X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właczyłam TLC a tu dwie kobiety mają rodzić jedna 15 dziecko a druga 5 w tym miała 8 poronień i 4 cesarki a teraz ma ciąże bliźniaczą więc 5i6 szok odważne :)

Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też ;-)
    ostatnio książkę kodów pocztowych i tam nic na ten temat nie było hahaa3.gif
    Bozia3 wrote:
    Ja dosyć dużo czytam...:)

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czyli faszerować go :-)
    Bozia3 wrote:
    Pytałam i konsultowałam z moją gin...powiedziała, że na ostatnich jakichś ważnych sympozjach...były wykłady mówiące o tym, że witaminy nie mają spektakularnego wpływu na nasienie...ale zdecydowanie mogą je poprawić. Więc powiedziała, żeby zażywać - na pewno nie zaszkodzą...a pomóc mogą...

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a czyli faszerować go :-)
    zależy jakie ma wyniki...jeśli świetne, to może nie szalej...ale cynk i selen to podstawa...

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Właczyłam TLC a tu dwie kobiety mają rodzić jedna 15 dziecko a druga 5 w tym miała 8 poronień i 4 cesarki a teraz ma ciąże bliźniaczą więc 5i6 szok odważne :)
    takie to całe życie taśmowo....są do tego stworzone...to takie podobne zjawisko - jak np. niekończące się studiowanie...i 15 podyplomowych kierunków..:) tak mi się jakoś skojarzyło - ale mechanizm ten sam....to się jakoś samo dzieje..:)

inessa, Andzia33, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakieś tam kable ocynkowane chyba znajdę w domu dam mu obgryźć skoro ma być bez szaleństw
    a to razem się bierze?
    bo pierwiastkiem, który utrudnia wchłanianie selenu jest cynk.
    Bozia3 wrote:
    zależy jakie ma wyniki...jeśli świetne, to może nie szalej...ale cynk i selen to podstawa...

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chce chociaż jedno a tu???

Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niektóre też są stworzone do sprzątania...wiecznie wydaje się im, że jest brudno...i wciąż latają ze ścierą...:) No są różne kobiety Inesska..:)

Andzia33, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co z tym clo,napisze ktoś?

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ską Ty te teksty bierzesz ??? hahaa3.gif

Reni lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jakieś tam kable ocynkowane chyba znajdę w domu dam mu obgryźć skoro ma być bez szaleństw
    a to razem się bierze?
    bo pierwiastkiem, który utrudnia wchłanianie selenu jest cynk.
    tutaj właśnie to zaniedbuje..bo daje mu hurtem razem wieczorem...ale jak ja bym miała to jeszcze dzielić...to ześwirowałabym już całkiem..:)

Swoją drogą niedługo pójdę z torbami - dziś kupiłam dupka i clo - razem 90 zł...zgięło mnie przy kasie...

inessa, Kasik303, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    niektóre też są stworzone do sprzątania...wiecznie wydaje się im, że jest brudno...i wciąż latają ze ścierą...:) No są różne kobiety Inesska..:)

Ciekawe do których ja należę :P chyba tych od sprzątania :P :P :P

Andzia33, Kasik303, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia nie biore więc nie moge Ci dać odpowiedzi wybacz :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do witamin
    ja biorę folik,bromergon,luteinę
    M na razie bierze tylko antybiotyk [jeszcze 1 opakowanie z 3 mu zostało]
    w przyszłym tyg skoczę do gin po jakies witaminki dla M i monitoring zaczniemy,bo u mnie szybko owulka[ostatnio 12,10,8,]

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziu Clo - to clostilbegyt - zażywa się na początku cyklu...i po nim rosną nam jaja -(jak facetom ;) - no i mają być lepsze - piękne, dojrzałe i pękające - czasem po clo dojrzewa ich kilka ( i tu mała szansa na bliźniaki..;)...

inessa, Andzia33, Kasik303, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio jak kupowaam dupka na pudełku było 49,90 ja miałam jakąś tam zniżkę i zapłaciłam 37 ale i tak sporo plus folik plus magnezy itd
    Bozia3 wrote:
    tutaj właśnie to zaniedbuje..bo daje mu hurtem razem wieczorem...ale jak ja bym miała to jeszcze dzielić...to ześwirowałabym już całkiem..:)

Swoją drogą niedługo pójdę z torbami - dziś kupiłam dupka i clo - razem 90 zł...zgięło mnie przy kasie...

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja też chcę
    siedzisz potem po tym i cyk jajko, cyk następne.. na wielkanoc jak znalazł ;-)

a kiedy lekarz to daje? muszą być jakieś badania?
    czy mam go sama poprosić?
    Bozia3 wrote:
    Andziu Clo - to clostilbegyt - zażywa się na początku cyklu...i po nim rosną nam jaja -(jak facetom ;) - no i mają być lepsze - piękne, dojrzałe i pękające - czasem po clo dojrzewa ich kilka ( i tu mała szansa na bliźniaki..;)...

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TO się nazywa właśnie stymulacja..po Clo..chyba tutaj miał to polarny miś i chyba Aga... Po 3 miesiącach trzeba przestać... Mnie powiedziała, że spróbujemy ze dwa cykle z clo, a potem inseminacja....

inessa, Andzia33, Reni, Kasik303, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też właśnie jestem ciekawa,czy mogę to sama chciec?

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ciekawe do których ja należę :P chyba tych od sprzątania :P :P :P
    Oj inesska...to może rozwiedź się z bursztynem i ożeń ze mną...ja mieszkam bliżej...razem se będziemy chodzić do Ludwina...bo ja nie cierpię sprzątać..ale mogłabym CI gotować i dogadzać kulinarnie..:)

inessa, Andzia33, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 845 846 847 848 849 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ