35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:A wiec tak zeby nie przeciagac,nasikalam prezd chwila i niestety nawet jebanego cien ,cienia nie ma
Chuj z tym wszystkim ...Aasiula, Mega, macduska, kapturnica, kkisia, dorbie, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula, to jest 11 dpo. Niektórym nawet po terminie spodziewanej @ nie wychodzą bladziochy. Uspokój się. I to już.
Aasiula, macduska, kapturnica, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I tak mi się kawał przypomniał.
Przychodzi baca do fryzjera i siadając na fotelu mówi:
- proszę mnie łopierdolić na krótko.
A fryzjer na to:
- ty chuju.Aasiula, Mega, mamatrojki80, macduska, kapturnica, malgos741, Bozia3, Bliska 77, Simba, kkisia, dorbie, Heretyczka, inessa, gosia7122, SolarPolar, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
może stań w słońcu!
Aasiula wrote:A wiec tak zeby nie przeciagac,nasikalam prezd chwila i niestety nawet jebanego cien ,cienia nie ma
Chuj z tym wszystkim ...moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, inessa, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ooo może seks będzie?mamatrojki80 wrote:Dzwonili z gabinetu... mogę przyjść wcześniej żeby Pan dochtor miał na mnie więcej czasu...
Aasiula, macduska, Bliska 77, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Aasiula, to jest 11 dpo. Niektórym nawet po terminie spodziewanej @ nie wychodzą bladziochy. Uspokój się. I to już.
Aasiula, macduska, Bliska 77, moremi, kkisia, Mega, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello witam się i znikam .... dziś muszę wcześniej do roboty
Dorbie
Asiula normalnie pas przygotowany
witam nową koleżankękapturnica, Aasiula, macduska, Bliska 77, moremi, kkisia, dorbie, inessa, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Cześć dziewczynki!
Moja psyche idzie w dół. Dzisiaj obudziłam się z kotem na moim podbrzuszu, wie, że cos nie tak
Idę ok 12.00 do ginka na usg, cieknie jak... skokami, potem plamienie cały dzień, wkurza mnie to i dołuje
Trzymaj sie Hiszpaneczko:-)
dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8