35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki
i tak nie wiem o co chodzi ;)Ale mam prawo nie wiedziec to moj pierwszy wykres w zyciu i pierwszy raz mierze temp
Viola wrote:Kasia, pojawia sie wg moich obserwacji mnie zawsze w momencie kiedy system zanotuje 3 temperatury wyzsze od poprzednich 6 nizszych. -
nick nieaktualny
-
dzień dobry
nie nadążam za Wami
Misiu trzymam kciuki, musi byc dobrze!
u mnie dzień 25dc na 29-30, test ujemny ale mam pełnie objawówpo raz kolejny, więc się nie nakręcam, test wiarygodny powinien być w niedzielę, albo i we wtorek
Reni, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj spotkalam moja dawno nie widziana kolezanke i wam powiem co mi powiedziala:
Kasia odpusc sobie te wykresy, temp itp..ja to samo robilam przez 3 miesiace i nic...kiedy zupelnie olala to w nastepnym miesiacu zaskoczyla (dodam ze ma 41 lat)
Wiec to moj pierwszy wykre i ostatniw wakacje leniuchuje od tego
Andzia33, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
większość z Nas ma takie plany
ale znając życie
jeśli tam gdzie jadę na urlop poprawił się zasięg... to pewnie będę też tu zaglądać
samo to, ze można pogadać z dziewczętami, które rozumieją o co chodzi
wciąga..Kasik303 wrote:Wczoraj spotkalam moja dawno nie widziana kolezanke i wam powiem co mi powiedziala:
Kasia odpusc sobie te wykresy, temp itp..ja to samo robilam przez 3 miesiace i nic...kiedy zupelnie olala to w nastepnym miesiacu zaskoczyla (dodam ze ma 41 lat)
Wiec to moj pierwszy wykre i ostatniw wakacje leniuchuje od tego
Andzia33, Bursztyn, promyk, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość