35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:A wiec tak zeby nie przeciagac,nasikalam prezd chwila i niestety nawet jebanego cien ,cienia nie ma
Chuj z tym wszystkim ...
No i po co to zrobila?miala przecie w niedziele? i tak dopoki sie nie pojawi @ bedziesz miala nadzieje.Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
witajcie
nie będę zmyślać, jestem zajebiście zmęczona i nie mam na nic czau ale czasem zaglądam do Was
o streszczenie nie śmiem prosić
Dorbie - trzymaj się
pozdrawiam Was cieplutkoSimba, moremi, kkisia, Aasiula, dorbie, Mega, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:A w ogóle to dzień dobry.
Wojtek kaszle od wtorku. Najpierw coś mu tak gra w kratani, a potem odkaszlnie i jest spokój. Nie wiem co robić, bo w poniedziałek byliśmy u lekarza w sprawie tej alergii i jak go osłuchwiał to było ok.
Drogie mamy, czy taki kaszel bez gorączki i nnych objawów przejdzie sam?moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Pogoda jak...u Anny Marii
Siedze jakas zadowolona przed kompem, nadrabiam forum (jestem na wczoraj) bujam Maxa, ktory buja Leona (bujaczki - cudowne urzadzenia, ktore jak sie przystawi jeden obok drugiego, bujaja sie razem)
Pije kawe i jak nakarmie towarzycho, idziemy na spacer
Dzisiaj moj M ni z tego ni z owego powiedzial: alez my duzo zawdzieczamy temu forum
Fakt.
Kissy!Reni, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, paszczakin, kkisia, Aasiula, anna maria, Mega, inessa, gosia7122, SolarPolar, Arwena, Sabina, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:witajcie
nie będę zmyślać, jestem zajebiście zmęczona i nie mam na nic czau ale czasem zaglądam do Was
o streszczenie nie śmiem prosić
Dorbie - trzymaj się
pozdrawiam Was cieplutkoBliska 77, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba, zdjęcia są naprawdę świetne no i odzwierciedlają jak nasze dzieciaczki szybko sie zmieniają, super chłopaki a o Was jako o parze to już kiedyś napisałam, że bardzo ale to bardzo fajnie wyglądacie - szczęście i radość od Was bije
Reni, moremi, Simba, kapturnica, kkisia, Aasiula, mamatrojki80, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simbaaaaaa! Zalapalam się
Jak rtęsknisz za brzuchem, to proponuję raz jeszczetaki materiał genetyczny nie moze się marnować
Reni, Simba, kapturnica, kkisia, Aasiula, mamatrojki80, Mega, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
to ja dzisiaj porozdaję trochę serduszek:
Dorbietrzymam kciuki za szybką akcję
Waciaza najmniejszy, tyci tyci ból a najlepiej wcale
Mama3właściwie to samo co Waci
Megaza dobre wyniki, nie strachaj
Asiulanie martw się, jak to mi kiedyś Morka napisała: krwawą miazgę w gaciach masz? nie. no to jeszcze cza poczekać na drugie testowanie. trzymam za Ciebie kciuki słońce.
kapturnica, kkisia, Aasiula, mamatrojki80, dorbie, moremi, Mega, Zofia8, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Reni wrote:
Fabian... z małpą mi się kojarzy. -
ale tym razem (zgodnie z poprzednim awatarem Simby) będą czy ahahahaha
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0982995f7ca9.jpg
moremi wrote:Simbaaaaaa! Zalapalam się
Jak rtęsknisz za brzuchem, to proponuję raz jeszczetaki materiał genetyczny nie moze się marnować
kapturnica, Simba, kkisia, Aasiula, BISCA, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jest to imię męskie pochodzenia łacińskiego. Znaczy tyle, co "należący do Fabiusza" (mężczyzny z rodu Fabiuszów). Nazwa rodowa Fabiuszy wywodzi się zaś od słowa faba ("bób") i pierwotnie oznaczała osobę zajmującą się uprawą bobu.
i wszystko jasne
ComeToMeBaby wrote:a mi Fabian... jak przez mgłę, ale kiedyś był jakiś serial chyba w TV, taki zagramaniczny i Fabian był takim aż za dobrze zbudowanym, opalonym długowłosym blondynem... Heehehehee jednak źle mi się kojarzy.ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, Aasiula, moremi, Sabina lubią tę wiadomość