35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w nowym dniu kochane, witaj Bety:-)
Ewa, pierwsze do Ciebie pisze. Po pierwsze z tego co wiem to duphaston hamuje owulacje, nie zgadza sie Polarmisiu ze nie hamuje. Natomiast nie wiem dlaczego Duphaston na cyste? Ja bralam zwykle tabletki antykoncepcyjne, ktore maja dac odpoczac jajnikom. Cysta rosnie przy kazdej owulacji podobno. Nie wiem musisz sobie to dokladnie wyjasnic z twoja ginekolozka, bo jakos dziwne to jest, a nawet jesli dala Ci duphaston nie na cyste tylko wspomagajaco przy zajsciu wciaze to troche chyba za wczesnie kazala go brac, no chyba ze faktycznie masz potwierdzona owulke przed 12 dc.
Bety, ja tez sie boje hormonow. Ale albo staramy sie o dzidzie i walczymy i pomagamy sobie albo nie wiadomo czy cos wyjdzie. Ja w sumie tylko duphaston biore bo jestem po poronieniu.inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kasik, przeciez jeszcze nie leci w dol, masz na takim samym poziomie i w dodatku 36,9 to cudne tempka!
Ja dostalam @, w 28 dniu!!! Duphaston wydluzyl mi cykl i w sumie nie wiem czy sie cieszyc czy nie, dluzsze cykle mniej owulacji w roku....ale 28 dni to jeszcze ujdzie ...
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mi dzień przed lub w dniu
p.s dzień dobry dziewczęta
Kasik303 wrote:dzieki Polarowymisiuu mnie wlasnie pojawilo sie plamienie tylko ze temp nadal 36.9, kiedy zaczyna Wam spadac tempka
-
nick nieaktualny
-
Betybet wrote:Trochę boję się hormonów , bo już brałam ten duphaston ( w sumie to tylko jego) siedzenie mi urosło prawie jak hotentockiej Wenus i ciężko to zbijałam na rowerze robiąc nawet w chwilach natchnienia 40 km . Poza tym miałam po nim bardzo silne pms , plus to większy biust
P.s
po 21 km zrobiłam postój u znajomej i na wadze było 1,5 kg mniej.
-
Witaj Betybet
daj sobie spokój z bocianamipodobno padają stadami w tym roku
zostaje nam jeszcze kapusta
chociaż koleżanki z forum podpowiadają, że trzeba podobno uprawiać sex!
no dajcie spokój takie bezeceństwa
Betybet wrote:Witam
a tu cisza i bocianów w tym roku widziałam całe stada (z tymi bocianami to jakaś bujda:D )inessa, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A wiesz Reni ze moja pierwsza coreczka zostala znaleziona wlasnie kapuscie? Wyslalam mojego meza po dzidzie, ale ze on zawsze i wszedzie sie spoznia, notorycznie wiec jak zwykle spoznil sie kiedy dzieci obrodzily w tej kapuscie i jak przyszedl to juz zostaly same takie male, niedozywione z niedowaga;-) i przyniosl mi moje cudo ktore wazylo 2 kg:-) najwiekszy moj skarb.....ktory urodzil sie 2 miesiace wczesniej....
to juz jest rodzinna historia..a ja do dzisiaj sie wkurzam ze moj maz jeszcze nigdy nie byl punktualny:-)Reni, inessa, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie i nie kupuję..
niesstety kupiłam owulacyjne i dorzucili ciążowy .. drażnią się ze mną!Viola wrote:...i mowilas Reni ze wyrzucilas wszystkie testy ciazowe....a msza juz nowe;-)?inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Slash, jesli temperatura nie utrzymuje sie po domniemanej owulce to pewnie dlatego sa te korekty systemu...tempki musza byc wyzsze od tych sprzed owulacji...
slash wrote:Witajcie, dzis wpisałam temp, a wykres usunął dzien owulacji, którą wczesniej zaznaczył, jeszcze trochę i zwariuję z tym wykresem. zmykam zaraz na wizyte do gin, zobaczymy co powie.inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
on chyba ustawia jak 4 są wyższe czy jakoś tak Miśka tłumaczyłaViola wrote:Slash, jesli temperatura nie utrzymuje sie po domniemanej owulce
to pewnie dlatego sa te korekty systemu...tempki musza byc wyzsze od tych sprzed owulacji...inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie dziewczyny i nowa kolezanke witam w naszych szeregach.U mnie nadal bardzo cieplo,od wczoraj tylko jedna mala plamka krwi mam nadzieje ze to juz koniec bo ile mozna.Milego dnia wszystkim zycze.
Bursztyn, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
to Ty twardzielka jednak jestes! a ja nowy cykl zaczynam nowy zakupami aptecznymi:
nowy termometr za 50 dych-ciagle jestem w szoku, ze rteciowy termometr moze tyle kosztowac...bo ma skale rozciagnieta...
zapas testow owulacyjnych - tym razem 20, a co, bede sie testowac naokraglo
no i zapas witamin + duphaston - moj maz wczoraj wrocil jak wielblad z apteki, witaminy dla mnie, dla niego, osobno cynk, osobno l-karnityna itd
musimy zlapac tego jednego gagatka dla mojego jajuszka:-)
Reni wrote:nie i nie kupuję..
niesstety kupiłam owulacyjne i dorzucili ciążowy .. drażnią się ze mną!Reni, Mango, Bursztyn, inessa, Lucky, polarmiś lubią tę wiadomość