35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny"Drogie dziewczyny pewnie wiele z was lubi zielona herbatę ?
ja również .. piłam ja w ilościach hurtowych praktycznie tylko zielona herbatę do momentu aż doczytałam i sprawdziłam na sobie ze Zielona Herbata wychładza organizm może to nie nowość dla niektórych z was ale starając się o dziecko i mając w 2ej fazie niska temperaturę to zielona nie wskazana..
mi nawet luteina nie pomagała zbytnio w podniesieniu jak tyle wypijałam
Od m-ca nie napiłam się zielonej i temperatura ok.
Może coś w tym jest"
to jest cytat jednej z dziewczyn z ovu ale ja już o tym wiele razy słyszałam i sama ograniczyłam picoe zielonej herbaty.Kasik303, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO rany a ja tez codziennie pije
inessa wrote:"Drogie dziewczyny pewnie wiele z was lubi zielona herbatę ?
ja również .. piłam ja w ilościach hurtowych praktycznie tylko zielona herbatę do momentu aż doczytałam i sprawdziłam na sobie ze Zielona Herbata wychładza organizm może to nie nowość dla niektórych z was ale starając się o dziecko i mając w 2ej fazie niska temperaturę to zielona nie wskazana..
Może coś w tym jest"
to jest cytat jednej z dziewczyn z ovu ale ja już o tym wiele razy słyszałam i sama ograniczyłam picoe zielonej herbaty.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi nawet w ten upał z krzesła nie chce się wstać
Dobrze,że mam blisko do sklepu
A dzieci i teściowie już jedli obiadek mam nadzieję,że im smakował bo ja im go robiłam a jeszcze upiekłam ciasto z kremem czekoladowym mniamniamale chwalipieta no ale musze się jakoś docenić jak inni mi nie dziekują
Bursztyn, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie do końca ja mam dość wczesną owulację - zazwyczaj 13 dnia cyklu.
U mnie pękają jak mają 18 mm czasami 20 mm (ale częściej 18 mm). Właśnie nie znoszę dorodnych jajek. LH za szybko pikuje.
Viola wrote:no wlasnie, a jak Ty masz 7-9 w 3 dc to okolo 14 dc bedziesz miala jajo kurze!inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW czasie owulacji jest nisko (czyli jak wkładasz paluszek to od razu czujesz główkę macicy, nie musisz głęboko wpychać palucha) i ona jest takach rozpulchniona, mięciutka. A przed okresem to chyba wysoko i twarda - ja np. nie mogę sięgnąć szyjki macicy. A tak w ogóle to parę razy tak sobie paluchy wkładałam i nie praktykuję bo mi również jakoś nie leży.
Kasik303 wrote:Dziewuszki a badacie swoja szyjke macicy?
Jaka powinna byc przed okresem/QUOTE]inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiedyś miałam dokładnie 16 dc a teraz od jakiegoś czasu mi się to przesunęło, może właśnie za szybko pękają? I są takie malutkie. Sama nie wiem.
Viola wrote:Misiu, to jest wczesna owulacja!!? 13 dzien to jest chyba norma, ja mialam zgodnie z tempka w 10 dc w dwoch cyklach, ale ja jestem znowu z tych krotkocyklowych;-)inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:"Drogie dziewczyny pewnie wiele z was lubi zielona herbatę ?
Może coś w tym jest"
to jest cytat jednej z dziewczyn z ovu ale ja już o tym wiele razy słyszałam i sama ograniczyłam picoe zielonej herbaty.inessa, Olena, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jeszcze jedno mam pytanko do dziewczyn bioracych luteine dopochwowa. Czy jezeli ja sie stosuje to ona opoznia okres?
Slyszalam ze mozna rowniez\ ja stosowac jezeli ktos ma ostry PMS?
Macie jakies doswiadczenia ?inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość