35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
She Wolf wrote:O jak mnie takie teksty wku%$&#a!!!
Taki tekst - wpadam tylko powiedziec ze udalo mi sie za pierwszym razem wiec chcialam sie pochwalic i powiedziec ze i Wam sie uda, skoro mnie sie udalo #&%$
A skad jedna z druga wie ze kazdej z nas sie uda? Poza tym nie przeczyta taka ani jednego posta w temacie i nawet nie wie jakie czasem dziewczyny przezywaja tragedie
Mnie tez to wkur.... pewnie blondynkijakbym ja nia nie byla hehehe ja jestem oficjalnie kupowata tzn taki moj kolor ot
MoBo wie o co kaman
She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjamaica wrote:ja sie nie klóce bron Boze , tylko ten wpis pojawil sie po tym jak napisalam ze naleze do szczesciar ktorym sie udalo w pierwszym miesiacu dlatego tak to odebralam . Borykam sie z innymi problemami , bardziej sie boje dalszego przebiegu ciazy bo jak dziecko wieksze to miesniaki niestety tez , wiec wszystko sie moze zdarzyc . ja dzsiaj od rana zla jestem ogolnie bo przeszly mi mdlosci na chwile myslalam ze tp juz koniec a od 3dni czuje sie jak przejechana walcem
wiec mooze dlatego tanadwrazliwosc a moze po prostu ta ciaza
ja sie ciesze z kazdej ciazy, a te co wlasnie zachodza po m-cu to szczescie i taki los
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolasia wrote:Haha,,no to ja jestem herbaciara w ciazy. Nigdy nie pijalam czarnej herbaty, a w ciazy po prostu muuuuuszenwypic earl grey z ksylitolem. Bo cukru nie lubie. W zeszlym tygodniu tak mi sie strasanie chcilo tej herbaty ze parzylam sobie 4 duże kubki dziennie ( z 2 saszetek na 4 ). Nietypowe dla mnie strasznie. A! I no jedna kawe w coffe heaven zwaną Zółwik, jest to kawa z - uwaga - zielona herbata ! Ale to byl ten jeden raz gdy czulam ze jest to ok. Jest pyszna, ale to rarytas.
-
Hej Dani
milo Cie poznac. Ja opowiem o sobie nie dzisiaj bo nie mam glowy, sorki a przyczyne znajdziesz kilka stron wczesniej.
Dziewczynki moje kochane zaczelam sie niestety denerwowacale muszevprzetrwac. Fatalnie sie poczulam dzisiaj, malo co nie zemdlalam ale juz jest ok. Tak od paru lat marzylam o imieniu dla dziewczynki jakby byla to Karolinka. Nie wiem czy to cos znaczy czy ja juz mam nasrane we lbie
ale
wczoraj w pracy pierwsza moja klientka byla pani w ciazy z coreczka 2letnia albo 3letnia Karolinka, pozniejsza klientka z corka 4-5 latek Karolinka,wczoraj przyszla nowa dziewczyna do pracy Karolina. Dzisiaj dzwonila pani z tej przychodni co jutro mam wizyte i zgadnijcie jak ma na imie? Tak Karolina. Dziwny zbieg okolicznosci czy los cos mi podpowiada no albo juz odwala miWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 16:45
MoBo, Dani lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Hej Dani
milo Cie poznac. Ja opowiem o sobie nie dzisiaj bo nie mam glowy, sorki a przyczyne znajdziesz kilka stron wczesniej.
Dziewczynki moje kochane zaczelam sie niestety denerwowacale muszevprzetrwac. Fatalnie sie poczulam dzisiaj, malo co nie zemdlalam ale juz jest ok. Tak od paru lat marzylam o imieniu dla dziewczynki jakby byla to Karolinka. Nie wiem czy to cos znaczy czy ja juz mam nasrane we lbie
ale
wczoraj w pracy pierwsza moja klientka byla pani w ciazy z coreczka 2letnia albo 3letnia Karolinka, pozniejsza klientka z corka 4-5 latek Karolinka,wczoraj przyszla nowa dziewczyna do pracy Karolina. Dzisiaj dzwonila pani z tej przychodni co jutro mam wizyte i zgadnijcie jak ma na imie? Tak Karolina. Dziwny zbieg okolicznosci czy los cos mi podpowiada no albo juz odwala mi
Czytalam ze omdlenia to norma bo cisnienie sie zmienia, podobno w tym czasie juz mamy ze 20% wiecej krwi, i stad przy dluzszym staniu zawroty glowy. Wszystko bedzie dobrze Kochana....Margaret.Se lubi tę wiadomość
Pola -
nick nieaktualny
-
Witaj Dani. Powodzenia w staraniach.
Jot super, że znalazła się przyczyna.
Dziewczyny forma zmetylowana... Czyli? Jakieś przykłady?
Margaret trzymamy kciuki z całej siły.Dani, Margaret.Se, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Juz dawalam przyklady wczesniej. Np ja biore metafoline zamiast kwasu foliowego.
Margaret.Se, Ania1602, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
MoBo wrote:Margaret Ty wiesz jak my bardzo mocno tu za Ciebie kciukamy i zeby bylo wszystko dobrze
Wiem moje kochaneprosze trzymajcie z calych sił kciuki :* ja z moim cali sie trzesiemy tak sie boimy jutra. Dzisiaj brzuch mnie boli z kazdej strony, dawno mi nie dokuczal
MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
Margaret postaraj sie nie denerwowac. Wiem ze to ciezkie, ale postaraj sie - prosze Cie :*
MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ok She Wolf. Zastanawiałam się co to jest ta metafolina. Już poczytałam trochę i z grubsza chyba wiem. Jeśli dobrze doczytałam, to w Polsce tylko Femibion ma zmetylowaną postać kwasu foliowego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 20:58
Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
nick nieaktualny
-
mappi wrote:Pola jak wizyta u endo? Miałaś dać znać co z tym selenem i jak twoje ft3?
Niestety lekarka byla na urlopie... Selen sama odstawilam na razie, ewentualnie jem orzechy brazylijskie bo maja go duzo. Dawke euthyroxu podwyzszylam o 30%, i dopiero ide w okolicach poniedzialku przyszlego tygodnia. Dam znac.
W Polsce tak, tylko Femibion ma te przyswajalna wprost forme kwasu foliowego.
Margaret.Se! Wspieram mocno...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:20
MoBo, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
Pola -
Margaret.Se wrote:Wiem moje kochane
prosze trzymajcie z calych sił kciuki :* ja z moim cali sie trzesiemy tak sie boimy jutra. Dzisiaj brzuch mnie boli z kazdej strony, dawno mi nie dokuczal
i oby byl
kciukam:)
MoBo, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
jamaica -
Ania, z tego co widze to wszedzie jest to troche ciezko dostepne, pewnie dlatego ze drogie i pewnie malo oplacalna dla koncernow farmaceutycznych. Wola nawalic smieciowych syntetykow, a jak ktor sie nie zna to kupi najtanszy odpowiednik witaminy, prawda?
Margaret.Se, Ania1602, MoBo lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
She Wolf wrote:Ania, z tego co widze to wszedzie jest to troche ciezko dostepne, pewnie dlatego ze drogie i pewnie malo oplacalna dla koncernow farmaceutycznych. Wola nawalic smieciowych syntetykow, a jak ktor sie nie zna to kupi najtanszy odpowiednik witaminy, prawda?
A słyszałyście coś na temat Ubichinolu? Podobno warto go łykać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 22:33
Margaret.Se lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
nick nieaktualnyhejka
ten ubi- to ponoć lepsza forma koeanzymuQ
ja przyznam że już się trochę gubię i mam dość
kiedyś miałam duże nabożeństwo do witaminy D, niedoawno się dowiedziałam, że jak łyka się D to trzeba koniecznie K2 żeby się uchronić przed zwapnieniami, ale już mam dość bo powoli robi się z tego łańcuszek świętego antoniego a wątroba i tak już trzeszczy w szwach
co do mutacji MTHFR, to ja polecam kontrolę homocysteiny w trakcie kuracji i ocenę wpływu danych leków. Ludzie pomimo tej samej mutacji trochę zawsze się od siebie różnią. Mi osobiście nie chce się bawić w jej sprawdzanie, dlatego biore metyle, żeby mieć pewność że więcej już z tym nic nie zrobie i mam w nosie.aszka, Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
Niestety!!!!