adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweszy głównie na kir aa, czyli brak kirów implementacyjnych 😔
Jak ja zaszlam w ciążę w 2015 i urodziłam zdrowe dziecko to dziwie się do tej pory🤔Eweszy lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Eweszy wrote:Laki jak u Ciebie kochana ? Odezwij się do nas
-
Laki kochana oj to miałaś ciężki dzień. Ale ja tez mam zawsze takie przeboje, nic nigdy nie może być spokojnie tylko zawsze coś. A jak się czujesz ? Bolało coś ? Wkoncu betę zrobili?AntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
7 IVF beta 0 😢
"Ciągle mamy nadzieję – i we wszystkich sprawach lepiej mieć nadzieję niż ją stracić..." -
Eweszy wrote:Laki kochana oj to miałaś ciężki dzień. Ale ja tez mam zawsze takie przeboje, nic nigdy nie może być spokojnie tylko zawsze coś. A jak się czujesz ? Bolało coś ? Wkoncu betę zrobili?
-
Laki najgorsze już za tobą ❤
Marmis o ktorej wizyta???
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Eweszy wrote:Dziewczyny a ten accofil na co bierzecie ?
Dużo z Was go bierze
Ja biorę na cytokiny i nieobecnosc KiRu implatacyjnego.
Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka. -
Eweszy wrote:Dziewczyny a ten accofil na co bierzecie ?
Dużo z Was go bierze
Ja biorę na cytokiny i nieobecnosc KiRu implatacyjnego.
VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka. -
Dziewczyny jestem po prenatalnych. Na razie wszystko wyglada dobrze. Maluch ma 5, 2 cm i z usg to jest 11 tydzień+6. Od razu zrobiłam tez nifty pro . Lekarka niestety nie chciala nie wpisywac w karte ze to AZ. Powiedziala, ze jak nie chce to oczywiscie ona nie wpisze, ale to zaburzy ocene . Wiec sie zgodzilam - najwazniejsze zeby maluch byl zdrowy.
Krakowska, Majaaa, Nusieńka, Virginia, Laki21, parviflora, Zuzanna., Zocha, sylvuś, FlyingDutchman, Cherry78, Timber lubią tę wiadomość
Marmis -
Marmis wrote:Dziewczyny jestem po prenatalnych. Na razie wszystko wyglada dobrze. Maluch ma 5, 2 cm i z usg to jest 11 tydzień+6. Od razu zrobiłam tez nifty pro . Lekarka niestety nie chciala nie wpisywac w karte ze to AZ. Powiedziala, ze jak nie chce to oczywiscie ona nie wpisze, ale to zaburzy ocene . Wiec sie zgodzilam - najwazniejsze zeby maluch byl zdrowy.
Bardzo się cieszęPo 12 tygodniu to już naprawdę z górki, ryzyko minimalne.
Marmis lubi tę wiadomość
Marmis nic tam między nóżkami nie było widać? 😋 Ja na prenatalnych dowiedzialam się, że będę miała córcię 😁
Marmis lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Majaaa wrote:Marmis nic tam między nóżkami nie było widać? 😋 Ja na prenatalnych dowiedzialam się, że będę miała córcię 😁Marmis
-
A ile czeka się na nifty?
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Marmis wrote:Dziewczyny jestem po prenatalnych. Na razie wszystko wyglada dobrze. Maluch ma 5, 2 cm i z usg to jest 11 tydzień+6. Od razu zrobiłam tez nifty pro . Lekarka niestety nie chciala nie wpisywac w karte ze to AZ. Powiedziala, ze jak nie chce to oczywiscie ona nie wpisze, ale to zaburzy ocene . Wiec sie zgodzilam - najwazniejsze zeby maluch byl zdrowy.
Marmis gratuluję już teraz to będzie tylko pięknie 😊 a pamiętam jak jeszcze całkiem niedawno traciłaś nadzieję i chciałaś zrezygnować ale jak widać warto walczyć 😃Marmis lubi tę wiadomość
2019-2020 3xICSI 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Dziewczyny, dzis czuje się znacznie lepiej, ale dzisiaj tez mam wziac accofil i dajcie znać, co myślicie...bo cholernie kusi mnie, żeby zacząć go brać nie co 2 a co 3 dni....Ehhh😫 tak bez konsultacji z lekarzem...
Dziś u mnie 11t+3 d
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Ja mam takiego wstydziocha, że cgyba dopiero w 5 miesiącu dowiedziałam się, że to będzie chłopiec. Co prawda na prenatalnych p. doktor powiedziała, że"coś"jej się wydaje, że to będzie syn. Teraz to już ponad 2kg faceta.
Żeby nie było za wesoło, to teraz mam następnego stresa, bo dzidzia dwukrotnie ozwinięta pępowiną. Ech, zawsze coś.
Marmis, bardzo się cieszę, że już 11 tydzień. Trzymam kciuki i zawsze jak wchodzę na ten wątek, to sprawdzam co u Ciebie. -
Zocha wrote:Ja mam takiego wstydziocha, że cgyba dopiero w 5 miesiącu dowiedziałam się, że to będzie chłopiec. Co prawda na prenatalnych p. doktor powiedziała, że"coś"jej się wydaje, że to będzie syn. Teraz to już ponad 2kg faceta.
Żeby nie było za wesoło, to teraz mam następnego stresa, bo dzidzia dwukrotnie ozwinięta pępowiną. Ech, zawsze coś.
Marmis, bardzo się cieszę, że już 11 tydzień. Trzymam kciuki i zawsze jak wchodzę na ten wątek, to sprawdzam co u Ciebie.Marmis -
Marmis wrote:Zocha kawał chłopaka😍na pewno bedzie wsztstko dobrze. Wiem, ze jest stres. Bo sama caly czas sie stresuje- a u mnie poczatki dopiero. A kiedy masz się stawic w szpitalu?
22.11. Teraz z wielkości dziecka termin mi wychodzi 8.12.
A jak teraz się czujesz fizyczne, bo psycha to wiem jak wariuje, na tym etapie zwłaszcza?