Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Lonia- kurza twarz.
To my się musimy umówić na jakiegoś drinka. Dopóki obie możemy. I jeszcze koleżankę do kompletu zaprosimy. Dopóki możemy- bo potem tylko kawki. Albo herbatki.
A czemu dostałaś ode mnie baty? Bo stres miałaś niepotrzebny przez cały weekend niestety. Uważam, że betę należy robić w terminie- to oszczędza nam potem wiecznego zamartwiania się czy beta urośnie i coś z niej będzie czy nie. A jeśli nie to zamartwiasz się podwójnie. A tak- robisz betę w terminie (no- jeden dzień ok) i wiesz. Ewentualne złe wieści masz raz a nie dwa razy i cały weekend w stresie. Tamta i tak nie była miarodajna. A czym innym jest sztuka aby do tego terminu dotrwać.
W każdym razie jestem ciekawa co ci dr zaleci i jaki będzie dalszy plan. Zdaje mi się, ze będziesz rozpoczynać teraz drugą procedurę. Trzymam kciuki aby udało się jak najszybciej.
edit: zajrzyj na priv.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 14:32
Lonia, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
Doktorek nie odpisał ale Pani z rejestracji wyznaczyłam mi wizytę na czwartek na 11.15. Nie odstawię jeszcze leków żeby opóźnić @. z tego co mówiła pani nie ma żadnych przeciwwskazań do rozpoczęcia drugiej procedury bo ostatnie zastrzyki brałam w październiku.
ComeToMeBaby, Kayaa, szurusiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lonia wrote:z tego co mówiła pani nie ma żadnych przeciwwskazań do rozpoczęcia drugiej procedury bo ostatnie zastrzyki brałam w październiku.
-
ComeToMeBaby wrote:z tego co mi wiadomo to zalecana przerwa między stymulacjami to trzy miesiące. czy tobie też tak mówiła?
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Dobra, bo tak sobie rozkminiam kwestię procedur czasu (rządowego) i dylematu brać 1 czy 2 zarodki. A mamy tylko dwa. W sumie (biorąc tylko czas) to moglibyśmy brać oba zarodki na raz i potem ewentualnie od razu przystępować do drugiej procedury gdyby się nie powiodło. No- jeszcze mamy czas na myślenie.
ivf-ivf, ewlinaaa85, nadia199191 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry może sie orientujecie, czy w artvimedzie kwalifikują jeszcze do rządowego in vitro nowe pary?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 17:34
-
tanka wrote:Dzień dobry może sie orientujecie, czy w artvimedzie kwalifikują jeszcze do rządowego in vitro nowe pary?
pary które jakiś czas temu zadzwoniły i mają w najbliższym czasie wizyty będą się właśnie starać o kwalifikacje. Ale jak jest np dziś czy jak będzie jutro to nie wiemy. Szanse są. -
Melduje się.
Wg mojego doktora torbieli brak. Endo 0.93 cm.
Piękna macica jak to określił. Nic tylko w ciążę zachodzić... no zobaczymy.
Tak więc jutro zaklepuje urop na czwartek.
Mam opis usg i foty. Wezmę je na wizytę.
LONIA strasznie mi przykro
to mamy wizytę w tym samym dniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 19:26
Lonia, Torunianka, ComeToMeBaby, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Dobra, bo tak sobie rozkminiam kwestię procedur czasu (rządowego) i dylematu brać 1 czy 2 zarodki. A mamy tylko dwa. W sumie (biorąc tylko czas) to moglibyśmy brać oba zarodki na raz i potem ewentualnie od razu przystępować do drugiej procedury gdyby się nie powiodło. No- jeszcze mamy czas na myślenie.
W końcu ktoś na forum powinien mieć bliźniaki jako pierwszy
To tak pół żartem pół serio.
U nas bliźniaki by nie popadly, mój Z jest z bliźniakówWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 19:36
Torunianka, Lonia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Dobra, bo tak sobie rozkminiam kwestię procedur czasu (rządowego) i dylematu brać 1 czy 2 zarodki. A mamy tylko dwa. W sumie (biorąc tylko czas) to moglibyśmy brać oba zarodki na raz i potem ewentualnie od razu przystępować do drugiej procedury gdyby się nie powiodło. No- jeszcze mamy czas na myślenie.
Ja bym poszła na całość!!Lola79 lubi tę wiadomość