35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien Dobry

Co tu duzo mowic. Wiecie gdzie rodzi sie najwiecej Polakow? No u mnie
Opinia jest taka, ze zeby wydebic benefity. Ale nawet jesli tak jest, to uwazam, ze Polacy tutaj ciezko pracuja i robia bardzo duzo dla tego kraju.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 08:47
iwcia77, Krakonka, Magdala, stara.krycha, kkisia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Witam się kawką ale pogoda, dziś pochmurno i się nie chce wychodzić z domu
Sabina, Aasiula, kkisia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnySĄ WARUNKI TO I LUDZIE CHCĄ SIĘ ROZMNAŻAĆZofia8 wrote:Dzien Dobry

Co tu duzo mowic. Wiecie gdzie rodzi sie najwiecej Polakow? No u mnie
Opinia jest taka, ze zeby wydebic benefity. Ale nawet jesli tak jest, to uwazam, ze Polacy tutaj ciezko pracuja i robia bardzo duzo dla tego kraju.
dzień dobry
ComeToMeBaby, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie też polacy maja opinię cieżko pracujących,a nie tych co na zasiłki czatują,i to prawda
jezeli wiedzą za co to pewnie ze nawet i chetnie nadgodziny robią
ale to tez sie tyczy moim zdanie bardziej tej fali emigracji ,która tylko na zarobek przyjechała a kase w polsce wydaje
iwcia77, Magdala, stara.krycha, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam poniedziałkowo połikendowo
Podobnie ja Sabina - nienawidzę poniedziałków, wtorków i śród także. Czwartek już wygląda lepiej, a micha się cieszy w piątek od rana.
Aasiula, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby, Magdala, BISCA, kkisia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
melduje sie z rana...tak sie dotlenilam wczoraj, ze w nocy nie spalam
teraz oczy na zapalki 
Ivo gada do lustra
beczka przednia 
ide na cappucino
zamelduje sie pozniej
kkisia- mysle o tobie
trzymaj sie tam i uwazaj na dziki
Aasiula, Krakonka, Sabina, Simba, kkisia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
aha, zapomnialam zapytac:
jak to teraz wyglada z kradzieza aut na zagranicznych blachach?
kurde , bo rozwazamy z Alojzem mozliwosc przyjazdu autem ( zdezelowana 11 letnia ki£a picanto) i sie boje, ze mi na czesci ukradna
...pracuje ktora w statystykach policyjnych ?
...kurde no taki rzech ale i tak byloby mi zal 
stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien bry.Pogoda cudo to na fali wznoszacej energii poniedZialek zaczynam od porzadkow.Teraz sniadanko i jade po paliwo do kosiarki i po kwiaty, bo małz zrobił mi fajne doniczki nasypał ziemi i czekaja na jakies kwiaty tylko.
KKisiak kciukasy zacisniete za zabieg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 09:23
Sabina, Aasiula, iwcia77, mamatrojki80, Magdala, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Ty to masz dobrze z tym malzem swoimkapturnica wrote:Dzien bry.Pogoda cudo to na fali wznoszacej energii poniedZialek zaczynam od porzadkow.Teraz sniadanko i jade po paliwo do kosiarki i po kwiaty, bo małz zrobił mi fajne doniczki nasypał ziemi i czekaja na jakies kwiaty tylko.
KKisiak kciukasy zacisniete za zabieg.
Ja musze kupowac donice
kapturnica lubi tę wiadomość
-
tak czytam i czytam ..zachwyty nad super życiem na zachodzie i jestem tego zdania co Polar
studiujesz u nas - to powinieneś to odpracować
kiedyś dużo ludzi mieszkało na wsi..teraz wszyscy wyjeżdzają, bo pracy nie ma
kurwa zaraz a praca na roli? bo unia mało daje, bo się nie opłaca
teraz każdy chce być ynteliygentem
był moment, że "marketing i zarządzanie" "psychologia" to były kierunki oblegane
a teraz .. w chuj zarządców a nie ma czym ani kim zarządzać
dojczland taki super ekstra.. i na chuj było walczyć z Adolfem? mielibyśmy dzisiaj super życie
olala, malgos741, Sabina, Simba, Natka_79, kapturnica, Magdala, Magda*, stara.krycha, Niuta, BISCA, kkisia, Heretyczka, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
z tego co wiem w Polsce Kii nikt nie chce kraść

Audi i VWiwcia77 wrote:aha, zapomnialam zapytac:
jak to teraz wyglada z kradzieza aut na zagranicznych blachach?
kurde , bo rozwazamy z Alojzem mozliwosc przyjazdu autem ( zdezelowana 11 letnia ki£a picanto) i sie boje, ze mi na czesci ukradna
...pracuje ktora w statystykach policyjnych ?
...kurde no taki rzech ale i tak byloby mi zal 
iwcia77, Aasiula, mamatrojki80, Sabina, kapturnica, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kisia, kciukam.
Witam się i ide spać. Synusiek w nocy zrobil nam jesień sredniowiecza, budzil się co godzinę i wyl. Musimy teraz odespac, bo ledwo co na oczy patrzę.
Miłego dnia!
iwcia77, Krakonka, mamatrojki80, Sabina, Aasiula, Magdala, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć

A u mnie dziś migrena
Chyba za dużo tlenu wczoraj.
Mam nadzieję, że przejdzie szybko, bo pogoda pięna, to mogłabym iść zalatwiać różne rzeczy spacerkiem z wózkiem. I sarkać na urzędy ze schodami bez wind
iwcia77, mamatrojki80, Sabina, kapturnica, BISCA, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH