WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Bursztynku,
    ladnie to napisalas. Pewnie nie mialabym jakis zahamowan, ale zaraz jak zaszlam w ciaze to znalazlam to okropne forum o ktorym wam pisalam i tam byla straszna "nagonka" na mamy po 40-ce. I przyznam ze zalamalo mnie to jak niektorzy ludzie nas postrzegaja. I chyba stad te obawy co inni pomysla.
    Bursztyn wrote:
    A tak w ogole to dzien dobry :)

Nie rozumiem tego wstydu w aptece :) skad to sie bierze? Przeciez kupowanie testow owulacyjnych lub ciazowych dodaje atrakcyjnosci! To znaczy ze taka kobieta jest aktywna seksualnie a co za tym idzie atrakcyjna :)

inessa, caffe, Mango, Reni lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani psycholog, nikt nie lubi monotematycznych osób...

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Witaj Bursztynku,
    ladnie to napisalas. Pewnie nie mialabym jakis zahamowan, ale zaraz jak zaszlam w ciaze to znalazlam to okropne forum o ktorym wam pisalam i tam byla straszna "nagonka" na mamy po 40-ce. I przyznam ze zalamalo mnie to jak niektorzy ludzie nas postrzegaja. I chyba stad te obawy co inni pomysla.
    Viola, powiem tak: miej gleboko w dupie co ludzie pomysla, oni za Ciebie zycia nie przezyja i ich opinia nie ma zadnego znaczenia. A tym bardziej opinia zakompleksionych, sfrustrowanych forumowych trolli. Ich zdaniem bedziez sie przejmowac? Czasami moze mnie ruszy to co maz powie lub przyjaciolka- wiadomo bliskie osoby, ale stado nieradzacych sobie z samymi soba a przez to jadowitych bab na jakims forum (nie mam na mysli naszego forum oczywiscie)? Trzeba miec dystans i oddzielac sprawy wazne od niewaznych i te drugie niech nam lataja kolo dupy bo tam ich miejsce.
    Zaraz wymaluje sobie usta na czerwono i pojde do apteki bo mi sie testy owulacyjne skonczyly i poprosze jakiegos milego pana z obslugi zeby mi doradzil :P :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 12:34

caffe, Viola, Mango, Reni, Kasik303, inessa, promyk, EwaT, gosia7122, megan8, Jolka76, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    eee tam, ja lubie :) sama jestem monotematyczna :)

caffe, inessa, Olena lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akurat!
    to znak, że nie jesteśmy same! :-)
    Dorka71 wrote:
    na forum zmienia się gwardia...nowe dziewczyny witam serdecznie...ale to znak, że czas się zwijać...

caffe, inessa, Olena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Bursztynku, ale zebys ty wiedziala jakie te trolle wypisywaly rzeczy! To przeszlo moje najsmielsze pojecie o zawisci ludzkiej, zazdrosci i podlosci. Szkoda gadac, ale fakt ze byly tam mlode dziewczyny ktore mialy problemy z zajsciem w ciaze i chyba zazdroscily nam starym ze nam sie udalo a im mlodym nie (wtedy bylam jeszcze w ciazy).
    Bursztyn wrote:
    Viola, powiem tak: miej gleboko w dupie co ludzie pomysla, oni za Ciebie zycia nie przezyja i ich opinia nie ma zadnego znaczenia. A tym bardziej opinia zakompleksionych, sfrustrowanych forumowych trolli. Ich zdaniem bedziez sie przejmowac? Czasami moze mnie ruszy to co maz powie lub przyjaciolka- wiadomo bliskie osoby, ale stado nieradzacych sobie z samymi soba bab na jakims forum? Trzeba miec dystans i oddzielac sprawy wazne od niewaznych i te drugie niech nam lataja kolo dupy bo tam ich miejsce.
    Zaraz wymaluje sobie usta na czerwono i pojde do apteki bo mi sie testy owulacyjne skonczyly i poprosze jakiegos milego pana z obslugi zeby mi doradzil :P :)

caffe, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Viola, powiem tak: miej gleboko w dupie co ludzie pomysla, oni za Ciebie zycia nie przezyja i ich opinia nie ma zadnego znaczenia. A tym bardziej opinia zakompleksionych, sfrustrowanych forumowych trolli. Ich zdaniem bedziez sie przejmowac? Czasami moze mnie ruszy to co maz powie lub przyjaciolka- wiadomo bliskie osoby, ale stado nieradzacych sobie z samymi soba a przez to jadowitych bab na jakims forum (nie mam na mysli naszego forum oczywiscie)? Trzeba miec dystans i oddzielac sprawy wazne od niewaznych i te drugie niech nam lataja kolo dupy bo tam ich miejsce.
    Bursztynku koniecznie opisz jaką miał minę i reakcje :)
    A jeśli chodzi o opinie innych to masz rację, ale czasami ciężko jest się nie przejmować! Jakoś tak wpadają głęboko w serce, a powinny duuuuużo niżej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 12:37

caffe, Bursztyn, inessa, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha i to na dodatek dwudziestoletnie siusiary!
    ja też mam w dupie co ludzie powiedzą..

Bursztyn wrote:

caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeciez my tu wszystkie jestesmy monotematyczne...a oczym mamy pisac na forum dla starajacych sie po 35 roku zycia? Dorka:-)
    Dorka71 wrote:

caffe, Reni, Bursztyn, inessa, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale dajcie spokój z tą starością!
    Niech pilnują swojej wedzajny a nie zaglądają w Naszą.

Jeszcze raz powtarzam STARA to jest mumia w muzeum Kairskim a my jesteśmy dojrzałe.
    Skoro mamy jeszcze @ dlaczego nie mamy korzystać póki czas.

Mango, caffe, Bursztyn, Kasik303, inessa, Betybet, megan8, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Wiem Bursztynku, ale zebys ty wiedziala jakie te trolle wypisywaly rzeczy! To przeszlo moje najsmielsze pojecie o zawisci ludzkiej, zazdrosci i podlosci. Szkoda gadac, ale fakt ze byly tam mlode dziewczyny ktore mialy problemy z zajsciem w ciaze i chyba zazdroscily nam starym ze nam sie udalo a im mlodym nie (wtedy bylam jeszcze w ciazy).
    Trolle byly, sa i beda i z tym nalezy sie pogodzic, natomist nie sa to zadni eksperci, autorytety tylko pewnie nieszczesliwi ludzie ktorzy w ten sposob daja upust swojej frustracji,dodatkowo na niskim poziomie intelektualnym. I tyle. Wiec opinia kogos takiego zwisa mi i powiewa. W ramach terapii zachecam do pojscia do najblizszej apteki i zakupienia z pieknym usmiechem testow owulacyjnych lub ciazowych. Na mnie dziala to odmladzajaco i panowie oraz panie z obslugi rowniez sie wtedy usmiechaja :)

caffe, Mango, Viola, inessa, promyk, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie.. zauważyłam, że jak kupuję testy ciążowe to panie się uśmiechają :-)
    Bursztyn wrote:
    Trolle byly, sa i beda i z tym nalezy sie pogodzic, natomist nie sa to zadni eksperci, autorytety tylko pewnie nieszczesliwi ludzie ktorzy w ten sposob daja upust swojej frustracji,dodatkowo na niskim poziomie intelektualnym. I tyle. Wiec opinia kogos takiego zwisa mi i powiewa. W ramach terapii zachecam do pojscia do najblizszej apteki i zakupienia z pieknym usmiechem testow owulacyjnych lub ciazowych. Na mnie dziala to odmladzajaco i panowie oraz panie z obslugi rowniez sie wtedy usmiechaja :)

Bursztyn, caffe, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no wlasnie! Dziewczyny, ja naprawde zauwazam same pozytywne, bardzo sympatyczne reakcje przy takich zakupach w aptece. Wiec tym bardziej sie dziwie, dlaczego sie tak czaicie? Przeciez to jest czysta przyjemnosc :)

caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    A Allegro zachowuje kamienną twarz ;)))))))

caffe, Reni, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Viola Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie mam zapasy WSZYSTKIEGO, fakt ze niezaleznie od tego moge isc i kupic kolejny test ciazowy badz owulacyjny, nie wiem tylko jak na to zareaguje moja prolaktyna !;-)

Mango, Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te testy, które można kupić hurtowo na allegro sa tak samo dobre jak te z apteki?

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Na razie mam zapasy WSZYSTKIEGO, fakt ze niezaleznie od tego moge isc i kupic kolejny test ciazowy badz owulacyjny, nie wiem tylko jak na to zareaguje moja prolaktyna !;-)
    a nie pomyslalas, ze moze to samo co hamuje Cie przed pojsciem do apteki (czyli np. gleboko tkwiaca TWOJA mysl ze moze jestes na to za stara) blokuje Cie rowniez przed zajsciem w ciaze. Jesli pozbedziesz sie tej bariery w glowie, to kto wie- moze dopiero wtedy sie odblokujesz tak naprawde. Podswiadomosci sie nie oszuka.

Mango, Kasik303, Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na allegro kupuję tylko ovu i nie wiem czy działają :-)
    ciążowe miałam kiedyś w gratisie ale nie działały zawsze pokazywały mi negatyw :-/
    caffe wrote:
    A te testy, które można kupić hurtowo na allegro sa tak samo dobre jak te z apteki?

caffe, inessa, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja na allegro kupuję tylko ovu i nie wiem czy działają :-)
    ciążowe miałam kiedyś w gratisie ale nie działały zawsze pokazywały mi negatyw :-/
    a powinny pokazywać pozytyw? :)

Reni, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151490810066931&set=a.409010731930.190010.191264696930&type=1&theater

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 864 865 866 867 868 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ