35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:A wiec tak zeby nie przeciagac,nasikalam prezd chwila i niestety nawet jebanego cien ,cienia nie ma

Chuj z tym wszystkim ...
No i po co to zrobila?miala przecie w niedziele? i tak dopoki sie nie pojawi @ bedziesz miala nadzieje.
Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
witajcie
nie będę zmyślać, jestem zajebiście zmęczona i nie mam na nic czau ale czasem zaglądam do Was
o streszczenie nie śmiem prosić
Dorbie - trzymaj się
pozdrawiam Was cieplutko
Simba, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Wkraplaj mu sol fizjologiczna do noska. Moze masz zbyt suche powietrze w sypialni?mysza1975 wrote:A w ogóle to dzień dobry.
Wojtek kaszle od wtorku. Najpierw coś mu tak gra w kratani, a potem odkaszlnie i jest spokój. Nie wiem co robić, bo w poniedziałek byliśmy u lekarza w sprawie tej alergii i jak go osłuchwiał to było ok.
Drogie mamy, czy taki kaszel bez gorączki i nnych objawów przejdzie sam?
moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry

Pogoda jak...u Anny Marii
Siedze jakas zadowolona przed kompem, nadrabiam forum (jestem na wczoraj) bujam Maxa, ktory buja Leona (bujaczki - cudowne urzadzenia, ktore jak sie przystawi jeden obok drugiego, bujaja sie razem
)
Pije kawe i jak nakarmie towarzycho, idziemy na spacer
Dzisiaj moj M ni z tego ni z owego powiedzial: alez my duzo zawdzieczamy temu forum
Fakt.
Kissy!
Reni, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, paszczakin, nick nieaktualny, Aasiula, anna maria, Mega, nick nieaktualny, gosia7122, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
To troche jak jaBliska 77 wrote:witajcie
nie będę zmyślać, jestem zajebiście zmęczona i nie mam na nic czau ale czasem zaglądam do Was
o streszczenie nie śmiem prosić
Dorbie - trzymaj się
pozdrawiam Was cieplutko
Bliska 77, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba
mały po lewej ma zęby???!
Simba wrote:Skoro nikogo nie ma, to moze wrzuce troche zdjec
Slynny pocalunek
Simba, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Simba, zdjęcia są naprawdę świetne no i odzwierciedlają jak nasze dzieciaczki szybko sie zmieniają, super chłopaki a o Was jako o parze to już kiedyś napisałam, że bardzo ale to bardzo fajnie wyglądacie - szczęście i radość od Was bije
Reni, moremi, Simba, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simbaaaaaa! Zalapalam się

Jak rtęsknisz za brzuchem, to proponuję raz jeszcze
taki materiał genetyczny nie moze się marnować
Reni, Simba, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
to ja dzisiaj porozdaję trochę serduszek:
Dorbie
trzymam kciuki za szybką akcję
Wacia
za najmniejszy, tyci tyci ból a najlepiej wcale
Mama3
właściwie to samo co Waci 
Mega
za dobre wyniki, nie strachaj
Asiula
nie martw się, jak to mi kiedyś Morka napisała: krwawą miazgę w gaciach masz? nie. no to jeszcze cza poczekać na drugie testowanie. trzymam za Ciebie kciuki słońce.
kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, Zofia8, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:a mi Fabian... jak przez mgłę, ale kiedyś był jakiś serial chyba w TV, taki zagramaniczny i Fabian był takim aż za dobrze zbudowanym, opalonym długowłosym blondynem... Heehehehee jednak źle mi się kojarzy.Reni wrote:

Fabian... z małpą mi się kojarzy. -
ale tym razem (zgodnie z poprzednim awatarem Simby) będą czy ahahahaha
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0982995f7ca9.jpg
moremi wrote:Simbaaaaaa! Zalapalam się
Jak rtęsknisz za brzuchem, to proponuję raz jeszcze
taki materiał genetyczny nie moze się marnować 
kapturnica, Simba, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jest to imię męskie pochodzenia łacińskiego. Znaczy tyle, co "należący do Fabiusza" (mężczyzny z rodu Fabiuszów). Nazwa rodowa Fabiuszy wywodzi się zaś od słowa faba ("bób") i pierwotnie oznaczała osobę zajmującą się uprawą bobu.
i wszystko jasne
ComeToMeBaby wrote:a mi Fabian... jak przez mgłę, ale kiedyś był jakiś serial chyba w TV, taki zagramaniczny i Fabian był takim aż za dobrze zbudowanym, opalonym długowłosym blondynem... Heehehehee jednak źle mi się kojarzy.
ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość