35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky wrote:witam
Oleno jak leczysz problemy immunologiczne?Co będzie jak zajdę w ciążę nie wiem, jak mój organizm zareaguje, czy będzie zwalczał zarodek, tego nie wiem. W następnym cyklu od początku będę pod kontrolą ginekologa. Teraz ten cykl zaniedbałam bo myślałam, że dietą podciągnę endometrium i już nie będzie krwawień. Niestety jest coraz gorzej. Za około pól miesiąca lecę do gina. Teraz biorę na wstrzymanie, ale od środka jestem kłębkiem nerwów. Na dodatek mam jakieś nieokreślone bóle, nie wiem co to jest, ale nie mogę usiedzieć na krześle, wczoraj na kajaku to już masakra. Podnoszę się na rękach, żeby wstać.
Dobrze, że już niedługo moje urodziny, skończy się zła passa. Wróżka mi mówiła, że 50 dni przed urodzinami dzieją się złe rzeczy. u mnie to się sprawdza.
Życzę Wam miłego dnia i udanego tygodnia.samira, Bursztyn, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzialam to Samirko:-) Dziewczynki mam problem, dziwny powiedzialabym. Moj M poszedl w krzaki na cala sobote, buszowal tak ze go jakies dzidowstwo pogryzlo. Wieczorem mial reke spuchnieta od lokcia do nadgarstka i czerwona. Wyslalam go na pogotowie o 23.30 bo strasznie to wygladalo. Pani na pogotowiu dala mu 2 zastrzyki i recepte. Na recepcie byl 2 leki na alergie. Powiedziala ze to prawdopodobnie nie kleszcz, poniewaz kleszcz zostawia jakis podwojny slad, a moj M nie mial zadnego po ukaszeniu.
I teraz przechodze do sedna. Czy mozemy sie starac w tym cyklu? Czy skoronie wiadomo co go ugryzlo to mozena ryzykowac? Niedawno czytalam o babce ktora urodzila uposledzone czy chore dziecko po tym jak ja kleszcze ugryzl w ciazy.
Wiecie cos w tym temacie?Olena, inessa lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczeta, weekend spedzilam milo I troszczeke extreme bo bylismy na trasie 4x4 bylo super bo caly dzien w plenerz na dzikim szlaku, piwko, sloneczko I szalona jazda samochodem.
Jak juz pisalam skierowanie na badania mam ale jak na razie nie mam czasu ich zrobic moze mi sie uda za tydzien. Jakos z bzykankiem tez u nas kiepsko duzo sie dzieje I powaznie jestesmy wykonczona, jak jest stres to jakos nic nie wychodzi hmmm ja to jeszcze jako tako ale moj mlody rycerz nie staje na wysokosci zadaniano nic jest jak jest I to tez moja wina, musismy troche odpoczac bo bez sensu…w firmie urwanie glowy wiec to tez nie pomaga. No nic czytam Was od czasu do czasu I kibicuje wszystkim, tempke zaczelam mierzyc znowu od dzisiaj I faszeruje sie dopalaczmi typu witaminy oraz kwasikiem foliowym a I lampke winka strzele sobie dzisiaj dla relaksu bo z lekka juz nie wyrabiam….pozdrawiam wszystkie cieplo I musze troszke zwolnic tempo jak to zrobie to nie wiem ale sie postaram w miare mozliwosci ;)Miego zapylanka zycze dziewuszki sciskam
Bursztyn, Olena, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Witajcie w poniedziałek. Immunologi nie leczę, wiem tylko, że coś jest nie tak, bo Hashimoto - niedoczynność to choroba autoimmunologiczna i tak samo moje liczne alergie. Więc zaleczam tarczycę, alergii nie leczę, bo mój alergolog kazał tylko dietę stosować. (przy tym dieta alergiczna, na Hashimoto i jeszcze wykluczenie glutenu i mleka wykluczają się całkowicie, a na dodatek jeszcze niski poziom żelaza i juz nie mam pojęcia co bym miała jeść, chyba tylko brązowy ryż mi nie szkodzi
Co będzie jak zajdę w ciążę nie wiem, jak mój organizm zareaguje, czy będzie zwalczał zarodek, tego nie wiem. W następnym cyklu od początku będę pod kontrolą ginekologa. Teraz ten cykl zaniedbałam bo myślałam, że dietą podciągnę endometrium i już nie będzie krwawień. Niestety jest coraz gorzej. Za około pól miesiąca lecę do gina. Teraz biorę na wstrzymanie, ale od środka jestem kłębkiem nerwów. Na dodatek mam jakieś nieokreślone bóle, nie wiem co to jest, ale nie mogę usiedzieć na krześle, wczoraj na kajaku to już masakra. Podnoszę się na rękach, żeby wstać.
Dobrze, że już niedługo moje urodziny, skończy się zła passa. Wróżka mi mówiła, że 50 dni przed urodzinami dzieją się złe rzeczy. u mnie to się sprawdza.
Życzę Wam miłego dnia i udanego tygodnia.
ja mam za to WZJG,alergie,refluks,bolą minie stawy i mięśnie ,kręgosłup nawala także cały zestaw ..i mam mięśnie zakwaszone chyba bardzo odczułam po ćwiczeniach na moim orbitreku,5 min ćwiczę a potem mięśnie mnie pieką i tam i gorąco w nich aż słabo się robi...ehhh...Bursztyn, Olena, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki po upalnum weekendzie
Moja ukochana @ nadchodzi wielkimi krokami. PMS na maxa, spodnie dzisiaj pocielam bo mnie wku..(to ostry objaw
Viola wrote:Witajcie Kochane, dziekuje za cieple posty i mysli...
Skonczylam duphaston w sobote i zbiera mi sie @ i zbiera i nie moze sie zebrac:-)Bursztyn, Lucky, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Upalow ciag dalszy czyli 25 stopni, super !
Wypilam wczoraj wyjatkowo 2 lampki wina i dzis mam kaca, odzwyczaiłam się od piciapowinnam potrenowac
Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Aga, fajnie ze wrocilas
Olena, w Twoim przypadku lekarz konieczny, z jego pomoca na pewno da sie to wszystko ustawic.
Samira, Ty tez marsz na badania hormon., wiem wiem, powtarzam sie
Kasik, wyobrazilm sobie jak tniesz te gacieo ile uzylas nozyczek a nie zebow- to nie jest jeszcze tak zle
Viola, moze wygoogluj cos na ten temat?
Promyk , Panda pozdrawiamKasik303, samira, Olena, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola nie znam sie, bo nie biore tego leku... ja biore tylko jakies ziola i moze po nich te cycki mniej bola, zreszta sama nie wiem, ale lepiej zeby nie bolaly
Viola wrote:no wiadomo nastroj jest do d..., a cycki pierwszy raz w zyciu mnie nie bola....zastanawiam sie czy to nie wplyw Duphastonu?inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo u nas w tej stolicy to i 30 bedzie dzisiaj, bierz i smole gotuj normalnie
Gacie rozrywalam i cielam bo cos zaczelo mi w nich wkurzactzn moj PMS
Bursztyn wrote:Aga, fajnie ze wrocilas
Olena, w Twoim przypadku lekarz konieczny, z jego pomoca na pewno da sie to wszystko ustawic.
Kasik, wyobrazilm sobie jak tniesz te gacieo ile uzylas nozyczek a nie zebow- to nie jest jeszcze tak zle
Promyk , Panda pozdrawiaminessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A ja szczerze mowiac liczylam na Ciebie Bursztynku:-( niedawno czytalam ze babka urodzila chora dziewczynka, bo bedac w ciazy ugryzkl ja kleszcz i jakos tak mi to zostalo w glowie, ze teraz sie boje. Co prawda lekarka powiedziala ze to nie wyglada na kleszcza, ale jesli to jakies inne robactwo i przenosi to choroby? jak nie urok to sra....
Bursztynku no powiedz cos....Bursztyn, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Upalow ciag dalszy czyli 25 stopni, super !
Wypilam wczoraj wyjatkowo 2 lampki wina i dzis mam kaca, odzwyczailam sie od piciapowinnam potrenowac
Bursztyn, Kasik303, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Aga, fajnie ze wrocilas
Promyk , Panda pozdrawiamBursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny