35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Betybet. Witaj w gronie kobietek ktore nie powiedzialy jeszcze ostatniego slowa !!!!
Jesli chodzi o zakupy w aptece na poczatku mialam takie same blokady jak wy! Ale teraz mam to gleboko w nosie, moze dlatego ze bardziej mi zalezy i jest mi obojetne jak na mnie patrza i co o mnie mysla.inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Betybet wrote:Aaaaaa jeszcze tak optymistycznie dodam
Mama mojego męża urodziła go mając 44 lata i nic mu nie brakuje ojjjjjjj nic
I mam też znajomą taką przyjaciółkę rodziny , która w tej chwili ma 86 lat właśnie wróciła z Ameryki (samodzielnie!) wyszła za mąż mając lat 35 jej mąż miał 12 lat mniej i rodziła dzieci po 40, w tamtym tygodniu zdradziła mi tajemnicę , że miała problem z zajściem w ciążę i jakaś tam położna doradziła jej płukankę z sody oczyszczonej - na ile to skuteczne nie wiem - ale mam zamiar zastosować , ponoć takie metody dawno temu były stosowane na tzw kwaśny śluz - soda powoduje odczyn zasadowy a plemniki ponoć szaleją żeby się dostać w "umówione" miejsce.
Do "zobaczenia"Widzę, że jesteś na etapie zachwytu forum
- ja też tak miałam i nadal mam
Cudownie jest móc porozmawiać z kimś kto ma taki same nadzieje, obawy itp.
Olena, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Betybet wrote:Aaaaaa jeszcze tak optymistycznie dodam
Mama mojego męża urodziła go mając 44 lata i nic mu nie brakuje ojjjjjjj nic
I mam też znajomą taką przyjaciółkę rodziny , która w tej chwili ma 86 lat właśnie wróciła z Ameryki (samodzielnie!) wyszła za mąż mając lat 35 jej mąż miał 12 lat mniej i rodziła dzieci po 40, w tamtym tygodniu zdradziła mi tajemnicę , że miała problem z zajściem w ciążę i jakaś tam położna doradziła jej płukankę z sody oczyszczonej - na ile to skuteczne nie wiem - ale mam zamiar zastosować , ponoć takie metody dawno temu były stosowane na tzw kwaśny śluz - soda powoduje odczyn zasadowy a plemniki ponoć szaleją żeby się dostać w "umówione" miejsce.
Do "zobaczenia"inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:To jeszcze tylko podaj nam proporcje, a wypróbujemy
Widzę, że jesteś na etapie zachwytu forum
- ja też tak miałam i nadal mam
Cudownie jest móc porozmawiać z kimś kto ma taki same nadzieje, obawy itp.
zmykamMango, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś z Was robiła badania laboratoryjne w Warszawie w Szpitalu Wojskowym na Szaserów? Nie mogę znaleźć informacji w jakich godzinach jest czynny punkt pobrań i czy ze skierowaniem od lekarza z tego szpitala muszę płacić czy nie. Dodzwonić się do szpitala zakrawa o cud, na stronie jest dużo info., ale nic znaleźć o laboratorium nie mogę. Może, któraś z Was ma doświadczenie z laboratorium w tym szpitalu?
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Reni wrote:Caffe jakoś dawno Cię nie było?
Witajale podczytuję w wolnych chwilach i każdej z osobna kibicuję
Czekam na @, która powinna w sumie dzisiaj być, ale mając na uwadze długość moich ostatnich cykli to cholera wie, kiedy nadejdzie. Co najgorsze to w ogóle się nie czuję @ i nie chciałabym żeby znowu były jakieś perturbacje. Ale jak widać taki już mój "Urok"inessa, Reni, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:no to sie mniezle najadlas stresu...widze ze wszystkie tak mamy...dlatego u mnie wszystkie zakupy ciazowe zalatwia maz, on w ogole nie czuje obciachu...jak zaciazylam poczatkiem marca to pojechalismy ogladac samochod, taki zeby wozek wchodzil bez skladania do bagaznika. To byl dopiero chyba 5 tydzien ciazy a M zwariowal z radosci. No dobra pojechalismy ogladac bryke a poniewaz glownym zainteresowaniem cieszyl sie bagaznik wiec pan spytal delikatnie o co chodzi. A moj M na caly glos: potrzebujemy duzy bagaznik na wozek. Myslalam ze sie spale ze wstydu. Facet pewnie nawet nie pomyslal ze tacy starzy a jeszcze moga;-)
caffe, Kasik303, inessa, Reni, Mango, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A tak w ogole to dzien dobry
Nie rozumiem tego wstydu w apteceskad to sie bierze? Przeciez kupowanie testow owulacyjnych lub ciazowych dodaje atrakcyjnosci! To znaczy ze taka kobieta jest aktywna seksualnie a co za tym idzie atrakcyjna
caffe, inessa, Mango, Reni, promyk, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny