35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
She Wolf wrote:O jak mnie takie teksty wku%$&#a!!!
Taki tekst - wpadam tylko powiedziec ze udalo mi sie za pierwszym razem wiec chcialam sie pochwalic i powiedziec ze i Wam sie uda, skoro mnie sie udalo #&%$
A skad jedna z druga wie ze kazdej z nas sie uda? Poza tym nie przeczyta taka ani jednego posta w temacie i nawet nie wie jakie czasem dziewczyny przezywaja tragedie
Mnie tez to wkur.... pewnie blondynki jakbym ja nia nie byla hehehe ja jestem oficjalnie kupowata tzn taki moj kolor ot MoBo wie o co kamanShe Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjamaica wrote:ja sie nie klóce bron Boze , tylko ten wpis pojawil sie po tym jak napisalam ze naleze do szczesciar ktorym sie udalo w pierwszym miesiacu dlatego tak to odebralam . Borykam sie z innymi problemami , bardziej sie boje dalszego przebiegu ciazy bo jak dziecko wieksze to miesniaki niestety tez , wiec wszystko sie moze zdarzyc . ja dzsiaj od rana zla jestem ogolnie bo przeszly mi mdlosci na chwile myslalam ze tp juz koniec a od 3dni czuje sie jak przejechana walcem wiec mooze dlatego tanadwrazliwosc a moze po prostu ta ciaza
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolasia wrote:Haha,,no to ja jestem herbaciara w ciazy. Nigdy nie pijalam czarnej herbaty, a w ciazy po prostu muuuuuszenwypic earl grey z ksylitolem. Bo cukru nie lubie. W zeszlym tygodniu tak mi sie strasanie chcilo tej herbaty ze parzylam sobie 4 duże kubki dziennie ( z 2 saszetek na 4 ). Nietypowe dla mnie strasznie. A! I no jedna kawe w coffe heaven zwaną Zółwik, jest to kawa z - uwaga - zielona herbata ! Ale to byl ten jeden raz gdy czulam ze jest to ok. Jest pyszna, ale to rarytas.
-
Hej Dani milo Cie poznac. Ja opowiem o sobie nie dzisiaj bo nie mam glowy, sorki a przyczyne znajdziesz kilka stron wczesniej.
Dziewczynki moje kochane zaczelam sie niestety denerwowac ale muszevprzetrwac. Fatalnie sie poczulam dzisiaj, malo co nie zemdlalam ale juz jest ok. Tak od paru lat marzylam o imieniu dla dziewczynki jakby byla to Karolinka. Nie wiem czy to cos znaczy czy ja juz mam nasrane we lbie ale
wczoraj w pracy pierwsza moja klientka byla pani w ciazy z coreczka 2letnia albo 3letnia Karolinka, pozniejsza klientka z corka 4-5 latek Karolinka,wczoraj przyszla nowa dziewczyna do pracy Karolina. Dzisiaj dzwonila pani z tej przychodni co jutro mam wizyte i zgadnijcie jak ma na imie? Tak Karolina. Dziwny zbieg okolicznosci czy los cos mi podpowiada no albo juz odwala miWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 16:45
MoBo, Dani lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Hej Dani milo Cie poznac. Ja opowiem o sobie nie dzisiaj bo nie mam glowy, sorki a przyczyne znajdziesz kilka stron wczesniej.
Dziewczynki moje kochane zaczelam sie niestety denerwowac ale muszevprzetrwac. Fatalnie sie poczulam dzisiaj, malo co nie zemdlalam ale juz jest ok. Tak od paru lat marzylam o imieniu dla dziewczynki jakby byla to Karolinka. Nie wiem czy to cos znaczy czy ja juz mam nasrane we lbie ale
wczoraj w pracy pierwsza moja klientka byla pani w ciazy z coreczka 2letnia albo 3letnia Karolinka, pozniejsza klientka z corka 4-5 latek Karolinka,wczoraj przyszla nowa dziewczyna do pracy Karolina. Dzisiaj dzwonila pani z tej przychodni co jutro mam wizyte i zgadnijcie jak ma na imie? Tak Karolina. Dziwny zbieg okolicznosci czy los cos mi podpowiada no albo juz odwala mi
Czytalam ze omdlenia to norma bo cisnienie sie zmienia, podobno w tym czasie juz mamy ze 20% wiecej krwi, i stad przy dluzszym staniu zawroty glowy. Wszystko bedzie dobrze Kochana....Margaret.Se lubi tę wiadomość
Pola -
nick nieaktualny
-
Witaj Dani. Powodzenia w staraniach.
Jot super, że znalazła się przyczyna.
Dziewczyny forma zmetylowana... Czyli? Jakieś przykłady?
Margaret trzymamy kciuki z całej siły.Dani, Margaret.Se, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Juz dawalam przyklady wczesniej. Np ja biore metafoline zamiast kwasu foliowego.
Margaret.Se, Ania1602, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
MoBo wrote:Margaret Ty wiesz jak my bardzo mocno tu za Ciebie kciukamy i zeby bylo wszystko dobrze
Wiem moje kochane prosze trzymajcie z calych sił kciuki :* ja z moim cali sie trzesiemy tak sie boimy jutra. Dzisiaj brzuch mnie boli z kazdej strony, dawno mi nie dokuczalMoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
Margaret postaraj sie nie denerwowac. Wiem ze to ciezkie, ale postaraj sie - prosze Cie :*
MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ok She Wolf. Zastanawiałam się co to jest ta metafolina. Już poczytałam trochę i z grubsza chyba wiem. Jeśli dobrze doczytałam, to w Polsce tylko Femibion ma zmetylowaną postać kwasu foliowego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 20:58
Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
nick nieaktualny
-
mappi wrote:Pola jak wizyta u endo? Miałaś dać znać co z tym selenem i jak twoje ft3?
Niestety lekarka byla na urlopie... Selen sama odstawilam na razie, ewentualnie jem orzechy brazylijskie bo maja go duzo. Dawke euthyroxu podwyzszylam o 30%, i dopiero ide w okolicach poniedzialku przyszlego tygodnia. Dam znac.
W Polsce tak, tylko Femibion ma te przyswajalna wprost forme kwasu foliowego.
Margaret.Se! Wspieram mocno...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:20
MoBo, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
Pola -
Margaret.Se wrote:Wiem moje kochane prosze trzymajcie z calych sił kciuki :* ja z moim cali sie trzesiemy tak sie boimy jutra. Dzisiaj brzuch mnie boli z kazdej strony, dawno mi nie dokuczal
MoBo, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
jamaica -
Ania, z tego co widze to wszedzie jest to troche ciezko dostepne, pewnie dlatego ze drogie i pewnie malo oplacalna dla koncernow farmaceutycznych. Wola nawalic smieciowych syntetykow, a jak ktor sie nie zna to kupi najtanszy odpowiednik witaminy, prawda?
Margaret.Se, Ania1602, MoBo lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
She Wolf wrote:Ania, z tego co widze to wszedzie jest to troche ciezko dostepne, pewnie dlatego ze drogie i pewnie malo oplacalna dla koncernow farmaceutycznych. Wola nawalic smieciowych syntetykow, a jak ktor sie nie zna to kupi najtanszy odpowiednik witaminy, prawda?
A słyszałyście coś na temat Ubichinolu? Podobno warto go łykać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 22:33
Margaret.Se lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
nick nieaktualnyhejka
ten ubi- to ponoć lepsza forma koeanzymuQ
ja przyznam że już się trochę gubię i mam dość
kiedyś miałam duże nabożeństwo do witaminy D, niedoawno się dowiedziałam, że jak łyka się D to trzeba koniecznie K2 żeby się uchronić przed zwapnieniami, ale już mam dość bo powoli robi się z tego łańcuszek świętego antoniego a wątroba i tak już trzeszczy w szwach
co do mutacji MTHFR, to ja polecam kontrolę homocysteiny w trakcie kuracji i ocenę wpływu danych leków. Ludzie pomimo tej samej mutacji trochę zawsze się od siebie różnią. Mi osobiście nie chce się bawić w jej sprawdzanie, dlatego biore metyle, żeby mieć pewność że więcej już z tym nic nie zrobie i mam w nosie.aszka, Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
Niestety!!!!