35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Bursztynku,
ladnie to napisalas. Pewnie nie mialabym jakis zahamowan, ale zaraz jak zaszlam w ciaze to znalazlam to okropne forum o ktorym wam pisalam i tam byla straszna "nagonka" na mamy po 40-ce. I przyznam ze zalamalo mnie to jak niektorzy ludzie nas postrzegaja. I chyba stad te obawy co inni pomysla.
Bursztyn wrote:A tak w ogole to dzien dobry
Nie rozumiem tego wstydu w apteceskad to sie bierze? Przeciez kupowanie testow owulacyjnych lub ciazowych dodaje atrakcyjnosci! To znaczy ze taka kobieta jest aktywna seksualnie a co za tym idzie atrakcyjna
inessa, caffe, Mango, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:Witaj Bursztynku,
ladnie to napisalas. Pewnie nie mialabym jakis zahamowan, ale zaraz jak zaszlam w ciaze to znalazlam to okropne forum o ktorym wam pisalam i tam byla straszna "nagonka" na mamy po 40-ce. I przyznam ze zalamalo mnie to jak niektorzy ludzie nas postrzegaja. I chyba stad te obawy co inni pomysla.
Zaraz wymaluje sobie usta na czerwono i pojde do apteki bo mi sie testy owulacyjne skonczyly i poprosze jakiegos milego pana z obslugi zeby mi doradzil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 12:34
caffe, Viola, Mango, Reni, Kasik303, inessa, promyk, EwaT, gosia7122, megan8, Jolka76, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
akurat!
to znak, że nie jesteśmy same!
Dorka71 wrote:na forum zmienia się gwardia...nowe dziewczyny witam serdecznie...ale to znak, że czas się zwijać...caffe, inessa, Olena lubią tę wiadomość
-
Wiem Bursztynku, ale zebys ty wiedziala jakie te trolle wypisywaly rzeczy! To przeszlo moje najsmielsze pojecie o zawisci ludzkiej, zazdrosci i podlosci. Szkoda gadac, ale fakt ze byly tam mlode dziewczyny ktore mialy problemy z zajsciem w ciaze i chyba zazdroscily nam starym ze nam sie udalo a im mlodym nie (wtedy bylam jeszcze w ciazy).
Bursztyn wrote:Viola, powiem tak: miej gleboko w dupie co ludzie pomysla, oni za Ciebie zycia nie przezyja i ich opinia nie ma zadnego znaczenia. A tym bardziej opinia zakompleksionych, sfrustrowanych forumowych trolli. Ich zdaniem bedziez sie przejmowac? Czasami moze mnie ruszy to co maz powie lub przyjaciolka- wiadomo bliskie osoby, ale stado nieradzacych sobie z samymi soba bab na jakims forum? Trzeba miec dystans i oddzielac sprawy wazne od niewaznych i te drugie niech nam lataja kolo dupy bo tam ich miejsce.
Zaraz wymaluje sobie usta na czerwono i pojde do apteki bo mi sie testy owulacyjne skonczyly i poprosze jakiegos milego pana z obslugi zeby mi doradzilcaffe, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Viola, powiem tak: miej gleboko w dupie co ludzie pomysla, oni za Ciebie zycia nie przezyja i ich opinia nie ma zadnego znaczenia. A tym bardziej opinia zakompleksionych, sfrustrowanych forumowych trolli. Ich zdaniem bedziez sie przejmowac? Czasami moze mnie ruszy to co maz powie lub przyjaciolka- wiadomo bliskie osoby, ale stado nieradzacych sobie z samymi soba a przez to jadowitych bab na jakims forum (nie mam na mysli naszego forum oczywiscie)? Trzeba miec dystans i oddzielac sprawy wazne od niewaznych i te drugie niech nam lataja kolo dupy bo tam ich miejsce.
Zaraz wymaluje sobie usta na czerwono i pojde do apteki bo mi sie testy owulacyjne skonczyly i poprosze jakiegos milego pana z obslugi zeby mi doradzil
A jeśli chodzi o opinie innych to masz rację, ale czasami ciężko jest się nie przejmować! Jakoś tak wpadają głęboko w serce, a powinny duuuuużo niżejWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 12:37
caffe, Bursztyn, inessa, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
ha i to na dodatek dwudziestoletnie siusiary!
ja też mam w dupie co ludzie powiedzą..
Bursztyn wrote:Viola, powiem tak: miej gleboko w dupie co ludzie pomysla, oni za Ciebie zycia nie przezyja i ich opinia nie ma zadnego znaczenia. A tym bardziej opinia zakompleksionych, sfrustrowanych forumowych trolli. Ich zdaniem bedziez sie przejmowac? Czasami moze mnie ruszy to co maz powie lub przyjaciolka- wiadomo bliskie osoby, ale stado nieradzacych sobie z samymi soba a przez to jadowitych bab na jakims forum (nie mam na mysli naszego forum oczywiscie)? Trzeba miec dystans i oddzielac sprawy wazne od niewaznych i te drugie niech nam lataja kolo dupy bo tam ich miejsce.
Zaraz wymaluje sobie usta na czerwono i pojde do apteki bo mi sie testy owulacyjne skonczyly i poprosze jakiegos milego pana z obslugi zeby mi doradzilcaffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Przeciez my tu wszystkie jestesmy monotematyczne...a oczym mamy pisac na forum dla starajacych sie po 35 roku zycia? Dorka:-)
Dorka71 wrote:Pani psycholog, nikt nie lubi monotematycznych osób...caffe, Reni, Bursztyn, inessa, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale dajcie spokój z tą starością!
Niech pilnują swojej wedzajny a nie zaglądają w Naszą.
Jeszcze raz powtarzam STARA to jest mumia w muzeum Kairskim a my jesteśmy dojrzałe.
Skoro mamy jeszcze @ dlaczego nie mamy korzystać póki czas.
Mango, caffe, Bursztyn, Kasik303, inessa, Betybet, megan8, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Wiem Bursztynku, ale zebys ty wiedziala jakie te trolle wypisywaly rzeczy! To przeszlo moje najsmielsze pojecie o zawisci ludzkiej, zazdrosci i podlosci. Szkoda gadac, ale fakt ze byly tam mlode dziewczyny ktore mialy problemy z zajsciem w ciaze i chyba zazdroscily nam starym ze nam sie udalo a im mlodym nie (wtedy bylam jeszcze w ciazy).
caffe, Mango, Viola, inessa, promyk, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
właśnie.. zauważyłam, że jak kupuję testy ciążowe to panie się uśmiechają
Bursztyn wrote:Trolle byly, sa i beda i z tym nalezy sie pogodzic, natomist nie sa to zadni eksperci, autorytety tylko pewnie nieszczesliwi ludzie ktorzy w ten sposob daja upust swojej frustracji,dodatkowo na niskim poziomie intelektualnym. I tyle. Wiec opinia kogos takiego zwisa mi i powiewa. W ramach terapii zachecam do pojscia do najblizszej apteki i zakupienia z pieknym usmiechem testow owulacyjnych lub ciazowych. Na mnie dziala to odmladzajaco i panowie oraz panie z obslugi rowniez sie wtedy usmiechajaBursztyn, caffe, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:właśnie.. zauważyłam, że jak kupuję testy ciążowe to panie się uśmiechają
caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Na razie mam zapasy WSZYSTKIEGO, fakt ze niezaleznie od tego moge isc i kupic kolejny test ciazowy badz owulacyjny, nie wiem tylko jak na to zareaguje moja prolaktyna !
Mango, Kasik303, Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja na allegro kupuję tylko ovu i nie wiem czy działają
ciążowe miałam kiedyś w gratisie ale nie działały zawsze pokazywały mi negatyw
caffe wrote:A te testy, które można kupić hurtowo na allegro sa tak samo dobre jak te z apteki?caffe, inessa, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość