35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a czyli faszerować go
Bozia3 wrote:Pytałam i konsultowałam z moją gin...powiedziała, że na ostatnich jakichś ważnych sympozjach...były wykłady mówiące o tym, że witaminy nie mają spektakularnego wpływu na nasienie...ale zdecydowanie mogą je poprawić. Więc powiedziała, żeby zażywać - na pewno nie zaszkodzą...a pomóc mogą...inessa lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Właczyłam TLC a tu dwie kobiety mają rodzić jedna 15 dziecko a druga 5 w tym miała 8 poronień i 4 cesarki a teraz ma ciąże bliźniaczą więc 5i6 szok odważne
tak mi się jakoś skojarzyło - ale mechanizm ten sam....to się jakoś samo dzieje..
inessa, Andzia33, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
jakieś tam kable ocynkowane chyba znajdę w domu dam mu obgryźć skoro ma być bez szaleństw
a to razem się bierze?
bo pierwiastkiem, który utrudnia wchłanianie selenu jest cynk.
Bozia3 wrote:zależy jakie ma wyniki...jeśli świetne, to może nie szalej...ale cynk i selen to podstawa...inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:jakieś tam kable ocynkowane chyba znajdę w domu dam mu obgryźć skoro ma być bez szaleństw
a to razem się bierze?
bo pierwiastkiem, który utrudnia wchłanianie selenu jest cynk.
Swoją drogą niedługo pójdę z torbami - dziś kupiłam dupka i clo - razem 90 zł...zgięło mnie przy kasie...inessa, Kasik303, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:niektóre też są stworzone do sprzątania...wiecznie wydaje się im, że jest brudno...i wciąż latają ze ścierą...
No są różne kobiety Inesska..
Ciekawe do których ja należęchyba tych od sprzątania
Andzia33, Kasik303, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do witamin
ja biorę folik,bromergon,luteinę
M na razie bierze tylko antybiotyk [jeszcze 1 opakowanie z 3 mu zostało]
w przyszłym tyg skoczę do gin po jakies witaminki dla M i monitoring zaczniemy,bo u mnie szybko owulka[ostatnio 12,10,8,]inessa lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Andziu Clo - to clostilbegyt - zażywa się na początku cyklu...i po nim rosną nam jaja -(jak facetom
- no i mają być lepsze - piękne, dojrzałe i pękające - czasem po clo dojrzewa ich kilka ( i tu mała szansa na bliźniaki..
...
inessa, Andzia33, Kasik303, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
ostatnio jak kupowaam dupka na pudełku było 49,90 ja miałam jakąś tam zniżkę i zapłaciłam 37 ale i tak sporo plus folik plus magnezy itd
Bozia3 wrote:tutaj właśnie to zaniedbuje..bo daje mu hurtem razem wieczorem...ale jak ja bym miała to jeszcze dzielić...to ześwirowałabym już całkiem..
Swoją drogą niedługo pójdę z torbami - dziś kupiłam dupka i clo - razem 90 zł...zgięło mnie przy kasie...inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to ja też chcę
siedzisz potem po tym i cyk jajko, cyk następne.. na wielkanoc jak znalazł
a kiedy lekarz to daje? muszą być jakieś badania?
czy mam go sama poprosić?
Bozia3 wrote:Andziu Clo - to clostilbegyt - zażywa się na początku cyklu...i po nim rosną nam jaja -(jak facetom- no i mają być lepsze - piękne, dojrzałe i pękające - czasem po clo dojrzewa ich kilka ( i tu mała szansa na bliźniaki..
...
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
TO się nazywa właśnie stymulacja..po Clo..chyba tutaj miał to polarny miś i chyba Aga... Po 3 miesiącach trzeba przestać... Mnie powiedziała, że spróbujemy ze dwa cykle z clo, a potem inseminacja....
inessa, Andzia33, Reni, Kasik303, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Ciekawe do których ja należę
chyba tych od sprzątania
inessa, Andzia33, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość