X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • promyk Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Betybet. Witaj w gronie kobietek ktore nie powiedzialy jeszcze ostatniego slowa !!!!:-) :-) :-)
    Jesli chodzi o zakupy w aptece na poczatku mialam takie same blokady jak wy! Ale teraz mam to gleboko w nosie, moze dlatego ze bardziej mi zalezy i jest mi obojetne jak na mnie patrza i co o mnie mysla.

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Mango Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wrote:
    Aaaaaa jeszcze tak optymistycznie dodam
    Mama mojego męża urodziła go mając 44 lata i nic mu nie brakuje ojjjjjjj nic :D
    I mam też znajomą taką przyjaciółkę rodziny , która w tej chwili ma 86 lat właśnie wróciła z Ameryki (samodzielnie!) wyszła za mąż mając lat 35 jej mąż miał 12 lat mniej i rodziła dzieci po 40 :D , w tamtym tygodniu zdradziła mi tajemnicę , że miała problem z zajściem w ciążę i jakaś tam położna doradziła jej płukankę z sody oczyszczonej - na ile to skuteczne nie wiem - ale mam zamiar zastosować , ponoć takie metody dawno temu były stosowane na tzw kwaśny śluz - soda powoduje odczyn zasadowy a plemniki ponoć szaleją żeby się dostać w "umówione" miejsce.
    Do "zobaczenia"
    To jeszcze tylko podaj nam proporcje, a wypróbujemy :) Widzę, że jesteś na etapie zachwytu forum ;) - ja też tak miałam i nadal mam :) Cudownie jest móc porozmawiać z kimś kto ma taki same nadzieje, obawy itp.

Olena, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Olena Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wrote:
    Aaaaaa jeszcze tak optymistycznie dodam
    Mama mojego męża urodziła go mając 44 lata i nic mu nie brakuje ojjjjjjj nic :D
    I mam też znajomą taką przyjaciółkę rodziny , która w tej chwili ma 86 lat właśnie wróciła z Ameryki (samodzielnie!) wyszła za mąż mając lat 35 jej mąż miał 12 lat mniej i rodziła dzieci po 40 :D , w tamtym tygodniu zdradziła mi tajemnicę , że miała problem z zajściem w ciążę i jakaś tam położna doradziła jej płukankę z sody oczyszczonej - na ile to skuteczne nie wiem - ale mam zamiar zastosować , ponoć takie metody dawno temu były stosowane na tzw kwaśny śluz - soda powoduje odczyn zasadowy a plemniki ponoć szaleją żeby się dostać w "umówione" miejsce.
    Do "zobaczenia"
    To wszystko niesamowite! Dzięki za tego posta. Z tym optymistycznym akcentem zamykam komputer, wychodzę wcześniej z pracy i w dobrym humorze uciekam nad jezioro popływać. Dzięki!!!

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    To jeszcze tylko podaj nam proporcje, a wypróbujemy :) Widzę, że jesteś na etapie zachwytu forum ;) - ja też tak miałam i nadal mam :) Cudownie jest móc porozmawiać z kimś kto ma taki same nadzieje, obawy itp.
    łyżeczka taka od herbaty na litr wody - no i wiadomo nie do picia :D
    zmykam

Mango, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wrote:
    łyżeczka taka od herbaty na litr wody - no i wiadomo nie do picia :D
    zmykam
    Dzięki i miłego dnia :)

inessa lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

A Wy nadal zwarte i gotowe do walki :) Trzymam kciuki :)

inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was robiła badania laboratoryjne w Warszawie w Szpitalu Wojskowym na Szaserów? Nie mogę znaleźć informacji w jakich godzinach jest czynny punkt pobrań i czy ze skierowaniem od lekarza z tego szpitala muszę płacić czy nie. Dodzwonić się do szpitala zakrawa o cud, na stronie jest dużo info., ale nic znaleźć o laboratorium nie mogę. Może, któraś z Was ma doświadczenie z laboratorium w tym szpitalu?

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Betty
    powiało optymizmem
    pomysł z sodą podoba mi się i może spróbuję :)
    może nie zaszkodzi!

• Lucky Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango nie spadła ponizej linii podstawowej, nie stresuj się ! Kto wie....

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe jakoś dawno Cię nie było? ;-)
    Witaj :-)
    caffe wrote:
    Cześć dziewczyny :)

A Wy nadal zwarte i gotowe do walki :) Trzymam kciuki :)

caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co wy tak z tą starością???
    ja nie czuję się staro (dopóki ktoś o wiek nie spyta)
    wiem, ze wyglądam młodziej i tego się trzymam
    jak się puszczę, to dopiero się ze mnie staruszka zrobi

inessa, Reni, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Caffe, gdzie sie zapodzialas :-)

caffe, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepsze późne dzieci, które są pożądane i kochane, niż wczesne niechciane!

inessa, Mango, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Caffe jakoś dawno Cię nie było? ;-)
    Witaj :-)
    Nie było mnie bo się nie staram i nie bardzo mam co pisać w tym temacie :P ale podczytuję w wolnych chwilach i każdej z osobna kibicuję :)

Czekam na @, która powinna w sumie dzisiaj być, ale mając na uwadze długość moich ostatnich cykli to cholera wie, kiedy nadejdzie. Co najgorsze to w ogóle się nie czuję @ i nie chciałabym żeby znowu były jakieś perturbacje. Ale jak widać taki już mój "Urok" :P

inessa, Reni, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    No wlasnie Caffe, gdzie sie zapodzialas :-)
    Tydzień temu spędziłam weekend w Krakowie, w ten weekend byłam na ślubie u koleżanki, a tak poza tym to sobie żyję: dom-praca-dom...

Bursztyn, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    no to sie mniezle najadlas stresu...widze ze wszystkie tak mamy...dlatego u mnie wszystkie zakupy ciazowe zalatwia maz, on w ogole nie czuje obciachu...jak zaciazylam poczatkiem marca to pojechalismy ogladac samochod, taki zeby wozek wchodzil bez skladania do bagaznika. To byl dopiero chyba 5 tydzien ciazy a M zwariowal z radosci. No dobra pojechalismy ogladac bryke a poniewaz glownym zainteresowaniem cieszyl sie bagaznik wiec pan spytal delikatnie o co chodzi. A moj M na caly glos: potrzebujemy duzy bagaznik na wozek. Myslalam ze sie spale ze wstydu. Facet pewnie nawet nie pomyslal ze tacy starzy a jeszcze moga;-)
    ale ja tak nie mam, zadnego stresu w tej kwestii, nawet mnie to bawi, a szczegolnie kiedy obsluguje mnie facet :)

caffe, Kasik303, inessa, Reni, Mango, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to dzien dobry :)

Nie rozumiem tego wstydu w aptece :) skad to sie bierze? Przeciez kupowanie testow owulacyjnych lub ciazowych dodaje atrakcyjnosci! To znaczy ze taka kobieta jest aktywna seksualnie a co za tym idzie atrakcyjna :)

caffe, inessa, Mango, Reni, promyk, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, fajnie ze sie pokazalas.
    Witam nowe dziewczynki

caffe, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na forum zmienia się gwardia...nowe dziewczyny witam serdecznie...ale to znak, że czas się zwijać...

inessa, caffe lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    na forum zmienia się gwardia...nowe dziewczyny witam serdecznie...ale to znak, że czas się zwijać...
    a niby dlaczego?

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 863 864 865 866 867 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ