X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właczyłam TLC a tu dwie kobiety mają rodzić jedna 15 dziecko a druga 5 w tym miała 8 poronień i 4 cesarki a teraz ma ciąże bliźniaczą więc 5i6 szok odważne :)

Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też ;-)
    ostatnio książkę kodów pocztowych i tam nic na ten temat nie było hahaa3.gif
    Bozia3 wrote:
    Ja dosyć dużo czytam...:)

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czyli faszerować go :-)
    Bozia3 wrote:
    Pytałam i konsultowałam z moją gin...powiedziała, że na ostatnich jakichś ważnych sympozjach...były wykłady mówiące o tym, że witaminy nie mają spektakularnego wpływu na nasienie...ale zdecydowanie mogą je poprawić. Więc powiedziała, żeby zażywać - na pewno nie zaszkodzą...a pomóc mogą...

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a czyli faszerować go :-)
    zależy jakie ma wyniki...jeśli świetne, to może nie szalej...ale cynk i selen to podstawa...

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Właczyłam TLC a tu dwie kobiety mają rodzić jedna 15 dziecko a druga 5 w tym miała 8 poronień i 4 cesarki a teraz ma ciąże bliźniaczą więc 5i6 szok odważne :)
    takie to całe życie taśmowo....są do tego stworzone...to takie podobne zjawisko - jak np. niekończące się studiowanie...i 15 podyplomowych kierunków..:) tak mi się jakoś skojarzyło - ale mechanizm ten sam....to się jakoś samo dzieje..:)

inessa, Andzia33, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakieś tam kable ocynkowane chyba znajdę w domu dam mu obgryźć skoro ma być bez szaleństw
    a to razem się bierze?
    bo pierwiastkiem, który utrudnia wchłanianie selenu jest cynk.
    Bozia3 wrote:
    zależy jakie ma wyniki...jeśli świetne, to może nie szalej...ale cynk i selen to podstawa...

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chce chociaż jedno a tu???

Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niektóre też są stworzone do sprzątania...wiecznie wydaje się im, że jest brudno...i wciąż latają ze ścierą...:) No są różne kobiety Inesska..:)

Andzia33, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co z tym clo,napisze ktoś?

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ską Ty te teksty bierzesz ??? hahaa3.gif

Reni lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jakieś tam kable ocynkowane chyba znajdę w domu dam mu obgryźć skoro ma być bez szaleństw
    a to razem się bierze?
    bo pierwiastkiem, który utrudnia wchłanianie selenu jest cynk.
    tutaj właśnie to zaniedbuje..bo daje mu hurtem razem wieczorem...ale jak ja bym miała to jeszcze dzielić...to ześwirowałabym już całkiem..:)

Swoją drogą niedługo pójdę z torbami - dziś kupiłam dupka i clo - razem 90 zł...zgięło mnie przy kasie...

inessa, Kasik303, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    niektóre też są stworzone do sprzątania...wiecznie wydaje się im, że jest brudno...i wciąż latają ze ścierą...:) No są różne kobiety Inesska..:)

Ciekawe do których ja należę :P chyba tych od sprzątania :P :P :P

Andzia33, Kasik303, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia nie biore więc nie moge Ci dać odpowiedzi wybacz :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do witamin
    ja biorę folik,bromergon,luteinę
    M na razie bierze tylko antybiotyk [jeszcze 1 opakowanie z 3 mu zostało]
    w przyszłym tyg skoczę do gin po jakies witaminki dla M i monitoring zaczniemy,bo u mnie szybko owulka[ostatnio 12,10,8,]

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziu Clo - to clostilbegyt - zażywa się na początku cyklu...i po nim rosną nam jaja -(jak facetom ;) - no i mają być lepsze - piękne, dojrzałe i pękające - czasem po clo dojrzewa ich kilka ( i tu mała szansa na bliźniaki..;)...

inessa, Andzia33, Kasik303, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio jak kupowaam dupka na pudełku było 49,90 ja miałam jakąś tam zniżkę i zapłaciłam 37 ale i tak sporo plus folik plus magnezy itd
    Bozia3 wrote:
    tutaj właśnie to zaniedbuje..bo daje mu hurtem razem wieczorem...ale jak ja bym miała to jeszcze dzielić...to ześwirowałabym już całkiem..:)

Swoją drogą niedługo pójdę z torbami - dziś kupiłam dupka i clo - razem 90 zł...zgięło mnie przy kasie...

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja też chcę
    siedzisz potem po tym i cyk jajko, cyk następne.. na wielkanoc jak znalazł ;-)

a kiedy lekarz to daje? muszą być jakieś badania?
    czy mam go sama poprosić?
    Bozia3 wrote:
    Andziu Clo - to clostilbegyt - zażywa się na początku cyklu...i po nim rosną nam jaja -(jak facetom ;) - no i mają być lepsze - piękne, dojrzałe i pękające - czasem po clo dojrzewa ich kilka ( i tu mała szansa na bliźniaki..;)...

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TO się nazywa właśnie stymulacja..po Clo..chyba tutaj miał to polarny miś i chyba Aga... Po 3 miesiącach trzeba przestać... Mnie powiedziała, że spróbujemy ze dwa cykle z clo, a potem inseminacja....

inessa, Andzia33, Reni, Kasik303, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też właśnie jestem ciekawa,czy mogę to sama chciec?

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ciekawe do których ja należę :P chyba tych od sprzątania :P :P :P
    Oj inesska...to może rozwiedź się z bursztynem i ożeń ze mną...ja mieszkam bliżej...razem se będziemy chodzić do Ludwina...bo ja nie cierpię sprzątać..ale mogłabym CI gotować i dogadzać kulinarnie..:)

inessa, Andzia33, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 845 846 847 848 849 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ