35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie
krycha witaj, wcześniej byłaś dla mnie jak widmo, widziałam Cię tylko w cytatach dziewczyn, teraz widzę Cię "na żywo"
jusst, jak tam po wizycie? wizytę masz u Kornelii?
pierwiastka, łączę się w bólu, wiem. co znaczy dużo pracy
no i miałam napisać więcej, ale muszę szybko coś załatwić
jagna, napiszę Ci o ANA wieczorem, jak wrócę do domu
pozdrawiamkrycha.stara, MoBo lubią tę wiadomość
-
Phyllis wrote:witajcie
krycha witaj, wcześniej byłaś dla mnie jak widmo, widziałam Cię tylko w cytatach dziewczyn, teraz widzę Cię "na żywo"
jusst, jak tam po wizycie? wizytę masz u Kornelii?
pierwiastka, łączę się w bólu, wiem. co znaczy dużo pracy
no i miałam napisać więcej, ale muszę szybko coś załatwić
jagna, napiszę Ci o ANA wieczorem, jak wrócę do domu
pozdrawiamAntoś IVF,Julisia natural
-
hej kobitki
u mnie taki młynek że masakra, weekend został odwołanydobrze że takie akcje nie zdarzają się za często
poza tym czuje się kiepsko i zaczęłam plamić no czuje że @ zbliża się wielkimi krokami
Jusst, wróciłaś wreszcie?Storczyk31, Jastin76, jusst lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyWszystko ok. Ludzik jest. Sztuk jeden. 6,97 mm ma czyli wielkość 6w4d. Jest dobrze
Kolejna wizyta u tego dr za miesiąc. Badania o dziwo tylko morfologia, glukoza, mocz.
Skierowanie na umówienie sie na prenatalne. Wszystko:)
Serduszko bije!
Potem poczytam co naskrobalyscieMoko, Storczyk31, Jastin76, MoBo, Ania1602, Kazia, evus, Eltasz, Dani, Saramago, krycha.stara, Jot lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Wszystko ok. Ludzik jest. Sztuk jeden. 6,97 mm ma czyli wielkość 6w4d. Jest dobrze
Kolejna wizyta u tego dr za miesiąc. Badania o dziwo tylko morfologia, glukoza, mocz.
Serduszko bije!
Pięknie się to czyta ... ściskam mocno i buziaki śle ! ❤Storczyk31, jusst, Kazia, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhyllis, nie byłam u Kornelii, bylam u mojego gina, co od lat chodze prywatnie, ale tym razem byłam na NFZ, gabinet spoko, ale usg chyba troche wiekowe. MOnitor kineskopowy, hehehe
Do Kornelii idę w poniedziałek na konsultację cytologii, i przy okazji pokazać ciążę. Po tej wizycie ostatecznie zadecyduję, do kogo chodzić będę.
Mam kartę ciONży!
W związku, ze wedlug usg 6w4d, chyba se suwak cofnęale to zaro, bo mi jeszcze jagodę zabioro i co wtedy?
Edit kolejny... Nie cofnem suwaka! Bo według parenting pl, wymiary są idealne jak na 7w1d, tego siem bedem trzymać
7 tydzień 1 dzień 19 mm 7 mmWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 19:43
MoBo, Storczyk31, Dani, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Wiecie co dziewczyny, ja tak od wczoraj mysle o tym co Ania wczoraj napisala. A dokladnie o tej pozyczce. Tez o tym Aszka kiedys pisala, ze pozyczala.
I tak dumam i dumam i mysle, no przeciez jest tyle fundacji na raka, dla psow, dla homikow, na choroby serca, dla bezdomnych, dla starszych no chyba na wszystko sie znajdzie ...ale ale czy jest fundacja wlasnie dla kobiet ktore nie moga miec dzieci? Czy znajdzie sie miejsce gdzie dawczyni moze przyjc i powiedziec chce oddac komorki dla innej kobiety?
czemu o tym nikt nigdy nie pomyslal?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
jusst wrote:Wszystko ok. Ludzik jest. Sztuk jeden. 6,97 mm ma czyli wielkość 6w4d. Jest dobrze
Serduszko bije!
Potem poczytam co naskrobalyscieGratuluję
jusst lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Jusst cieszę się, że wszystko w porządku i nie ma się co stresować
U Ciebie jagoda, a moja aplikacja pokazuje włoskiego orzeszka hihi:)
Aniu, ogromne te koszty:( Myślę, że patrząc na to co się dzieje na naszej scenie politycznej, nie ma co liczyć, że fundacja dla kobiet miałaby szansę przetrwać. No państwo na pewno nie dołożyłoby ani złotówki. Jak przeczytałam wczoraj, że po in vitro rządowym skasują też prawo do aborcji w tych 3 wyjątkowych przypadkach, to jestem przerażona.
Trzymam kciuki żeby udało się zebrać tą kwotę, a wtedy już co raz bliżej będzie Twoje szczęście<3
Wszystkie Was ściskam bez wyjątku, buzi, buzi
p.s. zaciekawiłyście mnie z tym osteopatą, fiu, fiu:)jusst, Ania1602, MoBo, Dani, Saramago lubią tę wiadomość
-
jusst, gratuluję, bardzo się cieszę
jagna, tak jak pisałam mam dodatnie ANA1 i ANA2 - ale ja już mam zdiagnozowaną chorobę autoimmunologiczną - Zespół Sjogrena, tzw. zespół suchości; leczę się u reumatologa i to on zdiagnozował mi chorobę - wskazywało na to miano ANA2 + objawy suchości błon śluzowych; oprócz przeciwciał ANA badałam też antykoagulant tocznia oraz przeciwciała przeciw beta-2-glikoproteinie IgM i IgG; po poronieniu miałam jeszcze zlecone badanie na p/c antykardiolipinowe; ANA mam 1:320 (wcześniej przez kilka lat wahały się między 1:80 a 1:160); przyjmuję Acard na lepsze ukrwienie macicy i tym samym zagnieżdżenie zarodka; jeśli uda mi się zajść w ciążę, to do Acardu lekarz włączy mi clexane
Moko, kiedy wstawisz suwak? nawet nie wiem, w którym tc jesteś...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 20:21
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny