35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam piątkowo.
Zbieram się powoli do wyjazdu. Mam dzisiaj spotkanie z moim ginem, usg i założenie wkładki.
Boję się, normalnie boję tego zakładania... Cholera jak to boli.
Pozdrawiam.Mega, moremi, kkisia, dorbie, kapturnica, malgos741, Zofia8, ComeToMeBaby, Sabina, gosia7122, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Eeeeej znowu?
Andżej widzisz to?
Ej tu wszystkie tak... nie chcę być gorsza. Piję kawę i lecę na 10.40 do stomatologa. Proszę o trzymanie kciuków i zaciskanie kegli
Ahoj
Mega, moremi, kkisia, macduska, Zofia8, Sabina, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurcze znowu jestem w ciąży
cycki mi eksplodują, suty palą, mokro w gaciach, boli mnie brzuch, jestem zmęczona, podnerwiona
jak żyć!?
http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/house-fly-pink-mouse-emoticon.gif
p.s. witałam się?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 09:05
kkisia, dorbie, Mega, moremi, Aasiula, macduska, kapturnica, Simba, ComeToMeBaby, paszczakin, Sabina, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bosze a ja do gina w środę.... Zaczynam obgryzać paznokcie z nerwów....
Zaraz zbieram sie pozałatwiać pare spraw to zajrzę do przychodni czy już sa wyniki... Sram w gacie czy sa dobre czy nie, dlatego tak cieżko mi sie po nie zebrać, a swoją droga to ciekawe czy już bedą
Qrwa zawsze coś musi być, człowiek zawsze sie musi denerwować....dorbie, moremi, macduska, kapturnica, malgos741, kkisia, paszczakin, Sabina, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Witam piątkowo.
Zbieram się powoli do wyjazdu. Mam dzisiaj spotkanie z moim ginem, usg i założenie wkładki.
Boję się, normalnie boję tego zakładania... Cholera jak to boli.
Pozdrawiam.
Dobra, zaciskam kegle za Ciebie i Matkę. Chociaż ona i tak sobie poradzi. A później pokaże nam oprócz tej fajnej blond grzywy garnitur hollywoodzkich zębówMega, Aasiula, macduska, kapturnica, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie, Sabina, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Spoko, mam dobrze, ze lekarkę mam 2x wtygodniu. Podobno tak może być skokami, najwazniejsze, ze się zaczęło.
Tylko spodziewałam się, że będzie szybciej.
A wczoraj poszłam sobie na trening z męzusiem i dzieci na judo, a my na siłowni i z kettlami poszaleliśmy:-)
A z tymi kotami to tak fajnie jest, to jest najprzyjemniejsze w ich życiu w domu, najczęściej budzę się śpiąc na brzuchu zaklinowana kotem, bo śpi mi między nogami. I powiem szczerze, ze nieobliczalna jest tu suszarka do prania, bo ona super odkłacza pościel. Jakbym miala czesać pościel, to bym chyba zwariowała
dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:kurcze znowu jestem w ciąży
cycki mi eksplodują, suty palą, mokro w gaciach, boli mnie brzuch, jestem zmęczona, podnerwiona
jak żyć!?
http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/house-fly-pink-mouse-emoticon.gif
p.s. witałam się?
Mam to samo.
Reni, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Moremi! FASOLKĘ???
Mega, macduska, kapturnica, malgos741, Simba, kkisia, dorbie, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A tak na serio moze być fasolka, dzidziulek, dzidzia czy jak tam kto mówi....byleby była....
macduska, kapturnica, malgos741, Bliska 77, kkisia, dorbie, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kurcze ja to bym chciała dziecko noworodka
po fasoli mam gazyMega wrote:A tak na serio moze być fasolka, dzidziulek, dzidzia czy jak tam kto mówi....byleby była....Mega, moremi, Aasiula, macduska, kapturnica, malgos741, Bliska 77, Zofia8, Niuta, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie, inessa, gosia7122, SolarPolar, Arwena, Sabina, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:kurcze ja to bym chciała dziecko noworodka
po fasoli mam gazymoremi, Aasiula, macduska, kkisia, inessa, Sabina lubią tę wiadomość