35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia7122 wrote:Dziewczyny dowiedziałam się dzisiaj że moja koleżanka (40 lat)ma złe wyniki badań prenatalnych nie wiem co konkretnie ale nie wiem co mam jej powiedzieć jak się z nią spotkam.Dzwoniła do mnie i tylko płakała i powtarzała że to już koniec i żebym sobie dobrze przemyślała moje starania.Przepraszam że Wam tu tak pisze może chaotycznie ale jakoś nie mogę się pozbierać po tej rozmowie.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciezki orzech do zgryzienia...wspolczuje
gosia7122 wrote:Dziewczyny dowiedziałam się dzisiaj że moja koleżanka (40 lat)ma złe wyniki badań prenatalnych nie wiem co konkretnie ale nie wiem co mam jej powiedzieć jak się z nią spotkam.Dzwoniła do mnie i tylko płakała i powtarzała że to już koniec i żebym sobie dobrze przemyślała moje starania.Przepraszam że Wam tu tak pisze może chaotycznie ale jakoś nie mogę się pozbierać po tej rozmowie.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzie u mnie też same rosną, same pękają, śluz jest a efekt był krótkotrwały. Jakość jajeczek i plemników z wiekiem spada. Dla starszego pana najlepsza 20-stka dla starszej 40-stki (
) najlepszy 20-latek wtedy byśmy się tak długo nie bujały ....
Andzia33 wrote:U mnie pęcheżyki rosną,pękają,śluz jest tylko efektu ciągle brak.
Więc nie wiem,czy mi to clo potrzebne.Kasik303, Andzia33, inessa, Bursztyn, megan8, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle jest juz na 100 procent pewna że jest źle?
gosia7122 wrote:Dziewczyny dowiedziałam się dzisiaj że moja koleżanka (40 lat)ma złe wyniki badań prenatalnych nie wiem co konkretnie ale nie wiem co mam jej powiedzieć jak się z nią spotkam.Dzwoniła do mnie i tylko płakała i powtarzała że to już koniec i żebym sobie dobrze przemyślała moje starania.Przepraszam że Wam tu tak pisze może chaotycznie ale jakoś nie mogę się pozbierać po tej rozmowie.inessa lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Andzie u mnie też same rosną, same pękają, śluz jest a efekt był krótkotrwały. Jakość jajeczek i plemników z wiekiem spada. Dla starszego pana najlepsza 20-stka dla starszej 40-stki (
) najlepszy 20-latek wtedy byśmy się tak długo nie bujały ....
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
strasznie jej współczuję,chociaż u mojej koleżanki też wyszło,że dziecko ędzie miało zespół dovna ,całą ciąze się martwiła,ale postanowiła,że urodzi i urodziła zdrową córeczkę.
Sama nie wiem co bym zrobiła,napewno dodatkowe badania.Kasik303, inessa, megan8, Lucky lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyStymulacja była przez dwa cykle w tym jeden cykl z CLO. Ale tak mogło być.
Bozia3 wrote:Polarmisiu - czytałam ostatnio, że dosyć często zażywając clo - właśnie po jego odstawieniu, po 3 miesiącach zachodzi się w ciążę - widocznie Ty też byłaś na ot przykładem....Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle wady genetyczne dzieci mogą wystąpić w każdym wieku. Mam tyle koleżanek tzw. b.późnych mam i wszystkie mają piękne, zdrowe dzieci więc nie wiem czy warto tym się sugerować.
Andzia33 wrote:strasznie jej współczuję,chociaż u mojej koleżanki też wyszło,że dziecko ędzie miało zespół dovna ,całą ciąze się martwiła,ale postanowiła,że urodzi i urodziła zdrową córeczkę.
Sama nie wiem co bym zrobiła,napewno dodatkowe badania.Andzia33, inessa, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPiszecie o tych wadach właśnie lekarz w środe też mi mówi,żebym nie słuchałą dziwnych opini o tym,że mogą być jakieś wady bo późno i pierwsze dziecko. Oczywiście mogą się zdarzyć ale nie muszą, Ja w przedszkolu miałam dziewczynke z zespołem Dawna a jej rodzice mieli po 25 lat tato był nosiecielem genu i przekazywał je tylko na dziewczynki. A znma osobiście kobiety którym wyszły złe wyniki badań genetycznych a po urodzeniu okazywało się,ze jest wszystko ok.
Ja bym jeszcze powtórzyła badania.
No właśnie gdzie jest Iza Conducive i jeszcze kilka dziewcząt ???grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:niektóre też są stworzone do sprzątania...wiecznie wydaje się im, że jest brudno...i wciąż latają ze ścierą...
No są różne kobiety Inesska..
inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a ja tak sie zastanawiam do czego jestem stworzona...no sprzatac nie lubie, uczyc sie tez, gotowac rowniez...to chyba tylko do milosci
Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Oj inesska...to może rozwiedź się z bursztynem i ożeń ze mną...ja mieszkam bliżej...razem se będziemy chodzić do Ludwina...bo ja nie cierpię sprzątać..ale mogłabym CI gotować i dogadzać kulinarnie..
inessa, megan8, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Piszecie o tych wadach właśnie lekarz w środe też mi mówi,żebym nie słuchałą dziwnych opini o tym,że mogą być jakieś wady bo późno i pierwsze dziecko. Oczywiście mogą się zdarzyć ale nie muszą, Ja w przedszkolu miałam dziewczynke z zespołem Dawna a jej rodzice mieli po 25 lat tato był nosiecielem genu i przekazywał je tylko na dziewczynki. A znma osobiście kobiety którym wyszły złe wyniki badań genetycznych a po urodzeniu okazywało się,ze jest wszystko ok.
Ja bym jeszcze powtórzyła badania.
No właśnie gdzie jest Iza Conducive i jeszcze kilka dziewcząt ???
Fakt, ze z wiekiem ryzyko wzrasta ale i tak matkami 80% dzieci z zespolem downa so kobiety przed 35 rokiem zycia.
inessa, Reni, megan8, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:chwileczke, zaraz zaraz, nie tak szybko! Zadnego rozwodu nie bedzie! Inessa sprzatac bedzie u mnie i gotowac oraz prasowac, a ja jej bede dogadzac w inny sposob
Biedna Inesska, ale wtopiła....
Wiesz..wprawdzie Ineeska nie facet, ale pamiętam takie wyszywanki na ścianach w dawnych kuchniach naszych babć - "Samą miłością chłop syt nie będzie" - także pomyśl nad czymś jeszcze bursztynku...może jakiś teatr czy coś - bo CI ją podbiorę..
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:A Ty ją będziesz kochać...
Biedna Inesska, ale wtopiła....
Wiesz..wprawdzie Ineeska nie facet, ale pamiętam takie wyszywanki na ścianach w dawnych kuchniach naszych babć - "Samą miłością chłop syt nie będzie" - także pomyśl nad czymś jeszcze bursztynku...może jakiś teatr czy coś - bo CI ją podbiorę..
a kino, teatr, opera, oczywiscie. kocham sztuke
no wlasnie, a poniewaz Inessa nie chlop wiec bedzie zadowolona
inessa lubi tę wiadomość