Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
No to dobra wiadomość Kometa. Ja polecialam bez zastanowienia do apteki w której zwykle kupuje Ovitrelle.
A cena za niego u mnie w mieście waha się od 69,00 do 198,00
Za 7 dyszek dostepny od reki a za dwie stowki na zamówienie. Polska. -
nick nieaktualny
-
P.s.oddałam dziś próbkę w labie. Dżizas, sukces dzwonił Pan z tego laba co skopał sprawę dowiedzieć się co załatwiłam więc mu powiedziałam, żeby wpłynął na lab, żeby mi szybciej badanie zrobili bo przez to całe zamieszanie mam jeden dzień w plecy, a ja potrzebuję na cito. No cóż, pan nie daje zbyt dużej wiary aby było na cito, bo to są pewne procedury tego badania... Chyba nie wiedział, że szpitale robią w dwie godziny
-
ComeToMeBaby wrote:Nieźle, zastrzyk w autobusie? Ale chyba chociaż podczas postoju, a nie w trakcie jazdy kiedy trzęsie? masakra. A właśnie miałam pytać czy jedziecie razem. No to chyba wychodzi na to, że jednak nie. Powodzenia tam dzisiaj dziewczyny!
Właśnie w trakcie jazdy Jak odlamywalam ten szklany pierdzielnik to sobie przy okazji palca rozcielam i sporo krwi na podłodze bylo. Ale ogólnie dalam rade Jechaliśmy osobno ale myślę ze się spotkaliśmy w klinice -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pierwszy raz coś takiego mi się przydazylo. A nawet nie wiem na co ta krew byla. Od dzisiaj do poniedziałku mam brać juz te drugie zastrzyki. I w poniedziałek prawdopodobnie dostane u nich już yen zastrzyk przed punkcja co robią. A jakie mieliście endometrium w 6 dc? Bo ja 6,5 i się zastanawiam czy to dobrze ? Do tego mam małą torbiel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 12:16
-
nick nieaktualny
-
Jak to z tymi torbielami? Mi Chrustu powiedział, żebym sprawdziła po 20. dc czy nie mam torbieli na usg u siebie na miejscu. Zrozumiałam, że jeśli nie będzie to mogę startować ze stymulacją. No a jak będzie? Chyba trzeba odczekać aż się wchłoną. Tak czy nie?
-
ComeToMeBaby wrote:Jak to z tymi torbielami? Mi Chrustu powiedział, żebym sprawdziła po 20. dc czy nie mam torbieli na usg u siebie na miejscu. Zrozumiałam, że jeśli nie będzie to mogę startować ze stymulacją. No a jak będzie? Chyba trzeba odczekać aż się wchłoną. Tak czy nie?
-
nick nieaktualny