia77, Arwena, kicia 123, Parka lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Oj Morka, ale jazdę zapodałaś wszyscy, a ponieważ jesteś moim mentorem od samego początku to normalnie aż Ci pozazdrościłam
http://zapodaj.net/d2689e1ce57f8.jpg.html
tylko, że z mojej strony to nie wkrętkaBoże nie mogę w to uwierzyć, boję się, że zaraz się obudzę
Dzięki laski, byłyście i cały czas jesteście (mimo, ze nie specjalne włączam się do dyskusji - totalny brak czasu)moim mega wsparciem
A tak jakbym mogła jeszcze prosić medyka - Kapta Ciebie proszę o pomoc w dobraniu czegoś na chrypkę, bo coś nie domagam. Kupiłam co prawda wczoraj homeovox - ale czy mogę?
Tak się cieszę i kciukam, żeby u Was też szybciutko była taka radośćProszę tez o kciukasy, co by wszystko szło do przodu, bo jak to któraś z Was napisała, najpierw się zamartwiamy, że w ciążę ciężko, a potem co i jak z tą ciążą będzie
Miłego dzioka kobietymoremi, paszczakin, kkisia, ania.g, Mega, Bozia3, dorbie, Sabina, gosia7122, Reni, Iwone, iwcia77, Arwena, kicia 123, malgos741, inessa, Dorka.1979, Simba, Parka, mama78 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kobitki moje .
Dzis na Belly przeczytałam "Mija okres największego zagrożenia utraty ciąży"niby nic takiego a kurna jak cieszyAasiula, moremi, paszczakin, kkisia, ania.g, Zofia8, Mega, dorbie, Sabina, gosia7122, ComeToMeBaby, iwcia77, Arwena, Dorka.1979, Simba, Parka lubią tę wiadomość
-
Agp to jako pierwsza oficjalnie gratuluje
Rosnij zdrowo..A co do chrypki Ekspertem od lekow w ciazy nie ejstem zadnym.Ale na bol gradla polecam płukanie go woda z sola.A zadnych lekow i homeopattycznych wynalazkow tez nie bierz bez konsultacji z lekarzem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 07:07
moremi, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Agp to jako pierwsza oficjalnie gratuluje
Rosnij zdrowo..A co do chrypki Ekspertem od lekow w ciazy nie ejstem zadnym.Ale na bol gradla polecam płukanie go woda z sola.A zadnych lekow i homeopattycznych wynalazkow tez nie bierz bez konsultacji z lekarzem
moremi, ania.g, Zofia8, iwcia77, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Agape gratuluję!
Bardzo ładne krechy
Na gardło są tabletki do ssania prenatal. Możesz pić sok z malin, z kwiatów czarnego bzu, niewielkie ilości cebuli i czosnku ( tylko Paszcza może większe). Na razie jak bdzie gardło drapać to jakieś cukierki weź do ssania.paszczakin, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzięki wielkie dziewczyny. Trzymajcie kciukasy żeby wszystko szło ku dobremu
Jak to mówiłyście każda z nas wysika w końcu wymarzone dwie krechy, ja Wam uwierzyłam i się udało, więc i Wam wszystkim się uda. Lece zrobić betę, bo ze względu na tą chrypkę już od dziś jestem w domu. Miłego
moremi, kkisia, gretka, ComeToMeBaby, iwcia77, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcha nie biorę oczywiście chorobowego bo chrypka
Miałam zaplanowane wolne czwartek i piątek, ale ze względu, ze nie mogę mówić to już od środy się byczę. Ale się Natka ucieszy, ale będę Jej dozować emocje, bo za wcześnie żeby się cieszyć pełną gębą.
moremi, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Agp, moje gratulacje..
Morek, ale zes wczoraj zasiala babo! dobrze, ze doczytywalam fefnascie stron razem, wiec zanim mi bylo dane pogratulowac to doczytalam scieme!
Kapturu, mnie tez cieszyly te daty w kalendarzu. teraz w belly'owym same nudne (znajdz najkrotszadroge do szpitala?!), to czekam na 9 kwietnia: ciaza donoszona
No i na choroby czosnek najlepszym lekarstwem jest. Nie do konca wiem, czemu w ciazy sa te obwarowania, ale sa.. Wiem, ze czosnek obniza cisnienie i obciaza troche watrobe, ale to trzeba by bylo naprawde hardcorowo go zaciagnac..
kkisia, Mega, kapturnica, moremi, iwcia77, Arwena, Aasiula, Simba, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny