X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną AMH - jakie macie poziomy i jakie szanse?
Odpowiedz

AMH - jakie macie poziomy i jakie szanse?

Oceń ten wątek:
  • Sienia555 Przyjaciółka

Wysłany: 31 października, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaas wrote:
    Wynik Amh nie jest, aż tak istotnym wyznacznikiem, licz sie jakość komórek, a nie ilość. Przy niższym amh około 1 można zajść w ciąże i wiekszosc dziewczyn tutaj jest tego swietnym przykladem. Wydaje mi sie, ze u Ciebie nie do konca wynik amh mogl wzrosnac, powinno sie robic badanie dwukrotnie w tym samym labarotorium, a przede wszystkim w takim gdzie probki nie sa transportowane. Jesli chcesz zadbac o jakos komorek wdraz odpowiednia diete, zadbaj o suplementacje, wiecej ruchu. Glowa do gory, sa duze szanse abys zostala mama, jesli nie czujesz sie zaopiekowana pomysl tez nad zmiana lekarza, w moim przypadku pomoglo, a mam nizsze amh od Ciebie tez sie nasluchalam, ze u mnie tragedia juz jakas, a po punkcji uzyskalismy 2 zarodki. Trzymam kciuki🤞
    Dzięki za miłe słowo! Dokładnie drugi raz zrobiłam w miejscu gdzie próbki nie były transportowane. Za pierwszym razem gdy wynik był niższy były wiezione.

Karolaaas lubi tę wiadomość

Hashimoto
    Niedoczynność
    Starania od 5.2024
  • Ricka Debiutantka

Wysłany: 9 listopada, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy koenzym Q10 nie odnosi AMH
    U mnie chyba to on właśnie odniósł. Ale to podniesienie AMH jest chwilowe, mc bądź dwa i opada. Tak wynika z badań, które sronolam.Generalnie chyba ważne jest żeby FSH zbijać a da się. 👏
    A co do podniesienia rezerwy na pewno należałoby uderzyć w medycynę naturalna
    Ashwaganda i te klimaty. Plus dobre omega i zdrowa dieta ruch.
    Co do USG które tak chwala że najbardziej wiarygodne - nie powiedziałabym.z tego co wiem, to malutkie pęcherzyki antralne są niewidoczne . Chyba druga faza folikularna jedynie. Mogę się mylić. W każdym razie moje USG w określonych dniach cyklu nie wyłapalo pęcherzyków. Inny dzień cyklu jakoś były bardziej widoczne.

• Komanuss Ekspertka

Wysłany: 9 listopada, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie antralne były widoczne po owulacji. Ale mi ich nie policzyła tylko napisała że są. Ja używam dha+epa

‹‹ 141 142 143 144 145
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ